10 abilități de întâlniri pentru o viață de dragoste mai reușită

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Dacă te simți singur sau nesigur în dating luptele tale, știu că cei mai mulți oameni nu sunt în mod natural confortabil sau bun la întâlnire. Ei învață cum până în prezent mai mult succes prin practica, experienta, rabdare, si tuning continuu bine abilitățile lor de datare și abordare.

De asemenea, ei invata despre ei înșiși și ceea ce caută prin tot felul de experiențe de datare (bun, rău, și urâtul), iar apoi se aplică aceste cunoștințe pentru prezent și viitor.

Dacă nu sunteți o persoană fizică la întâlnire, nu te serveste bine pentru a vă da un timp de greu. În schimb, știu că datarea este ceva ce se poate obține mai bine la dacă sunteți dispus să învețe noi competențe și a pus în efortul este nevoie de până în prezent mai inteligent și mai atent.

load...

Aici sunt 10 de abilități pentru a cultiva o viață de dragoste mai mult succes:

1. Observarea

Citirea indiciilor sociale în timpul date și a ști cum să interpreteze limbajul corpului, contactul vizual, precum și alte forme de comunicare nonverbală ( de exemplu, distanța și tactil) sunt esențiale abilități de datare. Vei fi mai în măsură să se conecteze cu potențiali parteneri , dacă știi cum să citească mesajele nerostite și se poate observa cu exactitate componentele cheie ale data la care a construi sau interfera cu o conexiune.

load...

Este important să învețe cum să interpreteze limbajul corpului și alte indicii sociale, astfel încât să știi ce ești data vrea și nevoi.

Luați în considerare gesturile data face, în cazul în care și modul în care planurile de viitor sunt discutate, ceea ce se comunică prin atingere, etc Construiți-vă abilitățile de observare, concentrându-se asupra a ceea ce se întâmplă în prezent în timp ce câștigă o înțelegere a indiciilor sociale.

2. Compromis

Capacitatea de a face compromisuri și de a lua decizii comune este imperativă în relații de succes, reciproc satisfăcătoare. Se afișează incapacitatea de a compromis poate descuraja rapid un potential partener romantic de la obtinerea aproape de tine, mai ales dacă face planuri este unilateral sau logistic dificil în faza timpurie întâlnire.

Dacă nu știi cum să facă un compromis în relația ta , partenerul tau va simti cel mai probabil ca el sau ea este de a pierde sau renunțarea la ceva fără un sentiment de echilibru, și , prin urmare , se simt singuri sau nemulțumiți.

load...

Compromisul este o bază a oricărei relații bune.

Puteți cultiva abilitatea de compromis prin o mai bună înțelegere poziția pe o problemă sau o decizie și modul în care data sau partenerul tau se simte în legătură cu aceeași problemă sau decizie. Apoi reflecta asupra modul în care vă puteți întâlni o dată sau potențial partener în mijloc. Acest proces implică arată empatie pentru vizualizarea partenerului, venind cu soluții care iau ambele părți și sentimentele lor în considerare, și de a găsi modalități de a lua decizii împreună cu respect și o atitudine de câștig-câștig.

3. Asertivitatea

Acest lucru implică vorbind pentru nevoile tale, fiind autentic în articularea cum te simți, stabilind limite adecvate, precum și utilizarea de comunicare deschisă și onestă. Comunicare asertiva nu este despre actorie afară, calomniere sau controlul comportamentului, și nu este vorba despre a fi pasiv, agresiv sau pasiv-agresiv. Asertivitatea este despre utilizarea vocii și care deține cum te simți într-o manieră directă.

Fie că în viața ta profesională sau personală, să fie asertivi și vorbească despre sentimentele tale.

În întâlnire, este important să fie asertiv , astfel încât datele dvs. Să știe unde stai, cum te simți în legătură cu ei, și ce tip de relație pe care îl căutați. Asertivitatea poate fi o abilitate provocator , dacă sunteți predispus la tendințe de oameni plăcuți sau anxietate socială. Amintiți - vă de joc jocuri nu este modul sănătos de a inimii cuiva. Aflați cum să fie priceput la asertivitate și confortabil exprima gandurile, sentimentele, și are nevoie de schimb.

Managementul 4. Stresul

Social Networking adaugă în mod obișnuit un element de stres la viață așa cum este firesc , atunci când doi oameni se adapteze lor rutine stabilite pentru a include o altă persoană. Gasirea unor modalitati de a gestiona stresul în jurul valorii de întâlnire , se vindeca de respingere cu reziliență, și să aibă grijă de nevoile dvs. Prin auto-îngrijire sănătoase sunt toate abilitățile care sunt asociate cu rezultate mai de succes matrimoniale.

Încercați exercitarea sau meditație atunci cand esti stresat - aceasta va ajuta la îmbunătățirea vieții tale, datând de asemenea.

Mai sănătos ești mai sănătoși datând și viața relație va fi. Exemple de management al stresului includ activitatea fizica, psihoterapie, jurnalizare, și tehnici de relaxare. Efectuarea de timp pentru managementul stresului va ajuta la datarea se simt mai ușor de gestionat.

5. Managementul timpului

Nu se poate nega faptul că viața poate fi ocupat și fast-paced. Incorporarea întâlnire într-o agendă deja ocupat poate simți ca un angajament de suprasarcină. Acest lucru este în cazul în care managementul timpului și abilități de planificare pentru a veni în a vă asigura că sunteți în măsură să se integreze în viața ta, datând fără epuizare, epuizare, stres cronic, suprarezervare sau întârziere. Gestionarea timpului bine vă va permite să fie prezent pe datele (în loc de a fi în capul tău griji o nesfarsita lista-do).

Când programați datele în mod intenționat, puteți fi de fapt prezent la data, nu este îngrijorat cu privire la ceva de la domiciliu sau locul de muncă pe care ai uitat să faci.

Dacă doriți să fie cu adevărat deschis de a iubi, datând trebuie să fie o prioritate pe care le da timp și atenție. Focus pe utilizarea unor instrumente precum fiind în mod deliberat cu privire la deciziile și modul în care îți petreci timpul, spunând: nu, prezintă auto-control, și evitarea procrastinare. De asemenea, programul de date în mod intenționat, astfel încât să apară ca cel mai bun, bine odihnit, și cel mai puțin stresat de auto-out.

6. Inteligența emoțională și de sensibilizare

Manipularea și reglarea emoțiilor în moduri sănătoase și constructive, senzație de empatie față de alții, care prezintă o înțelegere profundă a cine sunteți, și folosind emoțiile ca informațiile sunt componente cheie ale inteligenței emoționale. Aceste abilități facilita mai puternice, mai multe relatii intime si conexiuni și ajuta în satisfacerea propriilor nevoi (precum și partenerului tau).

Gândiți-vă la tiparele de datare din trecut, și procesa aceste sentimente, astfel încât să puteți trece complet mai departe cu un nou partener.

Când intalniri, este important pentru a reflecta asupra modelelor tale de relație, procesul de orice sentimente care o aveti de a fi pe deplin disponibile, și să înțeleagă ceea ce aduce la relația. Fiind conștient de sine și matură emoțional te face o captură atractiv.

7. Resilience, motivare, și răbdare

Ea poate fi greu pentru a menține concentrarea atunci când cineva vă interesează respinge sau se rupe cu tine. Este firesc să aibă nevoie de ceva timp pentru a sări înapoi după o despartire sau o datare dezamăgire, dar este important să se găsească modalități de a obține înapoi în dating și de a evita renunțarea. Continuă să învețe prin toate experiențele matrimoniale și pentru a trece mai departe cu rezistența, motivația, și răbdare - toate abilitățile esențiale pentru a angaja în viața ta dragoste sau viață, în general, pentru care contează. În timp ce poate fi necesar să se adapteze atitudinea ta să rămână motivați, având o perspectivă pozitivă, plină de speranță joacă un rol important în modul în care fiecare data merge.

Social Networking poate fi stresant, și este bine să realizăm că. Dacă trebuie să ia o pauză în fiecare acum și apoi, face acest lucru fără a se simți rău despre el.

Înțelege că datarea poate fi foarte stresant, astfel încât să fie răbdători și aliniate cu obiectivele de relație. De asemenea, permiteți-vă camera pentru a lua pauze de la intalniri pentru a procesa sentimentele și de a evita epuizarea.

8. Comunicare / Conversație

Comunicare sanatoasa este fundamentul pentru relații puternice, asa ca fiind un comunicator de specialitate - ceea ce înseamnă că ascultarea și participarea la un schimb de idei - vei face o dater mai bună. Având abilități bune de conversație la date (unele pauze sunt OK) și care prezintă interes în ceea ce spune data ta este o necesitate în dating. Arată apreciere și validare a ceea ce data este de partajare cu tine de interjecting cu întrebări și anecdote legate de propria - nu doar din cap sau holbezi.

Când vorbesc cu datele dvs., încercați de fapt să asculte ce spun ei in loc sa te gandesti la ceea ce vei spune în continuare.

Mare lucru este de a asculta și de a pune întrebări deschise fără judecată. Asigurați-vă data simt auzită și important pentru tine. Evitați pur și simplu vorbesc despre tine pentru a vă asigura că și data ambele au posibilitatea de a împărtăși.

9. Amabilitatea și Generozitate

Cercetarea constată că relațiile de lungă durată vin la bunătate și generozitate, pentru a aduce aceste calități în viața ta întâlnire este esențială. Fiind un fel și generos nu înseamnă neapărat aduce data sau partenerul cadouri extravagante; este vorba despre apară în mod constant, fiind clar interesul dumneavoastră, și întorcându -se spre el sau ea (aka acceptă oferte pentru atenție, conexiune, și afecțiune).

Fiind un fel și generos nu este neapărat că veți cheltui o gramada de bani pe data - este despre afișarea în mod constant și de a fi în avans cu privire la interesul dumneavoastră.

Aceste calități sunt opusul deranjanta comportamente matrimoniale, cum ar fi fiind manipulator sau fals, jocuri, sau folosind tehnici de pick-up artist pentru a atrage un partener. În schimb, arată un interes real în a cunoaște datele. Fii chibzuit de sentimentele data tale, și el sau ea se simt în largul lor de ajutor. Conexiunea nu este vorba despre liniile de pick-up cheesy, asa ca da complimente autentice și să asculte doar cu curiozitate.

10. Vulnerabilitate

Să recunoaștem, intalniri înseamnă a te face vulnerabil. Cu toate acestea, dacă într-adevăr doriți să fie o dater mai bună (și pentru a atinge de fapt, relația dintre visele tale), tu trebuie să fii dispus să se confrunte cu capul, datând de pe și într-adevăr pune-te acolo. Aceasta este în cazul în care dorința de a fi vulnerabil vine.

Acesta poate fi înfricoșător să te pui acolo în dating, dar va plăti cu adevărat off.

Trebuie să fii dispus să lase garda jos, deschide inima ta, și apar ca sinele autentic. Da, poate fi riscant. Ați putea fi respinsă, criticat, sau se simt complet expus, dar conexiune reală nu există fără vulnerabilitate. Du - te încet, nu overshare, să stabilească încredere, și amintiți - vă că vulnerabilitatea nu este slabă (e puternic).

Dater inteligent, nu Harder

Lucrând spre abilitățile de mai sus se va asigura că sunteți un punct de vedere emoțional disponibile, dater mai încrezător. De asemenea, prin a fi intenționată și de a face alegeri care sunt aliniate cu tipul de relație pe care îl căutați, puteți data mai inteligent.

Daca nu sunteti un naturale la întâlnire, rândul său, provocări și greșeli în oportunități de creștere și de reflecție. Adu vulnerabilitate în viața ta întâlnire, și să fie încrezători în tot ceea ce aveți de oferit. Amintiți-vă puteți îmbunătăți în permanență și de a obține noi competențe dacă sunteți dispus să facă munca. Datarea cu succes nevoie de pricepere și intenție.