10 argumente pro și contra de swinging

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Când vă decideți să oscileze, nu trebuie neapărat această listă ordonată de argumente pro și contra care apar în succesiune. Este mai mult o serie de emoții turbionară ca tine si partenerul tau explora un nou teren de posibilități în cadrul relației.

Ceea ce este interesant despre acest nou teren, cel puțin pentru majoritatea dintre noi, este este un teritoriu neexplorat, astfel încât „lista“ de argumente pro și contra fel de materializează în timp ce explora. Acest lucru este o parte din bucuria este posibil să apară în procesul de învățare și aprofundarea relației prin pendulare.

load...

5 Pro de Swinging

Swinging poate face minuni pentru relația ta, așa că hai să începem cu vestea bună primul - argumente pro! Dacă doriți să treacă direct la contra, click aici.

1. Se deschide liniile de comunicare sexuale

Aceasta este pro meu preferat, deoarece aduce subiectul de sex de pe raft si impinge-l la partea din față a liniei.

Nu pot gândi la ceva mai mult decât iubitor să fie deschis și sincer cu partenerul tau despre ceea ce doriti sexual. Fiind capabil de a discuta aceste dorințe într-o atmosferă iubitoare și non-judecatoare doar adâncește și întărește dragostea dintre parteneri.

Nu pot gândi la ceva mai iubitor decât să fie deschis cu partenerul tau despre ceea ce doriti sexual.

load...

Îmi place când John și eu pot sta și discuta fantezii între ele sau conversații profunde cu privire la cât de recunoscători suntem pentru a avea o astfel de viata sexuala satisfacatoare unele cu altele.

2. Vă permite să explorați o varietate de parteneri sexuali și experiențe

Fie că sunteți într-o căsătorie pe termen lung sau doar incepand relatia ta, swinging este o cale perfectă pentru a experimenta cu diferite fantezii erotice.

Fiecare nou partener oferă o prismă ușor diferită în care pentru a vedea sexul.

Ceea ce John și am găsit în experiențele noastre pivotantă este de fapt fiecare partener nou ne ofera o prismă ușor diferită în care pentru a vedea sexul... Un caleidoscop de mișcări și a emoțiilor și a pozițiilor în care obținem o înțelegere mai profundă a reciproc și ceea ce noi bucura sexual.

3. Creează o platformă pentru a aborda temerile

Aducerea temeri la suprafață nu poate părea ca un profesionist, dar crede-mă când spun că obtinerea-le în aer liber este mult mai bine decât păstrarea temeri ascunse.

load...

Fiind capabil de a vorbi despre problemele cu partenerul tau poate deschide ușa la niveluri mai profunde de încredere.

Pentru a face față cu temerile noastre, trebuie mai întâi să recunoaștem le avem. Dacă te deranjează să aveți soțul sărut un partener de joacă, de exemplu, posibilitatea de a vorbi despre problema cu partenerul dvs. Poate și va deschide ușa la un nivel mai profund de încredere, onestitate, și un efort de echipă, în care se ocupă cu orice apar probleme.

4. Îmbunătățește o relație deja puternică

Acest lucru poate fi unul dificil pentru cei din afara stilului de viață swinging pentru a înțelege. Cum se poate face sex cu altcineva să conducă vreodată legături mai puternice între un cuplu?

Știu că înainte de a deveni swinger aceasta a fost o întrebare am avut. De asemenea, am dat seama cât de ușor poate fi de a forma opinii cu privire la anumite alegeri de viață bazate pe ceea ce ni se spune, nu ceea ce merge de fapt, și încercați pentru noi înșine.

Odată ce am realizat am fost vinovat de a trăi viața mea pe temelia a ceea ce a spus alții a fost corectă în loc de a decide pentru mine, am fost în stare să treacă acea linie în nisip și să vedem ce s - ar întâmpla dacă am dat swinging o oportunitate.

John și îmi place confruntă cu legătura care are loc atunci când ne împărtăși cu alții.

Ceea ce am aflat a fost, cel puțin pentru John și eu, stilul de viață swinging a fost o potrivire perfectă. Suntem atât ființe extrem de sexuale (pe care noi credem de asemenea să fie destul de normal) și dragostea fiind în relația noastră unii cu alții, dar ne place, de asemenea, se confruntă cu lipirea care are loc atunci când ne împărtăși cu alții.

Nu numai că satisface ceea ce noi considerăm a fi o nevoie înnăscută de soi, dar, de asemenea, ne amintește de cât de norocoși și binecuvântați suntem să avem unul pe celălalt. Plus face pentru unele conversații încărcat sexual fantastic!

5. Oferă posibilitatea de a da „Compersion“ un eseu

Eu folosesc acest cuvânt destul de des atunci când vorbesc despre stilul de viață se deschid larg pentru că îmi place întregul concept înfășurat în definiția sa. Cele mai multe ori veți auzi că compersion este opusul geloziei.

O modalitate de a lucra spre compersion sentiment este de a vedea gelozie ca „strang“ și compersion ca „expansiv.“

Am citit recent în „ Gelozia Workbook: Exercitii si Insights pentru gestionarea deschise relații “ de Kathy Labriola că o modalitate de a lucra spre compersion sentiment este de a vedea gelozie ca „strang“ de stat și compersion fiind un „expansiv“ de stat.

Îmi place asta! Știu cât de mult mai bine mă simt când am cameră să se miște, să arunce brațele mele pe larg și să fie liber. Știu, de asemenea, sentimentul de constricție, atunci când ceva este strâns legat, atunci când sunt în imposibilitatea de a muta, aproape panica ce poate rezulta din această îngustare.

Dacă eu pot păstra această imagine în prim-planul mintea mea atunci când vine vorba de partenerul meu, atunci voi fi mai conștienți de atunci când comportamentul meu sau de răspuns creează o atmosferă îngustată sau una de libertate.

5 Contra Swinging

OK, acum ce sunt unele dintre dezavantajele oscileze?

1. Păstrarea un secret Stil de viață

Acordat chiar și unele Swingers, cum ar fi noutatea de a avea un secret, destul de puține simt nevoia de a păstra această parte specială a vieții secrete se datorează vedere societății oscileze.

Fie din motive datorate de familie, prieteni, locuri de muncă, politică sau convingeri religioase, din păcate, există încă o mulțime de oameni care confundă pendulare cu înșelăciune sau imoralitate.

Din păcate, o mulțime de oameni confunda încă swinging cu înșelăciune sau imoralitate.

Când ne pierdem capacitatea noastră de a îmbrățișa diferențe, vom pierde capacitatea de a înțelege și de a vedea că, chiar dacă este ceva ce nu funcționează în relația noastră, nu ar trebui să penalizeze pe cineva care crede că este un beneficiu în relația lor.

Când ne-am lua dreptul cuiva de a fi cine sunt, ne-am pierde pe toate diferențele strălucitoare și posibilitatea de a învăța ceva nou.

2. Partenerii pot Dezacord

Acesta este unul mare. Atunci când se aventurează în stilul de viață swinging, este vital ca ambele persoane din cuplu doresc să se balanseze.

Am văzut cazuri în care un partener dorește să se balanseze, iar celălalt partener va fi de acord asupra acestui lucru doar pentru a păstra partenerul lor „fericit“ sau acordul pentru a balansa este inegală. Partenerii ambii sunt de acord să se balanseze, dar regulile au creat vor fi în afara de echilibru din cauza temerilor un partener.

Atunci când se aventurează în stilul de viață swinging, este vital ca ambele oamenii doresc să se balanseze.

În loc de consolidarea relației, oscilația sfârșește prin a crea resentimentelor între cuplu. Amintiți-vă de comunicare sinceră a ajuns să fie în centrul oricărei (indiferent dacă sunt sau nu balanseze) relație de succes.

3. Poate fi greu de găsit Joacă Parteneri

Doar pentru că tu și partenerul tău au decis să deschidă relația cu titlu de swing nu înseamnă neapărat că va avea o sursă nesfârșită de parteneri de joc.

Doar pentru că te swinging nu înseamnă că veți avea o sursă nesfârșită de parteneri de joc.

Fiind capabil de a găsi patru persoane care obține toate de-a lungul, toate sunt atrași unul de celălalt și au reguli de joc similare pot fi o provocare , uneori, face o planificare joaca simt mai mult ca de lucru , uneori.

4. Swinging poate fi consumatoare de timp

Fie că intenționează să se joace împreună sau separat, fie că joacă într-un swinger club sau petreceri de casa, fiind în măsură să dedice timp suficient poate fi uneori o provocare, mai ales atunci când timpul nostru este deja împărțită între programe de lucru, copii, sport, și de familie.

Alocându-le suficient timp pentru a swing poate fi o provocare, mai ales atunci când este împărțită între muncă și familie.

5. Temerile poate să evidențieze

Putem fi în frica de o gamă largă de posibilități, de teama de a partenerului nostru lăsându-ne pe altcineva să se teamă de a da sau a primi multă atenție cu un partener de joacă pentru teama de a ne compara cu alții în mod constant.

Dacă este lăsat neexaminată, temerile noastre pot crea o întreagă gamă de emoții, inclusiv anxietatea, resentimente, și gelozie.

Dacă sunteți în măsură să vorbești cu partenerul despre sentimentele, temerile devin un aliat de învățare.

Cel mai important, este necesar să ne amintim temerile noastre pot fi un pro sau un con, în funcție de ceea ce faci cu sentimentul după ce suprafețe. Dacă luăm sentimentele noastre și de a reacționa sau lupta împotriva lor, atunci ei devin un inamic, ceva pentru a ne proteja împotriva.

Dacă sunteți în măsură să vorbesc cu partenerul despre sentimentele tale și să învețe să le vorbească prin ele, atunci temerile tale devin un aliat de învățare.

Oricum, vom învăța ceva. Depinde de ce lecție decidem să se concentreze asupra.

Îi încurajez pe oricine interesat de balansarea sau relații deschise pentru a lua primul pas extrem de important în piscina stilul de viață pentru a explora și de a vedea pentru tine dacă acest stil de viață este ceva pe care doriți să urmărească.

Pentru mine nu a durat mult timp după aceea prima partidă în trei să pas înapoi de la piscina, sari în aer, și striga „ghiulea!“

Surse Foto: flavorwire.com, gfbrobot.com, canada.com, metro.us, youtube.com, klipd.com, dvdactive.com, kristenslit.blogspot.com,