10 blog-uri cele mai bune dating

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a fi un tocilar sau tocilar, și cele 10 cele mai bune bloguri Dating Geeky sunt dovadă.

Nu contează dacă sunteți în Sci-Fi sau fantezie pentru că suntem toți în căutarea pentru același lucru - dragoste. Deci, dacă arma de alegere este un controler sau lightsaber, site-urile de mai jos au sfaturile de care aveți nevoie pentru a câștiga jocul de dragoste.

Dream Girl Geek lui

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: tocilari Ajutând găsi dragostea din 2008

load...

Acest lucru distractiv și simplu site-ul se potrivește cu oamenii de interese și de personalitate, de urmărire totul de la „Dungeons & Dragons“ la mai fraiera-driven tech. Conexiunile sunt făcute pentru tocilari drepte, homosexuali si lesbiene, cu un ochi spre crearea de romante carte de benzi desenate în lumea reală. Fiecare subiect tocilar este acoperit, cum ar fi „sfaturi utile pentru un minunat și geeky în prima data.“

Social influenta: 7,792+ fani, 951+ aprecieri

URL: http: //geeksdreamgirl.com/

Doctor NerdLove

CEL MAI BUN

Motive de laudă: tocilari Ajutarea obține fata

load...

Doctor Nerdlove, un specialist în domeniu dragoste pentru „geeks, otaku, dweebs, poozers, tocilari și ocazionale neo-Maxie-zoom-dweebie“, este autorul și grafician Harris O'Malley. Blogul lovește subiecte relevante, precum „Cum să reformeze un cățărătoare“ pentru a ajuta la mai puțin sufletele actualizate savvy acolo. Sfaturi pentru nivelare în sus (sau o fată datând din liga ta) sunt explorate cu poftă și umor.

Social influenta: 3,013+ place, 2, 343+ fani

URL: http: //www.doctornerdlove.com/

Hacker Life

CEL MAI BUN

Motive de laudă: Aducerea tocilari mai aproape de fericire

Blog-ul relație Life Hacker variază de la modul de a sparge gheața la modul în care să-mi cer scuze când glitch. Sfaturi pentru fete și băieți este orientată spre viața techie și folosind interese comune pentru a se conecta. Susținerea relații este dat de acoperire clară, inclusiv „Cum să asculte atunci când cineva se ventilează“ și „4 Reguli pentru a da o mai bună critică.“

load...

Social influenta: 828,285+ fani, 602,000+ aprecieri

URL: http: //lifehacker.com/

Fată negru tocilari

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: geek vor moșteni pământul

Fată negru tocilari aduce un accent ascuțit pentru intalniri in randul femeilor negru-tech savvy. Benzi desenate sunt , de asemenea , îmbrățișat și minat pentru îndrumare, cum ar fi piesa „She-Hulk și femeia Negru: Nu suntem Angry... Kinda.“ Secțiuni pe moda, dragostea și motivația sunt plin de viață și a subliniat, așa cum este în curs de desfășurare meditațiile a unei coloane Nerd“.

Social influenta: 7,443+ fani, 2,780+ aprecieri

URL: http: //www.blackgirlnerds.com/

Nerd fete

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: Creierele sunt frumoase și tocilar este chic

Fetele Geeky nu se va simți din loc la toate la Nerd Girls, în cazul în care femeile sunt încurajate să schimbe lumea prin știință și putere feminină. Șase tocilari gal-autoproclamate găzdui site-ul, aducând înțelepciune și umor pentru a romantism moderne. Dr. Karen aduce dating sfaturi simple și secțiuni de distracție acoperă, de asemenea, cultura pop, Nerd Fata de știri și promovarea educației dumneavoastră.

Social influenta: 2,008+ fani, 1,660+ aprecieri

URL: http: //www.nerdgirls.com/

Gutsy Geek

CEL MAI BUN

Motive de laudă: Ia curaj, salva printesa, și să câștige la viața reală

Cu un scop similar ca Mario, blogul Gutsy Geek are secțiuni despre dragoste, dating, sex si relatii. Webmaster Rami aduce un ajutor real-lume pe teme cum ar fi „6 sfaturi pentru un prim sărut Mare“ o secțiune de stil pentru a face și inteligent mai sexy. Dacă sunteți un tocilar cu o viață de luptă întâlnire, cu un timp de greu să fii tu însuți sau lucrează la extinderea dezvoltării emoționale, acest blog este pentru tine.

Social influenta: 713+ fani, 167+ aprecieri

URL: http: //www.gutsygeek.com/

Dulce pe Geeks

CEL MAI BUN

Motive de laudă: Un spațiu în care problemele gri

SOG blog sau dulce Pe Geeks, promite să fie cel mai bun loc pentru flirtul ciudat. Nerd de cuplare Alertele împărtășesc succesul altora, cu un manifest întâlnire proiectat în jurul geeky. Gay, dragoste drept si chiar Hobbit este îmbrățișat. Șeful Geek Joyce oferă sfaturi pentru salturile geniu de la încercare lumea reală și de eroare, cu o arhivă se întinde înapoi de șapte ani.

Social influenta: 657+ fani

URL: http: //sweetongeeks.blogspot.com/

Dating Geeky

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: Misterele iubirii prin știință

Touted ca „dating site-ul # 1 pentru tocilari din Marea Britanie,“ Dating Geeky reunește iubitorii de toate lucrurile geeky, inclusiv fanii de „Game of Thrones“, săbii încrucișate și multe altele. Blog-ul și atașat Galeria Geek aborda toate suișurile și coborâșurile de întâlnire și la dragoste printr-un unghi de inteligent si bine documentat. Articole, cum ar fi „Arta Smalltalk“ îi ajută pe utilizatori avansați aduce abilități practice pe câmpul de luptă al iubirii.

Social influenta: 73+, 12+ fani ocupatii

URL: http: //www.geekydating.co.uk/

Renegade Chicks

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: Fii un renegat!

La Renegade Pui, geeks de sex feminin obține un du-te cu o abordare nu totul este permis să comunice despre dragoste. Subiecte de infidelitate și fericire sexuală sunt abordate cu curaj, în timp ce aspectele pozitive ale iubirii și datarea sunt disecate, inclusiv „Stoparea sexual o relatie uscată.“ Iubitorii de Tech sunt, de asemenea, acoperite cu actualizări în aplicații matrimoniale și modalități de a conecta prin intermediul mass-media sociale.

Social influenta: 643+ fani, 366+ aprecieri

URL: http: //renegadechicks.com/

Contraflanșele Obiceiuri ale Geek Modern

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: Datând din cadrul propriilor specii

Gazdă Kelley Hightower reunește dragostea ei de romantism și lumea geeky. Cu podcast-uri însoțitoare, ea oferă îndrumări cu privire la traversării dating scena cu o capacitate mica atletice. Mesaje de genul „Destrămarea Defalcarea“ și „Cu ce ​​Probabil Missing“ oferta datând cum să-i pentru cele de pe o curbă de învățare dragoste. Fiecare fațetă de romantism modern este explorat, inclusiv sexul, primele date și scuturare lucrurile.

Social influenta: 172+ likes

URL: http: //matinghabitsofthemoderngeek.com/

sursa foto recomandate: sparknotes.com.