10 cei mai buni experți la întâlnire la mijlocul vieții (2020)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Dating în 40 de ani, 50 de ani, 60 de ani si dincolo este un întreg „joc de minge Nother comparativ cu intalniri la 20 de ani, și cei mai buni 10 Activitate culturala Dating Experții știu cum să joace acest joc.

De la descoperirea iubirii mai târziu în viață pentru depășirea pierderii, acești bărbați și femei au experienta de prima mana.

Aprilie Braswell

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: Preluarea controlului asupra propriei viața ta amoroasă

load...

Aprilie Braswell poartă o mulțime de pălării diferite. Ea este un vorbitor datând de antrenor, expert în limbajul corpului și single-creștine de conferințe. Ca senior expert pentru dating DatingAdvice.com, Braswell discută despre fiecare subiect, datând de la mijlocul vieții, inclusiv încurajarea simplu să nu renunțe la dragoste. Braswell spune ca cel mai important lucru este să „fie proactiv.“

Social influenta: 15,203 fani, 335 aprecieri

Adresa URL: http://www.aprilbraswell.com/

Dr. Ruth

CEL MAI BUN

Motive de laudă: Mai mult de 30 de ani de experiență

Un terapeut psihosexuale care pionier vorbind deschis despre problemele sexuale, Dr. Ruth este una dintre cele mai recunoscute nume în rândul experților midlife matrimoniale. Ea spune lucruri pe care doriți bunica ta ar spune. Fie că este vorba de radio, televiziune, print sau online, Dr. Ruth a petrecut ultimele trei decenii de consiliere sub premisa că nu există întrebări stupide atunci când vine vorba de dragoste si sex.

load...

Social influenta: 72,852 adepți, 3,773 aprecieri

Adresa URL: http://www.drruth.com/

Dr. Gail Saltz

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: perspectiva medicala asupra iubirii

Psihiatrul și psihanalist Dr. Gail Saltz a fost numit „o voce de înțelepciune și înțelegere într-o lume de confuzie și contradicții.“ Un expert relație pentru OurTime.com și înarmat cu un grad medical de la Universitatea din Virginia, Scoala de Medicina, Dr. Saltz oferă perspectiva unui psiholog pe dragoste și îmbătrânesc în timp ce înseninează concepții greșite despre întâlnire senior.

Social influenta: 2,977 fani, 1.050 aprecieri

Adresa URL: http://www.drgailsaltz.com/

Lucia

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: Pentru Cougars

Lucia, o personalitate de televiziune, autor și radio gazdă, are un „fost acolo, că face“ mentalitate care este practic si cu inima usoara, iar ea nu se pune cu scuze cititorului. Lucia este auto-descris ca fiind „destul de vechi pentru a avea«în câmpul»experiențele“ în timp ce ea „rămâne destul de tânăr să se raporteze la dilemele simplu de astăzi se confruntă.“

load...

Social influenta: 17,601 adepți, 219 aprecieri

Adresa URL: http://www.theartoflove.net/

Bobbi Palmer

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: dragostea târzie este posibilă

Taxat ca „Datarea si relatie antrenor pentru femeile peste 40 de ani,“ Bobbi Palmer foloseste un loc aerisit, ton plin de umor pentru a împărtăși sfatul ei cu femeile inteligente, independente. Palmer, care sa căsătorit la vârsta de 47 de copt, crede că niciodată nu e prea târziu pentru a avea sansa la iubire. Cu confesiuni matrimoniale și webcast vii gratuite, site-ul Palmer este un start bun pentru a găsi dragostea vârstei de mijloc.

Social influenta: 4,406 fani

Adresa URL: http://datelikeagrownup.com/

Jonathon Aslay

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturile: tip a ajuta femeile unui tip

Jonathon Aslay lui „Înțelege Men acum“ site-ul ajută femeile găsească relații compatibile și pasionați. Crescut în Redondo Beach, California., Aslay este o întâlnire antrenor, confident și tipul Guy, care ajută femeile opri alegerea bărbaților care sunt greșite pentru ei. O auto-declarat „spion tip la mintea de sex masculin,“ Aslay nu deține nimic înapoi. La urma urmei, este ceea ce el crede că femeile au nevoie să audă.

Social influenta: 29,722 adepți, 3,639 aprecieri

Adresa URL: http://understandmennow.com

Annie Gleason

CEL MAI BUN

Motive de laudă: serios despre descoperirea iubirii

Annie Gleason antrenori bărbați și femei care sunt determinate pentru a obține o viață de dragoste. Un antrenor cu normă întreagă din 2007, Gleason nu se teme să-ți spun ce vă incomodeze în timp ce stau pozitiv și de inspirație. De la flirtul excursii pe teren și recenzii de carte, la tot ceea ce între, Gleason acoperă toate aspectele legate de întâlnire în timp ce ajuta pe oameni exploreze fiecare oportunitate intalniri.

Social influenta: 206 fani

Adresa URL: http://getalovelife.net/

Dating Zeita

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: O situație win-win

Când soțul Zeita Dating de aproape 20 de ani a plecat doar timid de ziua ei 48th, ea a folosit experiența pentru a ajuta pe alții să găsească succesul în aventurile lor Activitate culturala intalniri. Fun, considerat provocator și niciodată frică să fie ea însăși, datarea Zeita este încă în căutarea pentru ea „One“ pentru a partaja călătoria cu. Blogul actioneaza ca un proiect de doi pentru unu - terapie pentru ea și de a ajuta pentru alții în situații similare.

Social influenta: 384 fani

Adresa URL: http://www.datinggoddess.com/

Kris Anderson

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: Nu Data merge neîntoarsă

Autor al „Saruta broscutelor: Tall Tales & Insights din iaz Dating,“ Kris Anderson este o gazdă blogger și radio prin Internet, care a fost pe „412 datează din 2006.“ Anderson știe cum să se ocupe de fiecare situație, datând - de la viteza de dating pentru single- întâlniri la biserică. Cu o experiență suficient pentru a ajuta pe altii, Anderson spune aventurile sale personale de datare oferă un refugiu sigur pentru cititori.

Social influenta: 6379 fani, 4,240 aprecieri

Adresa URL: http://kissingfrogsinthedatingpond.com/

Michelle Marchant Johnson

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: a găsi dragostea ta ideala la orice varsta

Michelle Marchant Johnson este un antrenor scriitor, vorbitor și relația care partenerii cu femei singure care doresc să găsească dragoste. Ea oferă un curs de coaching mini care ajuta femeile gasi barbatul visurilor lor. Johnson a găsit dragoste la 43 de ani si este un supravietuitor de cancer de san, care crede că viața este menit să fie umplut cu dragoste și pasiune.

Social influenta: 96 fani, 25 aprecieri

Adresa URL: http://www.lovelifecoaching.com/

sursa foto recomandate: roicorp.com