10 cele mai bune cărți de căsătorie din 2020

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Căsătoria este consacrarea supremă a dragostei, dar provocările sale sunt abundente și au arătat nici un semn de a obține mai puțin complicată.

10 Cele mai bune noastre Căsătoria cărți din 2015 ar putea fi exact ceea ce devine prin problemele tale maritale - indiferent dacă sunteți îngrijorat cu privire la nunți sau iubire de durată.

Aruncati o privire.

Indrazni profund

CEL MAI BUN

„Îndrăzneala Profund“ este o altă alegere excelentă care acceptă vulnerabilitate în crearea de relații de durată. Brene Brown este un cercetător care și-a petrecut viața ei se uită la parteneriate semnificative. În această carte, ea arată cum să fie curajos în relații și modul în care face dragoste ultima.

load...

Social influenta: Followers 224K Twitter

Twitter mâner: @BreneBrown

Adresa URL: brenebrown.com

Cele cinci limbaje ale iubirii

CEL MAI BUN

Când vine vorba de dragoste, Dr. Gary Chapman știe lucrurile lui. Seria sa de „Cele cinci limbaje ale iubirii“ oferă o privire în diferitele fațete ale iubirii. Originalul, unul dintre bestseller-uri sale, este vorba de a continua să-și exprime dragostea pentru partenerul tau mult timp dupa luna de miere se termină. El găzduiește, de asemenea, conferințe de căsătorie, pentru cei care caută pentru a obține un pic mai prelucrați în abordarea lor de a iubi.

load...

Social influenta: Followers 42.9K + Twitter

Twitter mâner: @DrGaryChapman

Adresa URL: 5lovelanguages.com

Obținerea de dragostea pe care doriți: Un ghid pentru cupluri

CEL MAI BUN

Acest bestseller New York Times este potrivit pentru cuplu care are nevoie de direcție. Acest ghid dragostea este despre finisare pe abordările de zi cu zi de a iubi, ca lasa negativitate du-te. Cuplurile pot lua această carte la inima prin aplicarea exercițiilor și sprijinul propuse de Dr. Hendrix. Soția sa și el au fost căsătoriți timp de mai mult de 30 de ani, asa ca el a avut partea lui de imaginind dragostea pe care dureaza.

Twitter mâner: @HarvilleHendrix

load...

Adresa URL: harvillehendrix.com

Cele șapte principii pentru a face Căsătoria de lucru

CEL MAI BUN

Secretul de a iubi? Strategie. Dr. John Gottman schițează un mod sistematic de abordare dragoste și relații, astfel încât acestea să dureze o viață întreagă. „Cele șapte principii pentru a face Căsătoria de lucru“ este o compilație de muncă Gottman, inclusiv numeroase studii științifice el efectuate pe cuplurile căsătorite.

Social influenta: Followers 15.3K Twitter

Twitter mâner: @GottmanInst

Adresa URL: gottman.com

Keep It Shut

CEL MAI BUN

Ești mereu vorbind înainte de a gândi, deversând sentimente niciodată nu a însemnat cu adevărat să elibereze? Apoi, „Keep It Shut“ este pentru tine. Această carte explorează modul în care să-și exprime cuvintele într-un mod și la un moment dat, care este constructiv - și atunci când tăcerea ar putea fi doar o opțiune mai bună.

Social influenta: 8,000+ Twitter Followers

Twitter mâner: @karen_ehman

Adresa URL: karenehman.com

Felul în care ne nu au fost niciodată

CEL MAI BUN

„Modul în care ne nu au fost niciodată“ devine real cu privire la perceptiile de căsătorie. Stephanie Coontz contestă ideea unei case „tradiționale“ și modul în care aceste roluri de gen și așteptări arunca ceea ce așteaptă cuplurile moderne de azi. Aceasta carte este despre a învăța ce înseamnă exact o căsătorie și cum să șanț acele ochelari roz.

Social influenta: 2,000+ Twitter Followers

Twitter mâner: @StephanieCoontz

Adresa URL: stephaniecoontz.com

Tu si cu mine pentru totdeauna

CEL MAI BUN

Soțul și soția Francis și Lisa Chan încerca să afle exact ceea ce face ca o căsătorie trecută în viață și în cartea lor „Tu și cu mine pentru totdeauna.“ Se plimba prin importanța etapelor de relație și arată cupluri cum să depună eforturi pentru o relație sănătoasă, echilibrată.

Social influenta: 2,000+ Twitter Followers

Twitter mâner: @youandmeforever

Adresa URL: youandmeforever.org

Închide Scary

CEL MAI BUN

„Închide Scary“ este pe cale demolezi spre exterior bariere și fiind candidlyyourself. Thenew York Times detalii de bestseller-uri frica de vulnerabilitate și relațiile consolidate care vin după. Acest lucru este perfect pentru partenerii care se tem să deschidă sau cei care au nevoie doar de un pic de impuls pentru a aprofunda conversație.

Adresa URL: scaryclose.com

Real Căsătorie

CEL MAI BUN

„Real Căsătoria“, scrisă de pastorul Mark Driscoll, ia o privire la căsătorie printr-o lentilă religioasă. Această carte se luptă detalii Driscoll și soția lui s-au confruntat în căsătorie și modul în care au folosit religia pentru a le depăși. De asemenea, el se concentrează pe căsătorie bazată pe prietenie - și cum să mențină acea legătură.

Twitter mâner: @PastorMark

Adresa URL: markdriscoll.org

O istorie naturala a Iubirii

CEL MAI BUN

Diane Ackerman este totul despre viața naturală, folosind de multe ori natura și mediul înconjurător ca bază în activitatea sa. „O istorie de iubire“ se uita la dragoste într-un mod pământesc, atrageți pe instinct uman al iubirii. Acest bestseller New York Times acopera totul despre realitatea iubirii, de la afrodisiace la adulter.

Twitter mâner: @DianeSAckerman

Adresa URL: dianeackerman.com

Surse Foto: goodreads.com, amazon.com, stephaniecoontz.com, karenehman.com, rachelheldevans.com, store.faithgateway.com, youandmeforever.org, newlovetimes.com