10 cele mai bune lesbiene dating bloggers (2020)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Matchmaking servicii, cum să-cărți, emisiuni de radio interactive și povești adevărate: Acestea sunt câteva dintre instrumentele noastre 10 cele mai bune Bloggeri Dating lesbian utiliza pentru a ajuta daters ca să găsiți ceea ce căutați.

Lumea de lesbiene datând nu ar fi la fel fără aceste femei.

Mary Gorham Malia

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: mașină de Coaching

„Resursei # 1 pentru întâlnire conștientă, găsirea de dragoste de durată și de a trăi viața visurilor tale!“ Gay Fata Dating Antrenorul a fost fondat de întâlnire și expert în relații, Mary Gorham Malia, un auto-declarat „fată gay“, care a trecut de vârsta 50, a supraviețuit menopauzei.. [si] a crescut de la a fi un copil lesbi la o lesbiană.“este autorul«Ghidul Gay Fetei pentru a se evita 14 Capcane Dating.»

load...

Social influenta: 1.991 fani, 3,432 aprecieri

Adresa URL: http://gaygirldatingcoach.com/

Dr. Frankie Vasan

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: Intuitie

Un medic de psihologie clinica, Dr. Frankie Vasan este specializat în matchmaking lesbiene și bisexuale matchmaking în San Francisco Bay Area, Los Angeles, New York și Hawaii. Lucrând sub numele „Micul Gay carte,“ Dr. Frankie este un optimist auto-declarat, care crede că toată lumea merită să iubească și să fie iubit. Dr. Frankie este du-te-la sfatul intuitiv, care devine direct la subiect.

Social influenta: 174 fani, 111 vizitatori unici / luna

load...

Adresa URL: http://littlegaybook.com/

Robyn Harper

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: Se concentrează pe tineret

Ce este mai bun decât un adult scris scrisori lesbiene la versiunea veche de 15 ani de ea? Nu prea mult. Deci, este o parte a site-ului premisa de Robyn Harper „Gay Fata Revoluția“. A 30-ceva de la Dublin, Irlanda nativ cu părul de platină și un sentiment quirky de stil, Harper, care a scris destul de un pic pentru The Huffington Post dă sfaturi într-un mod atent și pozitiv.

Social influenta: 14,676 likes, 1.139 fani

Adresa URL: http://gaygirlrevolution.com/

Barb Elgin

CEL MAI BUN

Motive de laudă: Longevitatea, care a fost oferirea de sfaturi matrimoniale - pentru lesbiene atât mature și mai tineri - din 2001

„Pentru femeia unică dorind dragoste de durată,“ Lasting site-ul Dragostea Lesbiene Barb Elgin include sfaturi, coaching-ul, discuții, studii, și multe altele. Cu peste 20 de ani de experiență în acest domeniu, Elgin ofera sfaturi simple care nu sunt excesive sau copleșitoare.

load...

Social influenta: 742 fani

Adresa URL: http://lastinglesbianlove.com/

Kathy Belge

CEL MAI BUN

Motive de laudă: Umor

Autor, activist politic și jurnalist, Kathy Belge, este co-autor al ghidului numit awesomely, „Ruj & Joja.“ Este, de asemenea, un factor care contribuie regulat la Curve Magazine, „Ghidul“ pentru toate lucrurile lesbiene pe About.com și autor al „Queer:. LGBT Ghidul Ultimate pentru Teens“ situații reale de viață prezente în tot ceea ce face, Belge folosește de umor pentru a aduce oamenii înapoi la realitate.

Social influenta: 1,161 fani, 1.682 prieteni

Adresa URL: http://kathybelge.com/

Sasha Lotrian

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: place să vorbesc cu un prieten

Taxat ca un „Card de transport lesbian“, site-ul Sasha Lotrian lui ridică întrebarea: „Ce este în portofel?“ Dispunând de o coloana de consiliere, pagina video și mesaje blog de Lotrian și o mulțime de scriitori invitați, Card de transport Lesbian oferă sfaturi vă puteți de fapt utilizare - complet cu grafica sexy. Este ca și cum vorbesc cu un prieten - un prieten foarte homosexual - care te îndeamnă să fii tu însuți și lupta normele sociale.

Social influenta: 1.371 fani

Adresa URL: http://cardcarryinglesbian.com/

TJ Davis

CEL MAI BUN

Motive de laudă: pozitivitatea

TJ Davis Lesbienelor Dating Proiectul este «un blog pozitiv promovarea datarea sănătoase și relații în comunitatea LGBTQ.» Davis pare să rupă cititorii din stereotipurile lor, în timp ce scăderea «peste înainte de a începe» relații. Ea învață lesbiene să ia timp într-un mod sincer și direct.

Social influenta: 161 likes

Adresa URL: http://thelesbiandatingproject.tumblr.com/

ZY Drew

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: Foarte personale

„Un cap pentru oraș, o inimă pentru țară, un organism pentru doamne, un suflet fragmentat,“ Zy Drew scrie pe site-ul introducerea ei. Un „dater lesbiană serial,“ auto-descris Drew oferă sfaturi cu ei personale, viață reală povești de datare pe site-ul ei cu același nume. Real, onest și crud, Drew detalii run-in-uri cu membrii de același sex descriptively și cu un fler sexy a realității.

Social influenta: 100 de prieteni, canal YouTube

Adresa URL: http://zydrew.blogspot.com/

Arlan

CEL MAI BUN

Motive de laudă: Intilniri și rețele sociale

Un rezident în vârstă de 32 de ani, în Los Angeles, arlan este autor al „dvs. Moment Lesbiene de zi cu zi!“ Un blogger de la mijlocul anului 2006, arlan a lansat matchmaking / site-ul de rețele sociale Julieta & Juliet în august 2011., blog-ul Sarcastic și neapologetic Arlan lui include trailere de film și clipuri video legate de intalniri si relatii lesbiene.

Social influenta: 2.480 fani, 199 aprecieri

Adresa URL: http://yourdailylesbianmoment.blogspot.com/

Ghimbir

CEL MAI BUN

Motive de laudă: Îndrăzneala

La doar Shore Girls, un site axat în principal pe Jersey Shore viața lesbiană, Ginger face subiecte incomode ușor de a vorbi despre prin exemple din viața reală pe dragoste și întâlnire. „Noi lesbienele sunt notorie pentru obtinerea atașat imediat,“ Ginger scrie într-unul din posturile sale de articol. „Spune cum theinfamous merge, 'sex prima dată, a doua întâlnire U-Haul.'“

Social influenta: 638 fani, 298 aprecieri

Adresa URL: http://justshoregirls.com/

sursa foto recomandate: strategystew.com.