10 cele mai bune lesbiene viteză dating companii (nyc, dallas și mai mult)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Viteza de întâlnire a fost creată în 1998 în Los Angeles , de rabinul Yaacov Deyo. În timp ce a murit în jos un pic ca dating online a preluat, viteza de dating este încă o opțiune de întâlnire favorit printre multe single -uri. În special pentru că puteți încerca să facă o conexiune în persoană în loc în spatele unui ecran - și puteți obține până la-curajos a nitty ceea ce doriți cu adevărat într - o dată sau partener.

Cu toate acestea, dreptul de a alege compania viteza dating poate fi un fel de complicat, mai ales pentru lesbiene. Ei nu toți răspunde la acest segment de public. Ne-am gândit să face căutarea mai ușor pentru tine prin compilarea unei liste de companiile de top care oferă viteză matrimoniale evenimente lesbiene. De la San Francisco la Londra, ai o mulțime de opțiuni.

load...

1. Micul Gay Book

Micul Gay Book , o companie de matchmaking lesbiene fondat de Dr. Frankie Basanului, găzduiește unică Mingles pentru femei lesbiene și bisexuale în Alameda, Boston, Chicago, Denver, Miami, Oakland, Seattle, San Diego, San Francisco, și New York, printre altele orase. Unele evenimente sunt deschise femeilor trans și non-binare.

Evenimente unice Mingle Micul Gay carte bun venit lesbiene, bisexuali, trans, și femeile non-binare, și sunt păstrate în numeroase orașe din întreaga țară.

load...

Va trebui să rezerve un loc pentru un singur Mingle, care durează, de obicei, timp de trei ore Odată ajuns acolo, vei întâlni până la 20 de femei, cum ar fi-minded în unu-la-unu cu cinci până la șapte minute runde. Vei oferi feedback după fiecare dată mini. Dacă și o altă femeie ca unul de altul, veți primi atât informații de contact în ziua următoare.

2. Pre-Dating

Cunoscut sub numele de „cel mai mare serviciu de viteză datând din lume pentru profesioniști single,“ Pre-Dating găzduiește evenimente lunare în mai mult de 70 de orașe din întreaga SUA și Canada. Până în prezent, compania a facilitat mai mult de 5,7 milioane de date de viteză.

Procesul este simplu. Trebuie doar să căutați orașul, înregistrați pentru un eveniment, și a citit e-mail informațional veți primi. Apoi, ajung mai devreme pentru a obține eticheta cu numele dvs. Și scorecard. Vei avea șase până la 12 pre-datele de șase minute, după care veți specifica cine doriți să vedeți din nou pe tabelul cu date. În cele din urmă, veți primi rezultatele cu informații de contact în termen de 24 de ore.

load...

3. Profesioniștii din oraș

Fie că sunteți în căutarea pentru prieteni, datele, sau o relație, Profesioniștii din City vă poate ajuta să - l găsiți.

Profesioniștii în oraș este una dintre cele mai mari servicii de viteză dating în lume.

Aceasta companie viteza dating se concentrează mai ales pe Washington, DC, (care găzduiește peste 1.000 de evenimente din oraș în fiecare an), dar veți găsi, de asemenea evenimente din Baltimore, Los Angeles, și Rio de Janeiro, pentru a numi câteva.

Participarea variază de la 20 la 2000 de persoane, iar cei mai mulți membri sunt 25 la 39. Cu toate acestea, profesioniștii din City, de asemenea, pune pe evenimente pentru cei 40 si mai in varsta. Dacă preferați să participe la un eveniment pe bază de religie, etnie, sau, desigur, orientare sexuală, acolo e, de asemenea. Un membru fericit numit Julia a spus compania: „Acesta a fost un eveniment fantastic. L-am bucurat bine! Vă mulțumim că sunteți!“

4. Serial Killer Speed ​​Dating

Dacă sunteți cu adevărat în căutarea de a amesteca lucrurile, vă recomandăm Serial Killer Speed Dating. Viteza de partea întâlnire eveniment, parte mister crima, Serial Killer Speed Dating are sediul in Los Angeles si a fost creat de către Abel Horwitz , în 2015.

La începutul unui eveniment, cineva este „ucis brutal“, iar apoi vei participa la numeroase date de cinci minute, nu numai pentru a vedea cine esti compatibil cu dar, de asemenea, ghici cine este criminalul. Un alt bonus este distractiv, în cazul în care cei mai mulți oameni se întâmplă să te voteze ca criminalul, dar nu ești, vei câștiga un trofeu de șobolan urât.

5. DateSwitch

DateSwitch este „distractiv, interesant, mod de joasă presiune pentru a satisface.“ Cuplu Jeremy si Lauren Bollinger a lansat compania, iar ei spun că iese în evidență mai multe motive. „Ne concentrăm greu pe o mână de orașe, și că este unul dintre motivele DateSwitch.com evenimente devin rapid cele mai populare evenimente de viteză dating în acele orașe și au tendința de a experimenta macazuri mult mai bine“ , potrivit paginii Întrebări frecvente.

DateSwitch este condus de un duo soț și soție, și fiecare eveniment poate costa cât mai puțin de 35 $.

Cele mai multe evenimente costa $ 45, dar dacă vă înscrieți mai devreme, va trebui doar să plătească 35 $. În plus, în cazul în care nimeni nu atrage atentia la un eveniment, apoi următoarea dvs. Este liber. Jumătate din femeile vor rămâne așezat la aceeași masă cu două vârf pe tot parcursul nopții, în timp ce cealaltă jumătate a trece la masa următoare după inele de clopot la fiecare cinci minute.

6. La Speed ​​Dating

Pe Speed Dating are unele dintre cele mai evenimente matrimoniale viteză de nișă și persoane singure părți în această industrie. Nu numai femeile lesbiene au o tona de opțiuni doar pentru ei, dar au , de asemenea opțiuni în funcție de vârstă, profesie, etnie, religie, interese, dieta, și atât de mulți alți identificatori. De exemplu, Femme pentru Femme, nu de la New York, 20-ceva, și la cald sau nu se numără printre evenimentele de nișă găzduite de On Speed Dating.

Majoritatea evenimentelor încep de la 7:30, dar unii începe încă 18 Au avut loc mai multe zile în timpul săptămânii, și ei a avut loc la baruri în tot orașul care vă aflați. Tot ce veți trebuie să plătească este de 30 $.

7. SpeedDater

Autoproclamata numărul unu site pentru evenimente single, SpeedDater are numere de pe o parte.

SpeedDater se bazează în Marea Britanie și are o rată de meci de 80%.

Compania a fost fondată în urmă cu mai bine de 16 ani, găzduiește 70 de evenimente pe lună, în 24 de orașe din Marea Britanie (inclusiv Londra), are peste 46.000 de membri activi, și are o rată de meci de 80%.

În recenzie ei SpeedDater, Charlotte a spus: „A fost prima mea întâlnire în viteză, și a fost distractiv foarte bun. Am avut o mulțime de râde. Mi-ar veni cu siguranta la un alt eveniment.“Înregistrați-vă pe site-ul, și ați putea fi următoarea poveste de succes.

8. 25Dates.com

Lansat în 2002, 25Dates.com a fost recunoscut de către CNN, Discovery Channel, CityPulse și alte mass-media populare. Bazat în Canada, compania a fost fondata de Ragna Stamm'ler-Adamson, care la cunoscut pe soțul ei la un eveniment 25Dates.com. Ei sunt acum fericit căsătorit cu un copil de 10 ani.

Mai mult de 50.000 de oameni au participat la un eveniment 25Dates.com, iar compania are o rata mare de succes. Peste 76% dintre participanți găsi cel puțin un meci la un eveniment.

9. Unică și eligibile

Daca esti singur si eligibil, s-ar putea dori să dea pe bună dreptate numit unic și eligibil o încercare.

Datele mini unice și eligibile în ultimele șapte minute fiecare, si vei primi informatii despre meciuri a doua zi.

Pentru a începe, veți crea un profil pe site-ul, care este liber să facă. Apoi, veți căuta evenimente și alege unul care satisface nevoile dumneavoastra.

Compania vă va trimite un e-mail cu detaliile și, odată ce ajunge la locul de desfășurare (15 minute mai devreme este recomanda), veți primi un card de meci și de atribuire de masă.

Fiecare mini dată este lungă de șapte minute, și veți verifica da sau nu după fiecare, indicând dacă doriți să mergeți la oa doua întâlnire cu acea persoană. Echipa vă va anunța despre meciurile reciproce până la sfârșitul zilei următoare. Restul depinde de tine!

10. Prima Data

First Data este o companie datând de viteză , cu sucursale în zeci de orașe din SUA, inclusiv Los Angeles , Chicago , și Philadelphia. Echipa pune pe două până la cinci evenimente în fiecare săptămână, și toate au teme diferite.

First Dates găzduiește, de asemenea, single-partide pentru un mediu mai optimist. Puteți verifica programul evenimentului pe fiecare site în parte, dar de cele mai multe evenimente de două ore lungi costa $ 35 și încep de la 20

Acum, ajunge acolo și găsi gay fata visurilor tale!

La fel ca site-uri de dating online, companii de viteza de dating au ajustat procesele de-a lungul anilor pentru nevoile mai bine nevoilor single și schimbarea stilului de viață. Indiferent de varsta ta, locație, sex, religie, etnie, hobby-uri, nivelul de educație, cultură, fundal, sau orientare sexuală, puteți găsi un eveniment de viteza dating. Pentru femei lesbiene, această listă este o modalitate buna de a lovi cu piciorul-a începe lucruri.

Surse Foto: scaryoldfilms.com