10 cele mai bune opțiuni gratuite pentru fumători dating site (2020)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

10 Cele mai bune Fumătorii Free Dating Site Opțiuni (2019)

2

Single smoker

CEL MAI BUN

Fondată în 2013 de prieteni cu toată lumea Inc (o rețea de întâlnire, care a fost în industria de mai mult de 10 de ani si are un portofoliu de site-uri 75+ diverse și populare), Single Fumator poate ajuta să găsiți romantism precum și prietenia dacă asta e ceea ce vrei. Aici, nu există nici un chestionar de lungă durată - oferă doar dvs. De vârstă, locație, sex și interese, inclusiv obiceiurile de stil de viață, și vei primi meciuri compatibile.

Adresa URL: https://smokersingles.com/

3

Smoker Personale

CEL MAI BUN

Oamenii din spatele Smoker Personale înțeleg de ce fumatul poate fi atractiv, iar ei nu vor să se simtă rău despre a admite că. Pe acest site, toată lumea este pe aceeași pagină - nu contează dacă vă place tutun, iarba, sau vaping. Este liber să se alăture Smoker Personale, și nu va trebui să plătească pentru a încărca fotografii, profile de vizualizare, primesc meciuri, și să comunice în mai multe moduri.

load...

Adresa URL: https://www.smokerpersonals.com/

4

Fumătorii Match

CEL MAI BUN

Bazat în Marea Britanie, Fumătorii Match vă încurajează să „împartă rucsacul de 20 cu un partener de fumat.“ Crearea unui profil va lua doar câteva minute, și tot ce trebuie să specificați este dacă sunteți un om în căutarea pentru o femeie sau o femeie în căutarea unui bărbat, prenumele, data nașterii și adresa de e-mail. Apoi, puteți începe căutarea și flirt. Totul e gratuit!

load...

Adresa URL: http://www.smokers-match.co.uk/

5

Pasiunile nefumători

CEL MAI BUN

În cazul în care fumatul și datarea sunt printre pasiunile tale, probabil că doriți să verificați Passions nefumători. Site-ul se consideră un loc bun pentru intalniri precum și pur și simplu în rețea cu potențialii prieteni și cunoștințe. Ai o mulțime de opțiuni de comunicare cu privire la Passions nefumători, precum și, inclusiv forumuri de grup, live chat, webcam-uri, și, desigur, mesagerie privată. Cea mai bună parte, deși, este fumatul Pasiunile nu percepe nimic.

Adresa URL: https://smokingpassions.com/

6

Dating4U

CEL MAI BUN

Dating4U are o secțiune numită Găsiți un fumător Statele Unite ale Americii, care e doar pentru, ai ghicit, întâlnirea fumătorilor singur în Statele Unite. Echipa spune că acest lucru este „online dating site-ul în cazul în care simplu autentice întâlni și noi relații.“ Găsiți un fumător SUA are mai mult de 60.000 de membri, și caracteristici includ căutare de bază și avansate, mesagerie instant, chat video, alerte SMS, profiluri video matrimoniale jurnale, și 24/7 de asistență pentru clienți.

Adresa URL: http://dating4u.co/findasmoker-usa/

load...
7

Fumători Personale

CEL MAI BUN

Potrivit Fumători Personale, fumătorii „sunt o rasă în afară, care aduce înapoi amintiri din mai multe epoci romantice de la Hollywood, atunci când eroul sau frumoasa doamnă de frunte în fiecare film a avut o țigară între degetele lui sau ei.“ Pe lângă faptul că este un site gratuit dating , fumători Personale este, de asemenea, o proprietate de conexiuni online, ceea ce înseamnă că profilul dvs. Va apărea pe toate site-urile sale surori, dacă vă simțiți ca întâlnirea de oameni cu alte interese.

Adresa URL: https://www.smokerspersonals.com/

8

My 420 Mate

CEL MAI BUN

My 420 Mate satisfacă single care se bucura de fumat un joint, bont, castron sau bong fiecare acum și apoi (sau în fiecare zi!). Site-ul este auto-proclamat „# 1 on-line dating site-ul și mobile matrimoniale app pentru single-420-friendly“ și a fost prezentat în mass-media, cum ar fi The New York Times, Times de mare, și CBS News. My 420 Mate este disponibil gratuit prin intermediul desktop, App Store și Google Play.

Adresa URL: http://my420mate.com/

9

420 Single

CEL MAI BUN

Câțiva pași simpli sunt tot ce ai nevoie pentru a finaliza să se alăture 420 Single gratuit pentru: 1) Furnizați numele de utilizator, e-mail, parola și porecla. 2) Completați secțiunea Despre mine. 3) Selectați data nașterii, sexul, iar sexul te interesează. 4) identifica țara, statul, orașul și codul poștal în cazul în care locuiți. 5) Lista orientarea sexuală și starea relației. 6) Și specificați dacă ești un jucător și dacă crezi în fantome, OZN-uri, și suflete.

Adresa URL: https://420singles.com/

10

Acolo ridicat

CEL MAI BUN

Înaltă Nu este cunoscut ca nu numai că puteți întâlni oameni gratis „rețea socială cannabisul.“ - dar puteți citi, de asemenea, sfaturi și articole de știri despre industria de buruieni. Puteți cumpăra, de asemenea, marfa, inclusiv tricouri, topuri rezervor, pălării, și tăvi pentru rulare Jointurile. Un utilizator fericit, numit RollTideFever123, a declarat: „Această aplicație aici te face să te duci,«Oh, de mare acolo.» Foarte bine gândit, și este absolut perfectă pentru piața sa. Vă mulțumesc pentru că este sigur și de încredere. Voi toți sunt niște possums minunat!“

Adresa URL: https://www.highthere.com/

Pe aceste site-uri matrimoniale, puteți Light It Up!

Probabil nu va data un fumător din nou, dar asta nu înseamnă că nu vor fi prieteni cu ei sau că ei merită să fie hărțuiți de alții care nu sunt de acord cu alegerile lor stil de viață. Aceste site-uri matrimoniale 10 sunt libera judecată spațiile în care fumătorii pot veni împreună pentru camaraderia, companie, intalniri, si orice altceva ar putea fi în căutarea.