10 cele mai bune single dating bloguri

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Fiind singur poate avea suișuri și coborâșuri. Sigur, este distractiv de a merge pe o varietate de date cu toate diferite tipuri de oameni, dar poate fi, de asemenea, frustrant atunci când nu puteți găsi pe cel pe care îl căutați.

10 noastre cele mai bune bloguri Singur Dating stii ce trece prin și împărtăși poveștile lor hilare și incomode singur cu datere ca tine în fiecare zi. Verifică-i!

Și de asta esti singur

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: Trebuie respectate. Comparaţie. Deduce.

load...

Moxie la „si de aceea esti singur“ încurajează daters să folosească bunul simț și de gândire critică în viața lor de datare, și ea nu este aici pentru a acoperi problemele de zahăr. In schimb, Moxie vrea să vă provoc să iasă din propriul drum și pentru a găsi relația pe care o meriti. Conținutul ei acoperă fiecare subiect întâlnire, inclusiv online, dating, exclusivitate, cultura si social media montaj.

Social influenta: 7,703+ fani

Adresa URL: http://andthatswhyyouresingle.com/

Single Depozit

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: Deci, multe single sub un singur acoperiș

load...

Single Warehouse nu este doar un site de matrimoniale. Este, de asemenea, un site de intalniri cu consultanta de specialitate pentru fiecare tip de o singură față provocărilor de întâlnire. Nu contează dacă ești singur un singur, un singur fericit, un singur slutty, un singur timid sau de orice alt singur, deoarece singur depozit are ceva pentru toată lumea. Site-ul constă dintr-o compilație a celor mai buni bloggeri matrimoniale, deci sunteți sigur că pentru a obține sfaturi furnizat pentru tine.

Social influenta: 17,621+ fani, 4,468+ aprecieri

Adresa URL: http://www.singleswarehouse.net/

Carrie Blogshaw

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: Datând stil Bloggy

Folosind o piesă de teatru de pe personajul Carrie Bradshaw din „Sex and the City,“ Carrie Blogshaw este un singur viu peste 30 de ani, SATC-iubitoare în New York. Blogshaw folosește site-ul ei pentru antena de satelit pe toate complexitatea de dating, sex, relații și înțelegere reciproc. Nu uitați să verificați gândire și citat-o ​​a doua zi pentru a obține maximum de personalitatea ei snarky și ascuțite.

load...

Social influenta: 1,275+ fani

Adresa URL: http://carrieblogshaw.com/

Zerourile Înainte One

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: Datând zerourile astfel încât nu trebuie să

Creat de Claudia Maittlen-Harris și Megan Gray, zerourile Înainte One este un site dedicat partajarea datelor incomode și piti-inductoare pe care noi toți trebuie să îndure înainte de a găsi cel potrivit. Cu articole utile, întrebări cititor pătrunzătoare, o carte fabuloasă și un „ghid de câmp“, pentru intalniri zerouri, Stampe nu poate merge greșit atunci când perusing acest site.

Social influenta: 3,260+ fani, 111+ aprecieri

Adresa URL: http://www.thezerosbeforetheone.com/

Simone Grant

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: Este o mare întâlnire lume acolo

Simone Grant este un scriitor și consultant social media de la New York City, care admite că nu este un mare fan de etichete. Ea a început blogul ei în vara anului 2008 nu ca o modalitate de a deveni o datare sau un expert în relație, ci ca o piață de desfacere pentru a împărtăși creativitatea și experiențele cu alții ei. Simone spune poveștile daters doresc să hear- povești care dezvăluie realitatea de dating si relatii.

Social influenta: 6,468+ fani, 1,334+ aprecieri

Adresa URL: http://www.simonegrant.com/

Single Gal NYC

CEL MAI BUN

Motive de laudă: experiență vastă

Melissa este un nativ New Yorker, mass-media și o singură întâlnire blogger. Blogul ei, care a început în urmă cu cinci ani, se concentreaza pe aventura ei dragoste cu New York City și căutarea ei pentru a găsi dragostea de durată. Fundal ei divers include scris ziare, reportajele de știri TV și relații publice. Melissa a fost prezentat în mass-media, cum ar fi The Wall Street Journal, msn.com și Dr. Oz Show.

Social influenta: 5,246+ fani, 221+ aprecieri

Adresa URL: http://www.singlegalnyc.com/

Boston unică Fata

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: Realitatea este mult mai interesant decât ficțiune

Boston si Fata unică este un blog care spune povești adevărate despre binele, răul și urâtul care vine cu o singură viață care duce într-una dintre cele mai mari orașe din țară. Acest single datând de blogger a părut, de asemenea, ei au găsit până la adânci bătrâneți, dar asta nu-i oprească de la păstrarea lucruri reale. Poveștile ei sunt atât de distractive pe care le-ar crede ai citit cel mai recent roman romantism.

Social influenta: 1,117+ fani

Adresa URL: http://bostonsinglegirl.blogspot.com/

Single Sassy

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: Pentru acele fete „inca singur“

Nu te urăsc auzul prietenii și familia întreabă dacă ești „inca singur“? Ei bine, așa este Joanna, în vârstă de A38 de ani, o femeie singură care a început SingleSassy.com. Ați încercat viteza de dating, dating online, matrimoniale orb sau pur și simplu iau bărbați în baruri? Joanna are și ea știe că există un diamant în stare brută acolo în valoare de căutați. Ai de gând să începi să cauți?

Social influenta: 626+ fani, 77+ aprecieri

Adresa URL: http://singlesassy.com/

Sfaturi de la o fată unică

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: Ființa unică nu vă definiți

Victoria, care a creat Sfaturi de la o fată unică în 2006, nu lasa statutul ei relație determina cine este ea. Ea iubește schimbul de detaliile vieții ei cu cititorii ca tine, și în timp ce ea a ajuns în prezent dintr-o relație, ea are încă multe de spus despre a fi un singur dater. Sfatul ei este fermecător aleatoare, dar concentrat și relatable. Victoria poate fi găsit-o până la adânci bătrâneți, și așa va tine.

Adresa URL: http://advicefromasinglegirl.blogspot.com/

Treizeci și ceva unic

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: Sex. Dragoste. Zâmbitor. Plansul. Razand.

Treizeci și ceva unic este un cont de o femeie Cleveland ghinioane, triumfurile, eșecuri și succese în datând o dată te întorci 30. Ea e brutal de sincer și nu minte pentru a oferi cititorilor detalii suculente de dating ei si viata sexuala. Atâta timp cât ea este unică, ea ar putea la fel de bine profita din plin de ea, nu? Povestirile ei poate fi ciudat, dar ea nu are nici un regret în timp ce explorarea durere de inimă și dragoste.

Social influenta: 343+ fani

Adresa URL: http://thirtysomethingsingle.com/

sursa foto recomandate: mildyatypical.net