10 cele mai bune site-uri de dating gratuit pentru 30-somethings (2020)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

10 Cele mai bune site-uri Dating pentru 30-Somethings (2019)

Tinder

CEL MAI BUN

Tinder este adesea numit o aplicație hookup, dar, în realitate, cele mai multe dintre utilizatorii sunt interesați să găsească un partener pe termen lung. Responsabil de miliarde de meciuri pe zi și milioane de date pe săptămână, Tinder asigură că șansele sunt în favoarea ta. Tinder are, probabil, una dintre cele mai scurte procese de înscriere la fel de bine - tot ce trebuie să faceți este să ofere vârsta ta, locație, fotografie, și un pic despre tine. Glisați spre stânga, dacă nu sunteți în persoana prezentat la tine, și glisați spre dreapta, dacă ești. Dacă amândoi glisați spre dreapta pe fiecare parte, mesaje este activată.

Adresa URL: https://tinder.com/

Mic funcționar cu ifose

CEL MAI BUN

Fondată în 2014, Bumble a devenit un du-te-la 30 și ceva, în special peste 30 de ani femeile care sunt obosit de a primi mesaje și fotografii neadecvate alte aplicații de datare. Aici, numai femeile pot trimite primul mesaj. Dar, dacă ești gay, lesbiene sau bisexuali, fie persoană poate trimite primul mesaj. După ce te potrivesc cu cineva, și / sau alte persoane care au 24 de ore pentru a începe comunicarea. Ai încă 24 de ore pentru a răspunde. Dacă nu, meciul dispare.

load...

Adresa URL: https://bumble.com/

Cafea întâlnește Bagel

CEL MAI BUN

Cafeaua întâlnește Bagel are o limită de timp, ca parte a procesului său, de asemenea. Meciuri din ultimul timp de o săptămână, și tu și cealaltă persoană trebuie să facă schimb de un alt fel de informații de contact înainte de atunci, sau meciul dispare. Cafeaua își atinge obiectivul chifla este de a obține mai multe persoane date în loc de a se bloca în uitare de mesaje. Femeile se simt confortabil pe cafea întâlnește chifla, deoarece a fost fondata de trei femei, astfel încât fondatorii știu ce femeile sunt în căutarea. Cafeaua întâlnește Bagel va trimite, de asemenea, femeile care le-a meciurilor organizate de oameni care și-au plăcut deja profilul său.

load...

Adresa URL: https://coffeemeetsbagel.com/

Balama

CEL MAI BUN

Balamalei a primit porecla de „anti-tinder“, deoarece aplicația nu este destinata fara minte trecerea peste ecran, pe bază de arată. Este destinat pentru căutările autentice și conversații mai profunde. Pe balama, vă place și comentați profilurile și fotografiile (și vice-versa) oamenilor, și că e modul în care să se cunoască unul pe altul. Aplicația va permite să știi când e rândul tău să răspundă, și puteți trimite fie un mesaj, salvați-l pentru mai târziu, sau unmatch cu persoana. Meciuri care nu au avut nici o activitate în 14 de zile vor fi ascunse.

Adresa URL: https://hinge.co/

Happn

CEL MAI BUN

Happn este un fel de legături pierdute de datare aplicații. Puteți întâlni oameni cărora le-ați intersectat în viața reală, astfel încât să puteți vedea imediat dacă vă plac aceleași baruri, restaurante, parcuri, etc Happn, care a fost în jurul valorii din 2014 încoace, are mai mult de 4 stele pe Google Joaca precum iTunes, și unul dintre numeroasele comentarii pozitive a fost scris de Logan Gosse, care a spus: „cred că conceptul din spatele acestei aplicații este mare. Am un meci în primele câteva ore de când am activat. Până acum, bine. Par a fi mult mai autentic oameni pe aici.“

load...

Adresa URL: https://www.happn.com/

OkCupid

CEL MAI BUN

O să te ia un pic pentru a crea un profil de pe OkCupid, dar este cu siguranta merita. Aplicația are un algoritm avansat care ia în considerare răspunsurile la întrebările sale, data ideală sau răspunsurile partener la întrebările sale, iar nivelul de importanță da la răspunsurile sale. Unul dintre lucrurile pe care oamenii iubesc cel mai mult despre OkCupid este că este liber, și nu există taxe ascunse. Aveți opțiunea de a cumpăra caracteristici premium, dar nu trebuie să doar să găsească o dată. Aveți deja toate instrumentele de care aveți nevoie cu contul gratuit.

Adresa URL: https://www.okcupid.com/

Gânduri finale

30 de ani se poate face pentru o mare de timp - doar că poate trebuie să pună într-un efort mai mic în ceea ce privește datarea. Dacă vă înscrieți pentru unul dintre site-urile matrimoniale de mai sus, totuși, că efortul poate fi la fel de mici precum tastarea numele, vârsta, sexul și locația. Aceste site-uri vor avea grijă de restul!