10 cele mai bune site-uri pentru dating pentru sfaturi rapide

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Multe site-uri matrimoniale va merge incredibil în profunzime cu sfatul lor, oferindu-vă toate informațiile și datele care există pe un subiect până când nu ești copleșit de tot ceea ce a fost aruncat la tine.

Ce faci atunci când vrei doar câteva înțelegere rapidă, simplă?

Ei bine, puteți începe prin verificarea acestor 10 site-uri. Ei păstrează lucruri scurt, dulce și la punctul, deoarece timpul este valoros, și ei știu că au nevoie de informații Stat. Ele te pot ajuta cu orice probleme pe care le-ar putea avea, și puteți fi siguri că vor păstra rapid.

load...

Mami Single Wealthy

CEL MAI BUN

Motive de laudă: scriitor precedent forthe Associated Press Wire financiare și MSN Money

Emma Johnson se dovedește a ne este posibil să aibă o carieră mare, să aibă grijă de copii și data atunci când doriți să. S-ar putea părea imposibil, dar de aceea ea scrie despre eforturile sale până în prezent, părinte și să facă bani ca o mamă. Porțiunea de blog-ul ei pe sex și relații acoperă toate lucrurile mame de lucru singure doresc să știe -Uite sunt răspunsurile pe care le-ați fost cautati.

Social influenta: 13,550+ adepți Twitter; 1,690+ Facebook îi place

load...

Twitter mâner: @JohnsonEmma

Adresa URL: www.wealthysinglemommy.com

Victory Unlimited Arată

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: un premiat de auto-ajutor spectacol pentru bărbați

Flash Gordon nu are nimic pe Victory nelimitat. Motivațional și intensă, el răspunde la întrebări despre dating, relatii si viata. Prin îndrăzneală discuta subiectele bărbați într-adevăr pasă, sunteți amuzați și educați. Combinația de analiză, exemple și motivația este suficient pentru a inspira pe oricine să facă schimbări în viața lor -particularly atunci când vine vorba de dragoste.

Social influenta: 8,400+ Facebook îi place; 90+ adepți Twitter

Twitter mâner: @victoryunlimitd

Sasstrology

CEL MAI BUN

Motive de laudă: unul ofbest bloguri astrologie

Pe Sasstrology, puteți găsi săptămânal horoscoape despre viața amoroasă și actualizări de zi cu zi de pe cer. Există, de asemenea, sunt ciorchini de posturi pe blog despre astrologia de sex, dragoste si relatii pentru tine de a se deda la. Puteți găsi chiar dacă relația ta este un meci prin verificarea rapoartelor synastry și compatibilitate. Dacă dragostea este în stele pentru tine, acest site este modul în care puteți afla și de a face să funcționeze pentru tine.

load...

Social influenta: 5,430+ Facebook îi place; 2,915+ adepți Twitter

Twitter mâner: @sasstrology

Supraviețuitor Dating!

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: o relație de cronicar pentru mai mulți ani than18

După ce a scris mai mult de 300 de articole pe tema iubirii, Deborrah Cooper este un expert pe această temă. Din fericire, ea este dispusă să împărtășească această experiență cu voi, vă învață cum să facă alegeri mai inteligente ca te uiti pentru dragostea vieții tale. Există secțiuni pentru femei și bărbați, precum și o pagină de consiliere datând în cazul în care vă puteți trimite întrebările dumneavoastră. Dată inteligentă și să aibă succes.

Social influenta: 1,325+ Facebook îi place; 575+ adepți Twitter

Twitter mâner: @msheartbeat

Blog cu beneficii

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: scrie pentru HelloGiggles și Colegiul Crush

Jessica Druck a iubit întotdeauna schimbul de poveștile ei ingrozitoare cu prietenii si familia, Acum vă puteți bucura de ele, de asemenea! Ea vorbește despre datele minunat și cele cu adevărat nebun, precum și sorteaza mesajele ei pentru ceea ce căutați. Fie că sunteți singur, datând sau recent rupt în sus, există ceva ce se poate învăța din experiențele ei. Tu nu va fi capabil să oprească lectură!

Social influenta: 765+ adepți Twitter; 230+ Facebook îi place

Twitter mâner: @JessicaDruck

Conectează-te cu inima

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: învățat cum să lucreze cu probleme de relație la prima mână

Un expert relație și antrenor, Kristina Marchant folosit pentru a trăi cu „ou romantic pe fața ei.“ Din experienta ei in psihologie, studii de spiritualitate și multe experiențe de viață a convins-o să ajute femeile găsească dragostea pe care o merită. Ei sfaturi vă permit să lucreze pe tine, precum și figura ce doresc oamenii, oferindu-vă cel mai bun din ambele lumi atunci când vine vorba de consiliere.

Social influenta: 1,260+ fani Twitter

Twitter mâner: @themanmaven

Tao Dating

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: a scris cartea cel mai bine cotat, datând de pe Amazon

Acesta este de 100 la suta posibil pentru a îmbunătăți viețile voastre de dragoste și mai bine te în același timp -doar cere Dr. Ali Binazir. Blog-ul său este umplut cu recenzii de instrumente care vă pot ajuta, intuițiile sale in dragoste (cum ar fi Clooney) Blestemul și răspunsurile la scrisori de la cititori. Indiferent dacă aveți o întrebare specifică sau doar doriți să se extindă cunoștințele, acest site este una să se uite.

Social influenta: 1,245+ fani Twitter

Twitter mâner: @DrAliBinazir

Midlife de licență

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: subiecte specifice daters Activitate culturala

Cunoscut sub numele de Midlife Bachelor, Gregory Smith are ani de introspecție în tipul de întâlnire, care lucrează pentru oameni puțin mai în vârstă -și tipul care nu. El răspunde la întrebările trimise de cititor, posturi cele mai recente știri și oferă articole și sfaturi pentru cei a căror viață amoroasă ar putea folosi un facelift. Alăturați-vă forumuri pentru a găsi o comunitate care te afară și noroc vă ajută la succes.

Adresa URL: www.midlifebachelor.com

Deci, Suave

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: sute de articole despre femei atragerea

Vreti sa stiti secretele din spatele găsi femeia visurilor tale? Acest site vă va învăța cum să o facă. Ei împart conținutul lor în articole și sfaturi rapide, astfel încât să puteți găsi ceea ce căutați ușor și eficient. Ei primesc, de asemenea, de intrare de la cititori de sex feminin, asa ca de fapt, ajunge să auzi gândurile. Nu trebuie să-l dau seama. Tot ce trebuie să știți este aici.

Site-uri Online Dating

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: zeci revizuite și intervievați de site-uri de nișă matrimoniale

Care dintre nenumăratele site-uri matrimoniale și aplicații acolo este una pentru tine? Puteți afla chiar aici. Află de ce CEO-ul a făcut ceva funcționa așa cum o face sau pentru a afla ce site-uri sunt pe partea de sus a acestui an. Pentru sfaturi lor de datare, verifica listele lor, precum și povești și sfaturi. Vei descoperi totul, de la modul de a face o dată la cină acasă la modul de a face o pestera om mai de sex feminin-friendly.

Sursa foto: facebook.com, twitter.com, laudr.com, mamashealth.com