10 cele mai rele dating horror stories (ediția lesbiană)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Orice singură lesbiana care a fost intalniri pentru orice lungime de timehas una sau mai multe povești de groază pentru a partaja.

Fie că datele să fie în persoană sau conexiuni online, aceste situații au plecat frombeing rău de a fi absolut bizar, ciudat, nebun si horrible.Sometimes iti dai seama indiciile au fost acolo tot timpul, și sometimesyou're total prins cu garda jos.

Aici sunt cele mai rele 10 povești de groază, datând de lesbiene din toate timpurile:

load...

10.Put Pe această cămașa de noapte va tine?

Când am venit prima, am folosit dating online, pentru a se conecta cu femei, la fel ca mulți dintre noi facem. În cel mai scurt timp, la toate, am conectat cu un womanwho local, a avut patru imagini pe site-ul.

Ea a arătat în sus și, așa cum se întâmplă adesea, a fost de 50 poundsheavier thanher imagini, care sa dovedit a fost de cel puțin 10 ani old.I'm nu sunt sigur ce fantezie womenare se spune cine a posta imagini care sunt atât de actualitate, care youdon“ Nu o recunosc când te cunosc. Nu face asta.

Acum, că nu e povestea de groază.

load...

Ne-am întâlnit a doua oară, se presupune că la fel ca prieteni, dar ea prezinta upwith un cadou. L-am deschis pentru a găsi un neglijeu alb mic Teeny în interior, whichshe spune că ar trebui pus astfel încât să putem juca casa. Aceasta este povestea de groază.

9. Mai bine ai Have Sex withMe!

Am întâlnit o altă femeie on-line, care este (real) un timp lawyerfrom mare de New York City și mi-a dorit să-și petreacă un weekend cu ea rămâne neschimbată orașul -și aduce fiica mea. Adu fiica mea? În nici un caz.

Un prieten a sugerat că o rog să se întâlnească în Boston, așa că, dacă thingswent prost, am putea scăpa cu ușurință înapoi la Maine. Asta e exact ceea ce am făcut.

Week-end sosește, și îmi dau seama că nu sunt atras de ea. Cu toate acestea, eu sunt cineva care îi place să dea atracție timp să crească, așa că am spendthe zi de mers pe jos în jurul valorii de Cambridge si Harvard si apoi du-te afară todinner.

Ea ordonează vinul cel mai scump din meniu, trece la destul de mult în jos sticla și apoi o altă comandă. Shestarts țipi la mine în restaurant. Eu ar trebui să aibă withher sex, iar eu sunt încăpățânată și rezistente.

load...

În sfârșit avem Billand iasă afară în cazul în care ea începe să țipe la mine ca am mers pe jos de hotel tothe.

Apoi mi-am amintit motivul pentru care am cunoscut-o din Boston a fost doar în casethings a mers prost. De îndată ce am putut obține departe de ea, am impachetat mybag, a lăsat-o o notă pe birou și stânga.

Așa cum am de gând peste podul Tobin din Boston, ea a sunat. I didn'tanswer. N-am vorbit cu ea din nou. Ea a lăsat un mesaj să spună că wassorry, dar ea a fost îndrăgostită de mine. Hopa! Poți spune steagul roșu?

8.She lui Drop Dead Gorgeous și DropDead în stare de ebrietate!

Oh, data în care superba lesbiene apare și apoi continuă pentru a obține complet șterse. Ea aruncă în sus și apoi trece afară, așa că acum te stuckpaying pentru băuturi ei și de a lua acasă.

Da, e un adevărat baddate, și este un adevărat semn femeia are o problemă cu alcoolul. Walkaway repede!

7.Online hissy Se potrivește!

Cum despre femeile de pe site-uri matrimoniale care arunca hissy se potrivește whenyou nu răspund la ele sau de a răspunde suficient de rapid? Am avut o femeie gooff pe mine printr-un e-mail dating site-ul. A fost atât de ciudat.

Ea mi-a trimis anemail, care a fost într-adevăr ciudat. Am răspuns înapoi să spun am dorit luckbut nu am fost interesat de intalniri ei. Apoi, tocmai a luat-o razna pe mine, trimiterea de email-uri multiple amenințătoare. A fost atât de bizar.

Nu trebuie să-mi spui de două ori să o blocheze.

6.She Tu Urmează Acasă și imploră toSleep cu tine!

Cum despre data care te urmează acasă și asksto petrec noaptea cu tine? Planul Prietenul meu a fost să neversee o femeie ea ar avea o primă întâlnire cu din nou, și apoi ea wasat ușa din față.

Asta e ciudat și ar putea face o lesbiană de-a dreptul speriat. Myfriend trântit ușa în fața ei și ia spus să nu vină înapoi orshe'd chem poliția.

Femeia în cele din urmă la stânga și din fericire a fost neverheard din nou.

5.She Stalking Tu și Tu Haven'tEven Met!

Am auzit despre acest lucru sau l-au experimentat noi înșine:

A te womansends o cerere de prietenie pe Facebook. Vezi că ea știe aCupluri de prieteni, astfel încât să acceptați, chiar dacă nu o cunosc.

Următorul lucru pe care știi că vă urmăresc pe Twitter, Instagram andTumblr. Și apoi ea va cere o dată, prin intermediul Facebook si tu esti ca, „Cine naiba e femeia asta înfiorător?“

Vezi că postat pe pagina ei că ea sa întâlnit anii womanshe vor să se mărite... Aici vom merge din nou cu steaguri roșii.

Dacă nu ești inteligent, ea a ajuns, de asemenea, acces la numărul de telefon onFacebook. Verificați setările de confidențialitate și luați numărul dvs. Offof Facebook.

Blocați-o de la toate platformele sociale. Să sperăm că nu și-a căutat pe Google numărul de telefon, care va tellher adresa dvs. Sau a dat seama unde locuiti bazat pe norocul posts.Good!

4.The Raving Lunatic

Ea găsește un motiv pentru a obține verbal abuziv la fiecare individ să vină în contact cu timpul o dată. Chelnerul, bilet de avion sellerand alți clienți la restaurant sau bar sunt toate joc pentru marca ei ownunique de comportament abuziv.

Ea nu vă vizați cu abuzul de herverbal -ea doar oferindu-vă un spectacol mare. Wow, pas departe andleave repede!

3. Blind Date cu Friend'sFriend dvs.

Sincer, mi-am spus tuturor prietenilor mei să nu mai încercați să mă potrivească. Datele oarbe I'vehad cu femeile care au stat acolo și am plâns sau theevening petrecut spunându-mi cât de oribil a fost viața lor.

Ei merg mai departe și pe cale howthey au adult copil amentally bolnav care suge viața din ele, sau theyproceed să-mi spui cum urasc copiii - si am doi.

Acestea sunt femei mizerabile și datele mizere. Nimeni nu a primit un seconddate! Și prietenii mei a primit o gura plina de „STOP IT“ de la mine.

2.Your Ex este fostul ei!

Land Lesbiene este ca un mic parc de rulote. Este o lume mică, mică, andfrequently data a fost datând aceeași femeie ca tine. Theworst este atunci când fostul ei este fosta ta!

Imaginați-vă dateinvites bătute nou te la o petrecere la casa ei. Ajungi și spune ea, „Hei! Letme te prezint fosta mea.“Te întorci să vezi fosta ta -ORAȘUL samewoman. Ouch!

Îmi amintesc că mi-a luat ani pentru a obține mai întâi overmy ex, și aș uita de fiecare dată când am văzut-o nicăieri. Da, asta e maniere proaste, dar nu m-am putut ajuta. Pluswe locuia în același cartier foryears după ce ne-am despărțit.

Sunt mai bine acum despre exes. Pfiu! Sper că sunt, de asemenea.

1.It este o prima data si stai noaptea?

Asta se intampla. Știu că femeile făcut whohave acest -Stai, cred că I'vedone ea, de asemenea.

Care este problema? Ei bine, în mod frecvent acest tip de thinggoes rău și ești blocat.

Am avut un prieten care a spus da să stau noaptea. Data ei a luat și au spus că vor să se întâlnească cu niște prieteni pentru câteva băuturi. Băuturi capoeira transformat într-o mulțime de băuturi.

Prietenul meu nu a fost un mare băutor, soafter câteva ore, a ajuns să fie destul de plictisitor (pentru ca atunci cand esti treaz, oamenii beat într-adevăr nu sunt atât de interesante). Deci, data este acum în stare de ebrietate și ar trebui să fie de conducere, iar prietenul meu este blocat cu ea noaptea forthe.

Lecții de învățat

Pun pariu că ai o poveste de lesbiene, datând de groază sau doi care ar makethe părul de pe ceafă se ridice în picioare. Mi-ar plăcea să vă împărtășesc ithere în secțiunea de comentarii de mai jos.

Surse Foto: InTheseTimes.com, Giphy.com, Decider.com, CrushableDotCom.tumblr.com, TrexRunner.com, JaynellzFoSho.tumblr.com.