10 chei pentru a-ți stimula factorul sexual în lumea de dating homosexualilor: partea a 2-a

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Bine ați revenit la cea de a doua tranșă din seria noastră articol despre caracteristicile pe care le pot ajuta să devină un „magnet atracție“ pe piața gay matrimoniale. Dacă ați ratat partea 1, puteti accesa aici. Deci , ce altceva personifică sexy? Să ne întoarcem în ea!

8. Practicarea arta de curtare.

Uau! Trageți înapoi rărunchii și lucrurile încetini un pic! Unul dintre comportamentele cele mai sabotarea în noi relații de datare este să grăbească lucrurile prea repede. Acesta nu este un lucru ușor, mai ales cu toate emoție și hormonii turbate și chimia, care merge împreună cu o nouă infatuare.

load...

După ce sa întâlnit în cele din urmă pe cineva cu care să faceți clic cu și cred că ar putea fi un meci bun după toate dezamagirile anterioare le-ați experimentat, poate fi foarte ușor să se grăbească prematur relația cu stadii avansate de intimitate (cum ar fi sex devreme sau dezvăluirea prea multe informații personale prea devreme) înainte de o fundație de încredere și de securitate a fost stabilit pentru a susține provocările potențiale care ar putea fi cu care se confruntă.

Să relația evoluează în mod natural și, pentru a folosi un termen de modă veche, „instanță el.“ Unul dintre marile afrodisiace de relații este mister și intrigi... Așa că îl ține pe degetele de la picioare și să învețe cum să ritmul lucrurile, de a inspira dorinta si romantism l.

load...

Exista o multime de timp pentru angajament odată ce ești sigur că e cu adevărat.

7. Aspect materie.

In timp ce acest lucru poate fi un factor controversat, adevărul este că majoritatea oamenilor sunt creaturi vizuale și va fi inițial atras de estetica fizice. Dar nu trebuie să fie un Adonis!

Cea mai mare lucru despre atracția este că nu discriminează în mod necesar. Turn-on-uri variază în funcție de individ și nu există nici un set standard de ceea ce este atrăgătoare pentru toată lumea, indiferent de modul în care societatea greu și comunitatea gay încearcă să glamorize anumite arată ca fiind preferința.

Și amintiți-vă că, indiferent cât de bine este în căutarea cineva, un comportament negativ și arogant poate ucide imediat zumzetul el poate fi generat inițial.

Fiind sexy este mai mult de atitudine decât aspectul. Fac tot posibilul să arate bine (exercițiu, nutriție, îmbrăcăminte, etc) este cu siguranta un avantaj, dar, de asemenea, alte componente sunt necesare pentru a completa prezentarea pentru a suscita interesul pentru admiratori.

Personalitate, încrederea în sine și farmec face întotdeauna pentru un pachet mare.

load...

„Nu este nimic mai sexy decât o

om care știe ce vrea „.

6. Contează pozitivitate!

O altă calitate sexy a poseda este pozitivitate. Aceasta înseamnă demonstrând un spirit ludic, deschidere, receptivitate și aventurile.

Cât de multe date ați avut în cazul în care tipul petrecut cea mai mare parte a timpului dur, whining și schimbul de povești de groază de dating? Nu sexy!

Acest lucru dă impresia de pesimism si depresie, care poate fi un Downer reală și poate provoca o reacție de șurub întâlnire perspectiva dumneavoastră.

Viața poate fi destul de greu, uneori, astfel încât majoritatea oamenilor le place să se înconjoare cu alții care sunt optimist, înălțătoare și care pot face să râdă.

Incorporati aceste aspecte în repertoriul dvs., și veți fi o semnalizare „Ai de gând să vrea să mă cunoască“ vibe.

5. Având încrederea în sine și puternic stima de sine.

Nu este nimic mai sexy decat un om care știe ce vrea și se poartă cu sine assuredness și comandă.

Acest lucru poate fi o realizare deosebit de dificil de a pretinde în cazul în care trecutul conține o varietate de experiențe în care ați fost minimalizate, și durerea făcut să se simtă „mai puțin“, deoarece aceste situații devin internalizate în personalitatea și poate fi dificil să se agită.

Cu toate acestea, aveți puterea de a eradica punctele forte aceste gânduri și credințe negative asupra ta.

Persistența o provocare de auto-talk negativ, înlocuindu-l cu gânduri pozitive, văzând un terapeut sau un antrenor care vă poate ajuta să învețe cum să ajungă la un concept de sine mai mare, și de învățare cum să-și asume riscuri pentru a realiza obiectivele altele pot ajuta.

Învățarea de formare asertivitate, tinand seama de o acțiune sau o clasă improviza sau participarea la un grup de vorbitul in public, cum ar fi Toastmasters, poate ajuta pe toți să dobândească treptat abilitățile de încredere.

Stay tuned săptămâna viitoare pentru ultimele patru! Au o zi minunată, și să încerce să înceapă a face o auto-evaluare în ceea ce privește zonele pe care le simt ar putea fi punctele tale forte până acum, precum și acele zone care ar putea fi considerate „pete de creștere“ în cazul în care ați putea concentra atenția dumneavoastră pe construirea acestora up ca mușchii.