10 chei pentru a-ți stimula factorul de sexualitate în întâlnirile cu homosexuali (partea a 3-a)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Suntem în final stretch acum de numărătoarea inversă caracteristici de top care personifica un bărbat homosexual singur sexy pe piața de dating. Acestea sunt calitățile care pot ajuta maximiza succesul în gay lume dating. Dacă ați ratat partea 1 sau 2, puteți accesa aceste articole aici.

Care sunt unele dintre punctele tale forte? Care sunt unele dintre zonele pe care le doriți pentru a perfecționa sau integra în continuare în repertoriul tău?

Este vorba despre adaptarea aceste sugestii pentru a se potrivi auto unic astfel încât vă puteți prezenta în așa fel încât să devină un magnet datând de la acele perspective care sunt cele mai compatibile cu cerințele pentru un partener de viață și relația.

load...

Aici sunt cele patru finale!

4. Fiind fizic si emotional.

Este dificil să cultive o relație satisfacatoare pe termen lung cu cineva, dacă nu sunteți niciodată în jurul valorii de a petrece timp cu el.

Mijloace Sexy fiind atent la tipul tău, sculptare spațiu din viața ta ocupat pentru a se asigura că se simte ca o prioritate și asigurându-vă că pentru a construi suficiente experiențe comune împreună ca un cuplu pentru a începe a pune bazele intimității și de încredere, care va ajuta la stabilirea istoricul și conectivitate în calitate de parteneri.

Ai fost vreodată în situația în care te întâlnești acest mare tip nou și niciodată nu pare să aibă timp pentru a obține împreună, sau în cel mai bun face doar efortul de a te vedea intermitent?

load...

Ia act de acest lucru! El vă trimite câteva informații foarte importante despre cazul în care o relație ocupă locul în prioritățile sale sau despre modul în care este organizat el cu managementul timpului.

Această caracteristică înseamnă, de asemenea, timp de cheltuieli pentru a aborda orice „afacere neterminat“, este posibil să aveți din trecut sau care se ocupă în mod activ cu factorii de stres din viața curentă sau probleme emoționale care pot distrage atentia de la capacitatea dumneavoastră de a fi prezent și investit în noua ta dragoste înmugurire.

Întotdeauna vrei sa pui piciorul cel mai bun înainte și să demonstreze că aveți un cap bun pe umeri, au viața împreună și sunt gata de a invita pe cineva special în inima ta, fără nici forțe concurente pentru a complica procesul.

3. A fi „out & mândru!“

În timp ce „iese“ cu privire la identitatea sexuală este o decizie foarte personal și este o alegere fiecare om homosexual trebuie să facă pentru sine, sa demonstrat că a fi „din dulap“ face pentru un stil de viață mai puțin complicată și mai mult eliberatoare atunci când este vorba la relația de funcționare și de fericire.

load...

Acest lucru se datorează faptului că ești în stare să fie mai fara inhibitii, spontaneitate și flexibilitate în exprimarea adevarata ta de sine, iar acest lucru combate consecințele negative și rușinea care vine cu care trăiesc în secret și ascunde o viață dublă (costurile pentru sănătate, stima de sine scazuta, hiper -vigilance despre a fi „descoperit“).

Studiile au arătat că doi bărbați de grade similare de „outness“ tind sa tarif mai bine împreună decât cele de la capetele opuse ale spectrului.

In timp ce acest lucru nu înseamnă că trebuie să val un steag curcubeu oriunde te duci, ea are nevoie de încredere și de advocacy pentru dreptul de a fi homosexual și mândru.

„Identitatea ta este definită de atât de mult

mai mult decât starea relației tale „.

2. Dacă amânați, ai pierdut.

Similar cu discuția noastră despre încredere, această caracteristică a sexiness presupune a fi un „du-te-getter“ și fiind confortabil cu a lua initiativa.

Într-un sondaj am luat de pe site-ul meu anterior, când a fost întrebat dacă au avut tendința de a se apropia de oameni au găsit atractive față așteaptă să fie cel care este urmărit, marea majoritate a bărbaților homosexuali singuri au indicat că sunt mult mai confortabil de a lua o atitudine pasivă de dating și au avut tendința să aștepte să fie abordat de către alți oameni.

Aceasta este o parodie! Imaginați-vă cât de multe minunat și relații care îndeplinesc ar putea fi formate, dacă oamenii ar putea simți mai în siguranță în ei înșiși și posedă curajul de a face „prima mutare.“

Fie că este vorba de timiditate, nesiguranta, teama de respingere sau de orice alt motiv pentru această inhibare, face prioritatea dvs. De a lucra la depășirea acestor blocuri și să adopte mantra „Oportunități No More pierdute.“

S-ar putea fi foarte bucuros să luați acest risc, mai ales din moment ce ar fi în minoritate celor destul de curajos pentru a se angaja tipul ăla drăguț care tocmai a intrat în cameră.

1. Trăiește cu pasiune și semnificație.

Calitatea finală care face ca barbatii gay se topesc este cineva care trăiește viața cu pasiune, spirit și scop.

Viața lui e plină, dar echilibrat. El se bucură de ceea ce face și întotdeauna caută invelisul de argint. Este o solutie la problema, un iubitor și vrea să contribuie într-un mod semnificativ de a face mărcii sale.

Aceste tipuri de oameni se aprind camera atunci când au mers în. Ei au de comandă, se bucură de viață și sunt forțele pentru a fi socotit cu greu, deoarece ei trăiesc și doresc să împărtășesc această scânteie cu toată lumea vin în contact cu.

Care sunt pasiunile și talentele tale? Care este scopul vietii tale? Ce te face să bifați? Ce tip de moștenire vrei să lași în urmă?

Prin răspunde la aceste întrebări și de viață autentic viața ta din toată inima, magnetismul va atrage atenția și inspirație.

Acest tip de mentalitate este unul dintre ingredientele cheie pentru a ucide tipul ăla hidrofug cunoscut sub numele de „disperare“, deoarece identitatea este definită de mult mai mult decât starea relației tale. Sexy este revigorant!

Deci nu-l ai, 10 calități pentru a ajuta pentru a stimula dvs. „ factor de senzualitate !“ Acesta este doar vârful aisbergului ca vom explora domeniul de dating gay și sprijin reciproc pe măsură ce navigați singlehood într - un mod care va aduce împlinire.

Simțiți-vă liber să renunțe la propriile idei și opinii despre ceea ce face un bărbat homosexual sexy în caseta de comentarii de mai jos astfel încât să putem învăța unii de la alții! Noroc!