10 chei pentru stimularea factorului sexual în lumea homosexualilor: partea 1

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Social Networking poate fi o activitate evaziv, în special în comunitatea gay în cazul în care nu foaie de parcurs a fost oferit noi în timpul socializării noastre ca copiii cu privire la modul în care să negocieze de la om la om relatii intime.

De la stânga la propriile noastre dispozitive, mulți dintre noi am dat încercând să dau cea mai bună metodă pentru salturile nostru Mr. Right , doar pentru a fi frustrat cu eforturile noastre atunci când tipul nu sună din nou, pare că nu putem să - l găsim în primul loc, sau el a ajuns să nu fie el însuși , care a pretins inițial să fie.

load...

Și asta e scopul acestei coloane de aici... Pentru a vă ajuta să construiască niște abilități și strategii pentru îmbunătățirea vieții tale, datând de a maximiza succesul cu respectarea și menținerea relațiilor cu bărbați compatibile pe căutarea pentru a găsi un partener de viață.

Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primesc este: „Cum pot să mă fac mai atractiv, astfel încât voi da rezultate mai bune cu oamenii?“ Acest articol serie de 3 părți vor aborda câteva elemente-cheie pentru a vă ajuta să îmbunătățiți jocul.

După cum veți vedea, este mult mai mult despre atitudinea și abordarea decât orice altceva, precum și asigurarea te atrage drept un fel de atenție ca „calitatea“ de perspective este mai importantă decât „cantitate,“ și , de asemenea , doriți să faceți vă că câștigă atenția oamenilor-relație la minte.

load...

Deci, cu privire la numărătoarea de factori care vor intensifica dvs. „sexiness Quotient“ în junglă întâlnire!

10. Utilizarea bine eticheta socială.

Acest lucru poate părea ca un no-brainer, dar este uimitor cum oamenii demite importanța acestor abilități sociale de bază care sunt premise pentru a corela cu succes.

Aceasta înseamnă a avea bune maniere, asigurându-vă că pentru a spune „Te rog“ și „Vă mulțumesc“, și fiind cavaleresc cu data. Nu este nimic mai sexy! Comunică respect, rafinament și maturitate.

În lumea on - line, acest lucru pare să fi intrat pe fereastra cu totul! Un alt aspect al acestui implică un comportament cu integritate , să faci ceea ce spui că vei face și de a fi în concordanță cu acest peste drum lung.

9. Având abilități de comunicare solide.

Aceasta este o zonă mulți bărbați se luptă cu, și un curs întreg ar putea fi consacrat acestei!

Aceasta presupune a avea cunoștințe și de execuție bine honed-a abilităților de conversație, fiind capabil să-și exprime gândurile și sentimentele în mod direct și asertiv, fiind un ascultător activ și de a învăța cum să valideze și să participe la datarea perspectiva dumneavoastră.

load...

Asigurându-vă că cuvintele dvs. Se potrivesc cu limbajul corpului, precum și sentimentul confortabil cu Flirtul autentic poate face diferența aici!

Cărțile bune cu privire la acest subiect includ „Man Discuție: Ghid de comunicare Gay cuplu“ de Neil Kaminsky și „dragoste între bărbați: Consolidarea Intimitatea și rezolvarea conflictelor în relațiile Gay“ de Rik ISENSEE.

Și am abia a început! Stay tuned săptămâna viitoare pentru partea 2 pe ajutându-vă pentru a aduce înapoi sexy!