10 efecte ale depresiei asupra relațiilor (plus 5 moduri de a trata)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Impactul asupra dumneavoastră de sănătate mintală calitatea vieții și relațiile tale. În mod specific, depresia poate face dificilă pentru a se conecta cu alții și se simt plin de speranta cu privire la viața ta amoroasă. Acesta poate avea, de asemenea, efecte potențial dăunătoare asupra relațiilor romantice.

Depresia este o boală psihică care influențează în mod negativ gandurilor, sentimentelor, credințe și comportamente. Depresia afectează modul în care te simți despre tine și pentru alții precum și percepția asupra lumii.

În timp ce o relatie romantica poate oferi un sprijin util și va servi ca o încurajare pentru persoanele cu depresie, de cercetare constata depresie pot adăuga la relația primejdie și niveluri mai scăzute de satisfacție. Adesea , un cerc vicios apare: depresia scade plăcerea relație și de sănătate, care , la rândul său , creează în continuare sentimente de depresie.

load...

Intelegerea modului in care depresia afecteaza relatiile si cum sa gestioneze mai bine simptomele si starea de spirit sunt componente vitale pentru mentinerea sanatatii relație.

10 moduri de depresie afectează relațiile

Depresia afecteaza energie, starea de spirit, percepție și comunicare. De la iritabilitate crescută și o percepție negativă de tine și de relația ta cu puternice impulsuri pentru a izola, depresia poate afecta relația dvs. În moduri diferite. Aici sunt 10 dintre efectele cele mai frecvente:

1. Depresia poate lasa cu mai puțină energie

Depresia te poate lăsa cu mai puțină motivație a rețelelor sociale, angajarea, care își încetează activitatea, sau vorbăreț. Poate doriți să vă izola și pentru a evita petrecerea timpului cu alte persoane, inclusiv partenerul. Tendencies să se retragă, să evite sau să retragă poate părăsi partenerul sentiment rănit sau să conducă la alte forme de conflict relație. Partenerul tau se poate simti lasa in jos dacă anulați planurile, nu apar așa cum a promis, sau dacă aveți tendința de a dori să fie singur în loc de hrăni relația ta.

load...

2. Senzație de deprimare poate face timpul petrecut împreună mai puțin Plăcut

Fiind în mod constant înfășurat în gânduri negative, propriile sentimente și interferează cu capacitatea de a fi fizic si emotional prezent. Impactul Depresia percepția ta a vieții tale și face bucurie mai dificilă.

Când ești deprimat, s-ar putea simti ca nu se mai bucura de activitățile pe care le face împreună.

De multe ori activitățile care au fost anterior distractiv poate părea acum inutil sau nesatisfacatoare. Poate simti chiar mai supărat că interesele dumneavoastră sau timp cu partenerul tau nu mai sunt plăcut, creând în continuare sentimente de tristețe și disperare.

3. Când Deprimat, vă poate da partenerul dvs. Mai puțină atenție și asistență

Această nemulțumire creează cu ușurință probleme dacă partenerul se luptă să se simtă auzit, evaluate și susținute. Sprijin reciproc, interes, și respectul sunt aspecte semnificative ale relațiilor de lungă durată romantice, iar depresia poate face mai greu de a se angaja cu partenerul dumneavoastră dacă sunt deja senzație de gol.

load...

4. Ați putea acționa mai iritabili, combativ și intolerant cu partenerul tau

Dacă viața este deja senzație copleșitoare și grea, vei avea în mod natural mai puțin de toleranță și pot deveni mai deranjati sau iritat de lucruri mici. Ați putea deveni prea critic al partenerului tau, mai multe sanse de a alege lupte, și mai puțin dispuși să lase lucrurile să meargă. Senzație de deprimare poate crește frecvența și intensitatea argumentelor, și se pot produce daune relațională.

5. Depresia poate duce la o Sex Drive scăzut sau neexistente Sex Life

În cazul în care are o componentă sexuală la relația ta este important pentru tine si partenerul tau, nu are o dorință sexuală sau se confruntă cu mari schimbari in viata sexuala poate provoca răni în relația ta. Lipsa de interes poate simti ca respingere a partenerului sau o deconectare, dacă amândoi nu sunt îndeplinite sexual.

6. Depresia este legat de o perspectivă negativă

Depresia poate provoca sentimente negative și îndoielnice să se strecoare în.

Lipsa de interes sau de deconectare face dificilă de a fi entuziasmat și plin de speranță cu privire la relația ta și unde se întâmplă.

În timp ce poate doriți relația ta să meargă la distanță, depresia poate face obiectivul dvs. Pare imposibil de atins sau de a vă păcăli să creadă că nu sunt demne de o relație de dragoste.

Este posibil să simți îndoială și confuzie cu privire la obiectivele de relație precum și anxietate cu privire la cazul în care relația ta este condus și cum să - l avanseze.

7. Depresia poate distorsiona percepția dvs. Cum relația dvs. Merge

Sentimente de anxietate poate determina să vizualizați relația dumneavoastră și partenerul dumneavoastră într-o lumină mai negativă, ceea ce poate lasa mai puțin satisfăcuți și angajat. Puteți lua mai multe comentarii personal, să fie mai sensibili la feedback-ul, și cu privire la provocările mici fixa, care sunt inevitabile în ciuda relația ta merge bine.

8. Ați putea fi mai puțin recomandabile, pacient, și fel cu tine insuti

Aceste sentimente pot crea o mai voce interioară autocritică mai aspră. Dacă folosiți de această stare de spirit, s-ar putea lupta cu stima de sine scazuta sau pentru a vizualiza-te ca un eșec, făcându-l mai puțin credibil ca partenerul tau vrea sa fie cu tine si ii pasa de tine.

Dacă lipsa de încredere și de a suferi de depresie, ai putea avea o voce interioară mai dur decât este necesar.

O lipsa de încredere și de mentalitate deprimat poate duce la utilizarea comportamente dezadaptative ca mecanisme de protecție, cum ar fi în calitate evitantă, închiderea, paza inima ta, suprimarea sentimentele tale, și punerea la pereți.

9. Depresia poate cauza sa închis în timpul momente de conflict

În timp ce comportamentul evitant în numele perceput de auto-conservare poate suna logic, se poate crea distanta in continuare si dificultati de comunicare. Comunicarea deschisă este necesară pentru rezolvarea conflictelor, astfel încât retragerea sau evitarea numai devine în mod de a înțelege reciproc, iertând, fiind pe aceeași pagină, și merge mai departe împreună.

10. Depresia conduce frecvent la cresterea Utilizarea de alcool și droguri

De multe ori, o încercare de a evita emoțiile și a reduce durerea emoțională poate duce la o creștere a consumului de droguri și alcool. Dar aceasta oferă doar o bandă de ajutor temporar și poate intensifica sentimentele depresive. Abuzul de alcool și de droguri poate distruge o relație prin deteriorarea în continuare gândire și de a conduce la alte schimbări de comportament. Modul în care trata partenerul si comportamentele nechibzuite care însoțesc adesea abuzul de substanțe poate face ravagii pe relația ta.

5 moduri de a face cu depresie într-o relație

Depresia este o stare tratabilă de sănătate mintală și nu trebuie să strice romantism dumneavoastră. Utilizand practici sănătoase de auto-ingrijire, abilități de relație, și strategii de comunicare vor ajuta la atenuarea nor întunecat depresiunea prezintă în mod obișnuit. Aici sunt cinci moduri de a face cu depresie, deci nu distruge relația:

1. Utilizați Auto-Compasiune si ai grija de tine

Cum tratezi te si ai grija de tine afecteaza foarte mult cursul de depresie. Asigurați-un punct de a nu judeca sau rusine te pentru a fi deprimat, și să utilizeze o voce interioară și încurajator fel, atunci când modele de gândire autocritice emerge.

Amintiți-vă pentru a găsi timp să se relaxeze și să aibă grijă de tine pentru a scapa de stres.

Reducerea gândurile negative și sentimentele concentrându-se pe ceea ce merge bine și aspectele vieții pe care le aduc bucurie. Găsiți modalități de reîncărcare prin participarea la auto-îngrijire de zi cu zi, prin alimentatie sanatoasa si un program regulat de somn. Menținerea igienei personale, mindfulness, exerciții, puncte de vânzare sociale, de relaxare și alte interese.

2. Fii sincer și deschis cu partenerul tau

Schimbul de modul în care te simți cu partenerul tau este deosebit de important atunci când au nevoia să se retragă, închide, sau de a evita interacțiunile. Comunicarea este fundamentul unei relații sănătoase și este mijlocul pentru menținerea conexiunii în viață. Este important să ne amintim partenerul tau nu este un cititor de minte, nici nu este el sau ea singurul responsabil pentru satisfacerea nevoilor emoționale. Comunicarea cum te simți și ce ai nevoie va ajuta partenerul sa inteleaga mai bine si sa te sustina. Păstrând liniile de comunicare deschise, tu si partenerul tau va rămâne aproape și conectat.

3. Găsiți modalități de a gestiona furie și iritabilitatea

Aderarea la a nu lua negativitate ta pe partenerul tau. Tristețe și furia sunt emoții intense, de aceea este esențial să adopte o abordare proactivă, conștient și nu lăsa sentimentele să controlați. Când vă simțiți scurt-temperat sau furios, amintiți-vă să respirați adânc, numără până la 10, și cred că înainte de a vorbi. Apoi, să comunice sentimentul (am observat că mă simt furios) în loc să acționeze afară sentimentul (perforarea peretelui, de rupere ceva, tipa).

Găsiți ceva ce iti place si care va ajuta, de asemenea, să luați mintea ta off lucruri.

Focus pe schimbul de sentimente într-un mod calm (mă simt nervos când...) și pentru a muta spre soluții în loc de a atribui vina sau lovind. De asemenea, amintiți-vă partenerul tau nu este dușmanul tău și are nesiguranțele și provocări el sau ea este de gestionare.

4. Practica Recunostinta Spre partener și în relația ta

O stare de spirit deprimat s-ar putea păcăli să creadă cel mai rău despre partenerul sau poate determina să se concentreze în primul rând pe stimuli negativi, gânduri, sau ipoteze. Va trebui să te răzgândești crede partenerul tau nu-i pasa de tine, intenționat te supara, sau că relația voastră este în întregime negativă. Când vă simțiți deosebit de negativ, face o listă scrisă sau mentală a cinci calități pe care îi admiri sau apreciati in partenerul tau si cinci aspecte ale relației dumneavoastră valoare. Practicarea recunoștință despre relația ta și mindfully concentrându-se pe calitățile pozitive ale partenerului va ajuta la compensarea depresia de spin negativa pune pe viata.

5. Acționează Spre emoțională, mentală și psihologică Sănătate

In timp ce partenerul tau ar putea oferi sprijin și vă ajuta să se ocupe de tristetea ta, el sau ea nu este singurul responsabil pentru sănătate sau fericirea ta. Professional ajuta si tratament de sanatate mintala ar putea fi necesare pentru a gestiona mai bine și vindeca de simptome depresive. Luați măsuri în timp ce așteptări realiste de tine, partenerul tau, și relația ta.

Nu e nici o rușine în căutarea de ajutor profesional pentru problemele pe care le si partenerul tau ar putea fi având.

Dacă observați tristețea se înrăutățește, sau trebuie sa te îndeamnã ranesc sau simt sinucidere, nu așteptați nici mai mult pentru a ajunge pentru ajutor profesionist. Meriți să se simtă mai bine, și nu există nici o rușine în a cere sprijin. Cu cât mai bine te simti despre viata ta si tine, cu atat mai mult satisfăcând relația ta va fi.

Amintiți-vă, nu esti singur, Relația ta poate reuși, și ajutor este acolo

Depresia este de natură să provoace momente întunecate în viața și relația ta. Dar, prin utilizarea abilitatile de adaptare sanatoase si strategii de relatii sanatoase pe care le poate diminua întunericul și să păstreze uniunea ta puternică. Când te simți singur, amintiți-vă aveți un partener care are grija de tine. Lăsați iubirea aveți unul pentru celălalt servi ca o oportunitate pentru vindecare în continuare și conexiune.

Surse Foto: upout.com, flickr.com, economictimes.com, safebee.com, rugbymethod.com, empowermenttc.com