10 filme romantice pe care tu și prietenul tău le vei dori

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Se pare un nou romantic film hit - uri teatre în fiecare săptămână, bombardand publicul cu aceeași formulă fără gust. În timp ce unele fete dragoste petrece nopțile de vineri uitam de cea mai recenta celebritate chipes ia jos tricoul, iubitii lor nu pot viziona un film mai Katherine Heigl , fără a vrea să vomit.

Comedii romantice a obține o reputație proastă pentru următoarea scenarii similare și generice - două complet opuse se reunesc în circumstanțe ridicole, dar într-un fel rezolva diferențele lor, după mai multe incidente nerealiste și cliseu, și se încadrează în dragoste.

În loc de forțând prietenul tău să stea printr-un alt maraton Nicholas Sparks, alege una dintre aceste filme romantice pe care el va bucura, de asemenea.

load...

1. „500 Days of Summer“.

Acest film nu se termină exact până la adânci bătrâneți pentru cuplu, dar apoi, din nou, naratorul avertizează spectatorii în scena de deschidere că acest lucru nu este o poveste de dragoste. „500 Days of Summer“ este la fel de aproape de iubire din viața reală și suferința ca orice film romantic poate obține, mai ales pentru că echilibrează momentele emoționante cu cele de onestitate brutală.

Acest film scoate în evidență fiecare emoție într - o relație - pasiune, confuzie, încredere, ipocrizie, înțelegere, neînțelegere. În plus, care poate rezista ochi albaștri izbitoare Zooey Deschanel și farmecul Joseph Gorden-Levitt?

load...

2. „Strălucirea eternă a minții neprihănite“.

Cine nu și- a dorit amintiri șterse după o despartire rea ? „Eternal Sunshine“ , face asta să se întâmple pentru principalele sale personaje, jucate de Jim Carrey și Kate Winslet.

Deoarece cei doi trec prin procesul de ștergere, există o parte din tine care dorește această tehnologie a fost reală. Dar vazand vremuri mai fericite ale cuplului, mesajul devine clar că toate relațiile eșuate au vremuri bune merita sa ne amintim.

3. „Fântâna“.

„Fântâna“ este unul dintre filmele cele mai unice romantice în care ea îmbină elemente de romantism cu fantezie, istorie și science-fiction. Filmul centre pe Tom și soția lui Izzi, ale căror vieți se spune în trei fire narative, toate acestea reflectă teme de dragoste și de mortalitate.

În fiecare scenariu, Tom se duce la lungimi extreme pentru a salva viața lui Izzi, indiferent dacă este găsirea unui leac pentru cancer ei, descoperind arborele vieții pentru regina lui sau călătorind într-o departe planeta. Timp, spațiu și moartea nu poate diminua iubirea lui - indiferent cât de ciudat că sună.

load...

4. „The Princess Bride“.

Acest film vorbește prințul interior în majoritatea oamenilor. Ce tip nu a visat de lupta giganți, lupta cu rozători de mărime neobișnuită, scalarea Cliffs din Nebunie și salvarea lui o dragoste adevărată? Umorul este subtil și ciudat, și nu poate ajuta , dar simt ca terciul Wesley și Buttercup împărtășesc cel mai pasionat, mai sarut pur de la inventarea sărutul.

„Înviorătoare narativ ajută spectatorii

că dragostea poate fi găsit în cele mai simple forme.“

5. „Groundhog Day.“

Rolul unui meteorolog TV egoist care să acopere festivitățile anuale de Ziua Cârtiței Bill Murray este de neuitat. După cum el retrăiește în aceeași zi de peste si peste din nou, eforturile sale de a se apropia de sale de co-lucrător eșuează în mod repetat.

Este un coșmar și un vis devenit realitate pentru că el devine mai mult de o șansă de a câștiga fata de peste, chiar dacă este dincolo de frustrant să se trezească în mod constant până la Sonny și Cher „I Got You, Babe.“ Personajul lui Murray expune defectele cele mai neonorantă unei persoane ca el face unele lucruri șocante în numele iubirii.

6. „Înșelat de Sarah Marshall.“

Un paradis hawaiian, o bandă de personaje, bine intenționate trăsnite și Kristen Bell pare ca makings tradiționale de o comedie romantica, dar „Înșelat de Sarah Marshall“ explorează un teritoriu familiar (despărțiri) în moduri noi. Poți să spui „nuditate masculină frontală“?

Așa cum Petru, interpretat de Jason Segel, învinge durerea lui și găsește pe cineva nou, începem să ne dăm seama că, uneori, iubitorii noastre din trecut nu sunt întotdeauna la fel de mare cum le face a fi.

7. „The Graduate“.

Majoritatea oamenilor nu asociază „The Graduate“, cu dragoste, dar apoi, din nou, cei mai mulți oameni, probabil, nu au avut mama unui prieten le seduce. Pune-care se încadrează pentru fiica seducătorul lui în amestec și ai romantism care ies yingyang.

Dustin Hoffman personajul lui, Benjamin, abordează unele obstacole destul de neobișnuite pentru a fi cu Elaine. Sigur că doarme cu mama ei, o duce la un bar topless la prima lor data și codițe ei în campus ei colegiu, dar el nu renunță. Asta e romantic, nu?

8. „Spune orice.“

John Cusack, un boombox și Peter Gabriel „In Your Eyes“ - este una dintre scenele cele mai emblematice, de la un film din anii '80. Filmul aruncă o nouă lumină asupra dragostei tinere, o prima dată și bucuria și durerea de creștere.

9. „Love Actually“.

O comedie britanic care combina realitățile emotionanta si dureroase, „Love Actually“ împletește viața mai multor cupluri si single, care sunt toate care se ocupă cu suspecți obișnuite ale dragostei - soți înșelăciunile și dragoste neimpartasita.

Înviorătoare narativ ajută spectatorii văd că dragostea este într-adevăr peste tot în jurul și pot fi găsite în cele mai simple forme.

10. „Sex Drive.“

In timp ce acest lucru poate părea ca un alt film de adolescent vulgar pe suprafata, dedesubt este o spune hilar de căutare a unui adolescent de a se găsi. După cum Ian stabilește într-o excursie cu doi cei mai buni prieteni, unul dintre care el este îndrăgostită în secret, pentru a satisface prima cucerire sexuală, în mod inevitabil ghinioane rezulta.

Trio - ul sfârșesc prin a învăța că ceea ce căutau era chiar în fața lor tot timpul, ceva ce majoritatea oamenilor nu -și dau seama până nu e prea târziu. Și dacă Fallout Boy , un fermier Amish sarcastic (interpretat de Seth Green) și un costum de Taco defect nu spun dragoste, eu nu știu ce face.