10 moduri de a păstra o relație interesantă

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Începutul unei relații de mare este adesea caracterizat ca fiind distractiv, interesant și incitant.

Scânteia inițială și romantismul aduce entuziasm despre potențialul pe termen lung, așa cum vă bucura de noi experiențe împreună și să învețe unii despre alții.

Ca o parte din noutatea dispare și veți obține într-un canal ca parteneri, este normal ca relația ta se va schimba și să crească. Toate relațiile trec prin etape, faze și tranziții.

load...

Speranta este tu și partenerul tău crește sentimentul de apropiere și de securitate ca relația voastră se dezvoltă, ceea ce duce pentru a închide conexiunea emoțională și dragoste unul pentru altul.

Toate relațiile experiență de conflict.

Ore de lucru intens, programe de ocupat, copii, epuizare și probleme de sănătate medicală sau mentală pot obține toate în modul și de a crea distanță.

Cheia este de a minimiza efectele pe termen lung ale surselor externe de interferență cu timpul și apropierea și pentru a vedea distanța temporară.

La rândul său, găsirea unor modalități de a petrece timp plăcut împreună, să păstreze scânteia vie și să crească împreună , față în afară sunt esențiale pentru iubire și angajament de durată.

load...

Chiar și cu fonduri limitate și programe de ocupat, păstrarea scânteie dvs. În viață este absolut posibil, dacă o prioritate ține.

Fără a cheltui o mulțime de bani sau de planificare întâlniri și vacanțe extravagante, există mai multe modalități de a menține apropiere, iubire și emoție.

Deci, cum puteți păstra relația interesantă în timp ce în picioare testul timpului?

1. Timp de calitate Petreceti impreuna si vorbesc de zi cu zi.

Dacă sunteți îngrijorat de a deveni prea ocupat sau se simt uituc, poate fi util să-l programeze pe calendar.

Efectuarea de timp pentru data nopți este de asemenea important în menținerea unei relații care îndeplinesc.

2. Participarea la un dialog semnificativ și de a comunica.

Păstrați-l interesant de a merge mai adânc decât lumesc „Cum a fost ziua ta?“ Conversații și de a crea da și a lua în comunicare.

Comunicați în mod eficient de zi cu zi (dacă este posibil, chiar și timp de 10 minute) și amintiți-vă pentru a asculta partenerul și să-l înțelegem mai bine. Compasiune și înțelegere merg mână în mână cu dragoste.

load...

3. Surpriza reciproc.

Fii creativ în modul în care arată admirație și afecțiune. Trimiterea de mesaje text sau e - mailuri bine gândite, de planificare o surpriză, de gătit o cină romantică sau de a lăsa o notă frumos pe drum afară pe ușă sunt toate mari moduri de a spune cum te simți și să- l arăta grijă.

4. Fa sex in mod regulat.

Cercetările arată sex este de ajutor in reducerea stresului si este, de asemenea, legat de alte beneficii importante de sănătate.

Sexul este o parte importanta a intimității și lipirea în relații și este, de asemenea, cunoscut pentru a face sa te simti mai sexy si atragatoare.

„Păstrați dragostea pe dvs.

parte prin crearea de echilibru.“

5. Flirt și arăta partenerului ești atrasă de el.

Ia pe un ton jucaus, ghemui și arată afecțiune și interes.

6. Au propria viață.

Păstrarea identității vă va permite să crească ca o persoană, să fie mai puțin dependent de partenerul tau pentru a satisface nevoile dumneavoastră și să ia sănătos spațiu în relația ta.

Relațiile sunt mai plină de satisfacții atunci când ambele persoane au propriile lor hobby-uri, prieteni și relații externe (precum și prieteni împreună). De asemenea, păstrați rețeaua de suport propriu, deoarece este esențial pentru propria sănătate.

7. Resist necesitatea de a planifica totul.

Arunca într-o spontaneitate și aventură pentru a păstra romantismul în viață. Puteți planifica încă nopți specifice data, dar amânăm planificarea fiecare detaliu.

De exemplu, dacă aveți tendința de a mânca la același restaurant italian în oraș la data de noapte, ramifica și să încerce ceva nou.

8. Ține pasul cu igienă și îngrijire.

Aceste practici sunt importante pentru a face sex mai atrăgătoare și menținerea atracția pe care a simțit unul față de altul la început. Se păstrează , de asemenea , te simți încrezător.

9. Există întotdeauna mai mult pentru a învăța unii despre alții.

Fa un efort de a sprijini partenerul în atingerea propriilor obiective, viziuni și pasiuni. Fii recunoscator pentru toate partenerul tau nu pentru tine și să fie reciprocă în sprijinirea reciproc.

Asigurați-un punct pentru a experimenta lucruri noi împreună pentru a reuși ca un cuplu.

10. Au un simț al umorului.

Capacitatea de a râde împreună face chestii dure mai ușor și aduce în continuare apropiere. Umorul este de ajutor în echilibrarea tensiunilor în viață și aduce în mod natural fericirea în relația ta.

Deși admite că viața aduce suișuri și coborâșuri și relații trec prin noi etape, un mod de gândire și face practică pentru a menține lucrurile interesante și să se bucure de plimbare.

Păstrați iubirea de partea ta de creștere, împreună, comunicarea bine, câștigând noi experiențe și de a crea un echilibru sănătos al separarii si comuniune.

Nu numai ca va prospera relatia ta, dar tu si partenerul tau va experimenta beneficiile recompensa de intimitate și iubire de durată.

Sursa foto: sheknows.com.