10 site-uri cele mai bune dating personale (100% gratuite)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

10 Cele mai bune site-uri Personale Dating (100% gratuit)

6

DateHookup Personale

CEL MAI BUN

DateHookup.com este una dintre cele mai mari site-uri de matrimoniale gratuit în jurul, cu milioane de membri si mai mult de 13.000 de single-uri on-line, în același timp, în timp ce la un moment dat. Ei au, de asemenea, liste extinse de matrimoniale gay precum matrimoniale lesbiene pentru single-homosexuali. Profilele include aspect, educație și etnie, și puteți căuta un meci după categorii cum ar fi vârsta, codul poștal și de gen. Odată ce ați găsit că cineva special, „Like“, ei sau chat-ul gratuit. Pe langa versiunea desktop, DateHookup este de asemenea disponibil prin intermediul App Store, Google Play și Amazon - astfel încât să puteți data pe drum.

Adresa URL: http://www.datehookup.com/

7

TheStranger.com Personale

CEL MAI BUN

Dragoste sau pofta, alegerea este a ta la TheStranger.com. Pentru flirturile, hookups, date sau relații, faceți clic pe LoveLab. Dacă e Personals sex căutați (cum ar fi îndoitură complet sau redare BDSM), faceți clic pe LustLab. Odată ce ați face decizia ta, vei fi capabil să umple noastre profilul dvs. Și a începe navigarea membri în câteva secunde. De asemenea, vă recomandăm să consultați TheStranger povești de succes, pentru a obține inspirat pentru a începe propria dvs. Călătorie - indiferent dacă este vorba doar pentru distracție sau pentru iubire veșnică.

load...

Adresa URL: http://www.thestranger.com/personals/

8

Lavalife Personale

CEL MAI BUN

Lavalife.com este într-o misiune de a „face din nou intalniri distracție“, iar sistemul lor de potrivire cu siguranță vă ajută cu asta. Setarea vă cu oameni pe baza intereselor comune, Lavalife ia toate stangacia de a te prezenta la un străin - tot ce trebuie să faceți este să vorbim de iubirea împărtășită de surf, yoga, sau orice altceva ar putea fi, și ai a primit o conexiune. Fondată în 2001, Lavalife se angajează să ofere single cu o distracție și datând de succes atmosfera, și ei vor fi întotdeauna.

Adresa URL: http://lavalife.com/

load...
9

Personals.POZ.com Personale

CEL MAI BUN

Cu mai mult de 150.000 de utilizatori și de numărare, POZ Personale este cea mai rapidă creștere comunitate online pentru datarea cu HIV-pozitive precum și crearea și căutarea de matrimoniale gay. Un membru de bază include posibilitatea de a adăuga până la 5 fotografii, de a crea un profil, și listele de căutare. Un membru Premium oferă plasament prioritate în căutări, alerte noi membre, precum și capacitatea de a „preferate“ căutări. Puteți chiar verifica numeroasele marturii de pe site-ul înainte de a se alătura pentru a vedea dacă POZ Personale este pentru tine.

Adresa URL: http://personals.poz.com/

10

Craigslist Personale

CEL MAI BUN

Craiglist a fost în jur din 1995, astfel încât cele mai multe dintre noi au auzit probabil de ea. Și, în timp ce unii oameni pot râde la gândul, Craigslist este într-adevăr un mare site-ul pentru mesaje private online, mai ales pentru că listări locale matrimoniale puteți restrânge în jos în cazul în care sunteți în căutarea pentru o întâlnire și ce tip ( „întâlniri ocazionale,“ „matrimoniale / dragoste,“sau«strict platonică») și în cazul în care. Craigslist este, de asemenea, extrem de popular (60 de milioane de oameni vizitează site-ul în fiecare lună numai in SUA), în special în rândul simplu LGBT.

load...

Adresa URL: http://craigslist.org/

Online au venit personals un drum lung din anii '90. Acum aveți mai multe opțiuni decât oricând, iar aceste opțiuni au acum mai multe caracteristici decât niciodată, mai ales cele care sunt libere și utile. Acum , tot ce trebuie să faceți este să vă alegeți din lista de mai sus!