11 cele mai bune aplicații gratuite pentru hooking up - (Android și iPhone compatibile)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

11 Cele mai bune aplicații gratuite pentru agățarea (Android & iPhone compatibil)

4

Tinder

CEL MAI BUN

Tinder nu este o aplicatie numai agatare, dar asta e ceea ce milioane de oameni l utilizați pentru că este bazat pe locație, gratuit și rapid. Inscrie-te prin Facebook (nu vă faceți griji, aplicația nu va posta în numele dvs.), și vor fi adăugate automat informații și imagini. Vei putea mesaj odată ce și un alt membru, atât glisați spre dreapta pe unul pe altul. Pentru întâlnire internațională, utilizați Tinder Passport pentru a găsi parteneri sexuali în prealabil, astfel încât să puteți obține dreptul de a agățarea imediat ce ajungi acolo.

Adresa URL: https://www.gotinder.com/

5

Grindr

CEL MAI BUN

Adesea numit iasca homosexuali, Grindr de asemenea, face recomandări în funcție de meci în cazul în care vă aflați și cine în jurul tău se potrivește cu criteriile dvs., și veți glisați spre dreapta sau spre stânga pentru a Yay sau ba chiar aceste meciuri, respectiv. Disponibil în aproape fiecare țară și cu 2,4 milioane de utilizatori de zi cu zi, această aplicație agatare poate fi descărcat gratuit de pe iTunes și Google Play. Bisexuali sunt la fel de bun venit pe Grindr.

load...

Adresa URL: https://www.grindr.com/

6

Furnica

CEL MAI BUN

„Faceți cunoștință cu meciuri interesante, oriunde te duci“ este misiunea lui Tingle, iar aplicația realizează acest lucru oferind o experiență liberă, raționalizate. Instrumentul radar vă permite să știți când cineva compatibil este în zona dumneavoastră și vă încurajează să trimiteți un mesaj imediat, astfel încât să nu ratați conexiunea. Dacă doriți să luați conversația la următorul nivel sexy, utilizați instrumente de voce sau video chat-ul lui Tingle (fără a fi nevoie pentru a da numărul de telefon).

load...

Adresa URL: https://www.tingledate.com/

7

Whiplr

CEL MAI BUN

Pe Whiplr, este vorba de mesaje. Vorbeste cu single-excitat și cupluri din întreaga lume (precum și dreapta în jurul valorii de colț), în timp real, prin intermediul email-uri, apeluri, video chat-uri și grupuri publice și private. Whiplr chiar a spărgătoare de gheață, pre-scris pentru a vă ajuta dacă ești timid. Odată ce ați găsit pe cineva care nu poate rezista, trimite-le un cadou virtuale fierbinte sau o imagine care numai ei pot vedea. Samantha Leal, de Marie Claire, a declarat Whiplr „lucreaza pentru a conecta utilizatorii care doresc să exploreze lumea de fetiș, fără teama de a fi judecat.“

Adresa URL: http://www.whiplr.com/

load...
8

Feeld

CEL MAI BUN

Feeld are milioane de utilizatori (1,8 milioane, pentru a fi exact) de diferite medii, rase, etnii, religii, culturi, stările de relație, sexe, vârste și orientări sexuale, dar ceea ce au în comun este că sunt deschis la minte. Oricare ar fi plăcerile și fanteziile care te interesează, nu ezitați să le exploreze în condiții de siguranță aici și conectați-vă cu cei care au aceeași pasiune. Feeld are trei stele și jumătate din App Store și Google Play și a fost numit unul dintre „câteva aplicații intalniri care intampina modele de relații non-normative“ de Splinter News.

Adresa URL: https://www.feeld.co/

9

PUR

CEL MAI BUN

Nu numai ca este pur „o aplicație agatare minunat“ făcute pentru „oameni minunat“ care doresc să taie la subiect, vrea să ia înapoi stand-o noapte de inducere în eroare filme precum „No Strings Attached“ și „Prieteni cu beneficii“ și face ceea ce trebuia să fie. În primul rând, să prezinte o fotografie, care va deveni apoi o cerere de întâlnire, care va apărea în oameni în Feedul Zona timp de o oră înainte de a fi șters. Dacă cineva răspunde și sunteți interesat, de asemenea, aveți o oră, pentru a aranja un loc și de timp pentru a satisface înainte de conversație se elimină.

Adresa URL: https://www.pure.dating/

10

Jos

CEL MAI BUN

Confidențialitatea și anonimatul sunt două dintre cele mai importante componente ale unei aplicații hookup, și în jos le are atât pat în jos. Similar cu alte aplicații, în jos vă cere să creați un profil pe Facebook, dar nici unul dintre prietenii tăi vor ști că ești pe app. Vei fi afișate persoana sexy după persoana sexy, și vă decideți dacă doriți să obțineți în jos cu ei sau pentru a obține datele. Oricum, ei nu vor ști ce ai ales - Down vor trimite o notificare numai în cazul în care persoana este de acord. Restul depinde de tine!

Adresa URL: https://www.downapp.com/

11

Blendr

CEL MAI BUN

Creat de Grindr Fondator, Joel Simkhai, Blendr lucrează într-un mod similar, dar este pentru oamenii de orice orientare sexuală și se axează pe potrivirea bazată pe interese similare. Trebuie sa fie de peste 18 ani să se alăture, și durează doar câțiva pași pentru a obține un profil în sus: 1) specificați sexul. 2) Spune ce ești aici pentru (de exemplu, chat). 3) Introduceți prenumele, data nașterii, locația, și de e-mail sau numărul de telefon. Blendr nu percepe taxe pentru toate astea!

Adresa URL: https://www.blendr.com/

De la One-noptiere pentru afaceri - veți găsi totul pe aceste agatare Apps!

Selena lui „Fetish“ este una dintre melodii și videoclipurile ei cele mai pasionale, daca nu cel mai mult. Ea îmbrățișează sexualitatea ei, iar oamenii sunt aici pentru asta. Este timpul pentru a începe îmbrățișând propria sexualitate, precum și, dacă nu aveți deja, iar aceste aplicații sunt locurile perfecte pentru a începe!

Sursa foto: Cosmopolitan.com