11 cele mai bune aplicații gratuite pentru a întâlni oameni (în jurul tău)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

11 Cele mai bune aplicații gratuite pentru a întâlni oameni (în jur Tu)

3

Single Green

CEL MAI BUN

Daca esti vegetarian, iubitor de natura, guru spiritual, sau pur și simplu o persoană de conștiință, în general, Single, verde este unul dintre site-urile noastre preferate pentru a întâlni oameni care au convingeri și stiluri de viață similare. O poveste de succes, de la Kathy și Stephanie, spune: „Noi am constatat că valorile noastre sunt uimitor de foarte similare și constituie baza pentru ceea ce amândoi se simt este o conexiune la nivel de suflet profund. Vă mulțumim pentru furnizarea acestui serviciu și ajutându-ne să găsim reciproc! Ne simțim cu adevărat o legătură emoțională, spirituală și fizică profundă și în fiecare zi se minuneze de a găsi noastre unul pe altul.“

URL: http: //www.greensingles.com/

4

Loveship

CEL MAI BUN

Partea dating site-ul, partea de rețea socială mass-media, Loveship.com va aduce cel mai bun din ambele lumi, în ceea ce privește satisfacerea oameni noi, mai ales dacă sunteți foarte ocupat cu munca, de familie, precum și alte angajamente de viață. Este 100% gratuit pentru single și cupluri să se înregistreze, să completeze un profil, adăugați fotografii, profilurile de vedere ale altor membri, căuta și de a primi meciuri, și a trimite și primi mesaje. Loveship are, de asemenea, propria lor revista plin de sfaturi utile, articole de distracție, și piese bazate pe cercetare.

load...

Adresa URL: https://www.loveship.com/

5

CitySocializer

CEL MAI BUN

Localnicii cunosc toate cele mai bune părți din acestea în cazul în care trăiesc, și Citysocializer vă permite să profite de această cunoaștere. Tot ce trebuie să faceți este să creați un cont, pentru a alege un eveniment social care este dumneavoastră alee, și du-te și să facă noi prieteni ca-minded, care vă poate arăta ce orașul are de oferit. Aplicația este activă în New York, Londra, Manchester, Leeds, Bristol, si peste 30 de alte orașe, cu mai multe locații în lucrări.

load...

URL: https: //www.citysocializer.com/

6

HeyLets

CEL MAI BUN

Cu toții am spus „Hei, hai...“ cuiva, atunci când am vrut să facem ceva distractiv, iar acum este mai ușor ca niciodată să completeze datorită neimprimate la HeyLets corespunzator-numit. Configurarea unui profil durează foarte puțin timp, iar apoi puteți găsi activități pentru a lua parte la, împărtăși aceste experiențe cu alți utilizatori, vezi ce fac acestea, și de a obține sugestii pentru următoarea excursie. HeyLets vă va ajuta, de asemenea, cu planificarea, inclusiv oferindu-vă direcții și ajutându-vă să rezervați o Uber.

URL: http: //www.heylets.com/

7

Smeeters

CEL MAI BUN

În afară de a avea un nume unic, Smeeters este spre deosebire de site-uri matrimoniale tipice și rețele sociale acolo. Iată cum funcționează aplicația: 1) Înregistrare. 2) Plata anticipată pentru prima rundă de băuturi. 3) Invita un cuplu de prieteni 4) întâlni la sediul prestabilit Smeeter lui. Scopul Smeeter este de a încuraja oamenii să-și intensifice în afara zonelor lor de confort și să spună la revedere de la rutina plictisitoare pe care le obțin blocat în, așa că „dacă te simți ca și cum ai lipsit un pic de magie în lumea ta, se alăture comunității noastre și se adaugă câteva condiment pentru viața ta!“

URL: https: //www.smeeters.com/

load...
8

Hei! VINA

CEL MAI BUN

Hei! VINA a fost fondată în 2015 cu misiunea de a reuni femei uimitoare „pentru distracție, pentru muncă, pentru viață.“ Cei din spatele aplicației cred că suntem toți tovarăși, nu concurența, motiv pentru care se spune „tu * * poate sta cu noi,“joc de pe celebrul«Mean Girls»citat. Descarcă Hei! VINA gratuit astăzi, și începe să cunoaștem unii oameni fabuloase. Nu știi niciodată când un nou prieten ar putea face o diferenta in viata ta - indiferent dacă asta te găsirea unui nou loc de muncă, introducerea sa partenerul tau viitor, sau doar fiind acolo prin vremuri bune și cele rele.

URL: https: //www.vina.io/

9

Faceți cunoștință cu câinele meu

CEL MAI BUN

Faceți cunoștință cu câinele meu este „o nouă rasă de aplicații sociale“ , una care de fapt devine telefonul și în lumea reală, și cea mai bună parte este ajungi să faci asta cu furbaby ta! Cu această aplicație gratuită, bazată pe GPS, face un profil (spune oamenilor despre tine si cainele tau), iubitorii de a găsi colegi de animale de companie din apropiere, și apoi vă înregistrați în locuri astfel încât să vă puteți alătura cu ușurință. Puteți utiliza , de asemenea , funcția de mesagerie privată Meet My Dog de a crea datele de joc unu-la-unu.

URL: http: //www.meetmydogapp.com/

10

Supperclub

CEL MAI BUN

Foodies și fluturi sociale, cât va iubi Supperclub, o parte de alimente, o parte prietenul app. Ceea ce faci este fie organiza un grup de club cina te sau de a lua parte la altcuiva. Dar distractia nu se termina aici. Utilizați Supperclub pentru a gestiona toate petrecerile alimentare într-un singur loc și distribuiți fotografii ale acestor experiențe cu urmașii dumneavoastră după ce se întâmplă.

URL: http: //www.supperclubapp.com/

11

Meetup

CEL MAI BUN

Meetup vrea ca noi să facem mai mult din ceea ce ne place cu oameni mai mult ca-minded - pentru că ei cred că atunci când facem acest lucru „suntem la cele mai bune noastre.“ Și site-ul vă oferă toate instrumentele necesare pentru a face acest lucru, inclusiv numeroase opțiuni de filtrare și o aplicație convenabilă. Meetup are mai mult de 29 de milioane de membri în 178 de țări și 262,800 grupuri și facilitează 575,400 evenimente lunare, astfel încât nu vei alerga afară de lucruri de făcut și oamenii să se cunoască.

URL: https: //www.meetup.com/

Extinde Social Circle Cu un Meet People App!

Fie că v-ați mutat într-un oraș nou sau nu, de a cunoaște oameni diferiți este întotdeauna un lucru bun, ajutându-vă extindeți orizonturile și să învețe lucruri noi despre alții și chiar tine. Și nu trebuie să ruleze tot orașul, participarea la fiecare eveniment și rupe banca să facă acest lucru - asta e ceea ce acești oameni care se întâlnesc aplicații sunt pentru!