11 cele mai bune aplicații gratuite pentru lesbiene (2019)

23 iunie 2019

11 Cele mai bune aplicații gratuite Dating lesbian (2019)

8

A EI

CEL MAI BUN

HER, cunoscut anterior ca Daatch, se străduiește să vă ajute „găsiți persoana“, fie că este „un amic de turism, un prieten într-un oraș nou, plimbare sau mor, sau dragostea pentru viață.“ Mai mult de 3 milioane de femei din întreaga glob au descărcat aplicația și puteți, de asemenea, prin intermediul App Store sau Google Play Store. HER găzduiește, de asemenea evenimente pentru lesbiene, bisexuali, ciudat, și femeile curioși să se întâlnească în persoană, inclusiv partidele de sezon, festivaluri, și viteza de întâlnire.

Adresa URL: https://weareher.com/

9

OkCupid

CEL MAI BUN

OkCupid a fost oferind simplu lesbiene o platformă primitoare și de fapt, util, datând înainte de mulți alții din industrie, și a continuat să facă acest lucru. Una dintre schimbările cele mai recente și impresionante app a făcut este de gen și identificatorii orientare sexuală. De exemplu, în loc de numai cu opțiuni cum ar fi drept bărbat, femeie drept, bărbat homosexual, și femeie lesbiană, OkCupid are opțiuni cum ar fi genderqueer, intersexuală, sapiosexual, și interogatoriu.

load...

Adresa URL: https://www.okcupid.com/

10

Mic funcționar cu ifose

CEL MAI BUN

Bumble a făcut valuri atunci când a lovit scena, în 2014, deoarece a fost creat de femei pentru femei, și numai femei li sa permis să trimită primul mesaj. Dacă ești homosexual sau lesbiană, fie persoană poate trimite primul mesaj. Bumble a vrut să reducă numărul de mesaje și fotografii au primit femei nepotrivite, precum și numărul de meciuri drepte au primit femei lesbiene. Astăzi, este una dintre cele mai populare aplicații de datare niciodată, mai ales pentru lesbiene.

Adresa URL: https://bumble.com/

load...
11

Roz canapea

CEL MAI BUN

Pink canapea spune că e pentru single lesbiene, precum și cu prietenii lor, care sunt în vârstă de 30 de ani sau mai în vârstă, și se spune că nu e ca o parte din „fără suflet“ aplicațiile de datare ar putea veni peste. Pink Sofa este pentru a face o legătură reală. Nu trebuie să vă abonați pentru a vedea profilurile și fotografiile oamenilor, și caracteristica chitchat aplicației și forumuri sunt distractiv, ușor de utilizat, și foarte activ.

Adresa URL: https://pinksofa.com/

Când vă gândiți la aplicații Dating lesbienelor, Gândiți-vă Această listă

În timp ce aplicațiile de datare încă mai au ceva de lucru de făcut pentru a face experienta la fel de plăcută și de succes pentru homosexuali și lesbiene simplu ca este pentru single-drepte - ei fac progrese în fiecare zi. Asta e valabil mai ales pentru aplicațiile de datare de mai sus. Ultima parte a testului, însă, este să vă înscrieți pentru o aplicație (sau două sau trei) și voi ajunge la propriile concluzii. Credem că vei fi fericit, deși!

load...