11 cele mai bune aplicații și site-uri de conectare (100% gratuite)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

11 Cel mai bun agatare Aplicații și site-uri (100% Free Trials)

6

Tinder

CEL MAI BUN

Tinder este considerat o aplicație agatare pentru o mulțime de oameni, deoarece este bazat pe locație și bazate pe fotografie. Glisați spre dreapta dacă sunteți interesat de persoana pe care o vedeți, sau glisați la stânga sau dacă nu ești. Dacă amândoi glisați spre dreapta pe fiecare parte, este un meci. Apoi conectati pe chat este activat. Tinder are un membru premium care va oferi acces la funcții cum ar fi inversarea unei glisează dacă te-ai dus în mod greșit. Cu toate acestea, nu este cu adevărat necesar - un membru de bază liberă vă oferă toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a găsi un prieten de sex.

Adresa URL: https://tinder.com/

7

Grindr

CEL MAI BUN

Grindr este supranumit „homo tinder“, deoarece sistemele de potrivire sunt foarte similare, dar, evident, Grindr este destinat numai pentru oameni care sunt interesați de bărbați. Glisează la fel de mult sau cât de puțin doriți, și a înființat un Meetup în persoană o dată pe cineva fierbinte capturile ochi. Altceva ne place despre Grindr este că echipa se implică în comunitatea LGBT prin lansarea unor campanii care luptă împotriva hărțuirii, discriminării, precum și alte probleme de acești oameni se pot confrunta.

load...

Adresa URL: https://www.grindr.com/

8

SaucyDates

CEL MAI BUN

SaucyDates este o aplicatie hookup de lider și site-ul, și a câștigat numeroase premii pentru activitatea sa, inclusiv Cel mai bun Up promițători sex site-ul în 2013, cele mai inovatoare în 2014, și cel mai bun Dating nou in 2016. Unii dintre profesioniști SaucyDates' includ anti-scammer tehnologie, un sex și relația blog-ul informațional, și acces gratuit la fiecare caracteristică (de exemplu, butonul HOT). Tot ce rămâne de făcut este să descarci SaucyDates pe laptop, telefon sau tabletă.

load...

Adresa URL: https://www.saucydates.com/

9

JOS

CEL MAI BUN

Dacă doriți să obțineți în jos cu niște străini sexy și chiar niște prieteni sexy, poate doriți să activați în jos. Aplicația folosește Facebook pentru a te conecta discret cu prietenii și prietenii de prieteni, care vă pot determina apoi, dacă doriți să data sau să coboare cu. Cealaltă persoană nu va ști ce ai ales dacă au ales același lucru, astfel încât intimitatea rămâne intactă.

Adresa URL: https://www.downapp.com/

10

Feeld

CEL MAI BUN

Deschis-minded single și cupluri sunt mai mult decât binevenit să se alăture Feeld, care se descrie ca fiind „un spațiu unde puteți explora dorintele și de a găsi poporul tău.“ De asemenea, nu contează ce este sexul sau identitatea sexuală. Feeld lansat în 2014 în Londra, și a rămas o companie independentă de atunci. Puteți obține acces la Feeld gratuit prin iTunes sau Google Play, unde are 3.9 stele si 3 stele, respectiv.

load...

Adresa URL: https://feeld.co/

11

Xmatch

CEL MAI BUN

Numele spune totul - Xmatch este locul unde puteți găsi întâlnirile X-evaluat. Nu trebuie să vă faceți griji despre a fi judecat pe acest site. Exprima fanteziile tale, și vă vom oferi cu numeroase persoane care simt la fel. În plus, portofel nu va lua un hit pe Xmatch deoarece site-ul este liber să încerce. Dacă ajungi în a decide Xmatch nu este pentru tine, nu trebuia să se angajeze pe deplin la site-ul oricum.

Adresa URL: https://xmatch.com/

Prindeti pe termenii dvs.!

Cu toții avem obiective diferite în viață, și, pentru unii oameni, aceste obiective nu includ o relație sau căsătorie... Cel puțin pentru moment. Ele nu ar trebui să se simtă rău despre acest lucru, și nu ar fi trebuit sa sara prin cercuri pentru a găsi un meci ca-minded și la fel de excitat. Este sigur să spun echipele din spatele aplicațiile de montaj și site-uri de mai sus simt la fel. Deci, nu ezitați să fie de 100% cinstit și du-te după ce îți dorești cu adevărat - asta e ceea ce aceste platforme sunt aici pentru!