11 cele mai bune bloguri de matrimoniale

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

11 Cele mai bune bloguri Dating Senior

FreeMatureDatingSites

CEL MAI BUN

„Matur site - ul dvs. , datând de revizuire,“ FreeMatureDatingSites este acolo pentru a vă oferi sfaturi legate de o calitate întâlnire și de a vă ajuta să identificați cel mai bun dating site - ul de rang înalt indiferent de nevoile dumneavoastra pot fi - dacă sunteți în căutarea pentru o prietenie distracție, data casual, pe termen lung relație, sau chiar căsătorie. Cu articole utile , cum ar fi : „ De ce ar trebui să ia în considerare Datând un tip care este de peste 40 de ani,“ FreeMatureDatingSites a luat înapoi din orice unghi de întâlnire senior.

Adresa URL: freematuredatingsites.com

Aprilie Braswell

CEL MAI BUN

Aprilie Braswell înțelege întâlnire a devenit un pic mai dificil, cu vârsta, în special cu creșterea de social media. De aceea, ea umple site-ul ei cu sfaturi despre cum să se ocupe de intalniri ca un copil Boomer. Puteți găsi sfaturi, trucuri și clipuri video pe tot ce ai nevoie pentru a avea succes ca un singur vârstei de mijloc în căutarea pentru intalniri mature.

load...

Adresa URL: aprilbraswell.com

AARP

CEL MAI BUN

Viața nu se încheie la 50, iar cei de la AARP știu acest lucru. De aceea, pe blog-ul lor acoperă tot ceea ce ai putea dori să-l, inclusiv intalniri, sex si intimitate. Aflați cele mai recente știri din lume relația, fie că e cheile de la o căsătorie pe termen lung fericit sau secrete despre sex de la Millennials. Este o mulțime de informații pertinente.

Adresa URL: dating.aarp.org

Goala la varsta noastra

CEL MAI BUN

Ca un avocat pentru sexualitate fără vârstă, Joan Price celebrează bucuriile și discută provocările de sex și de îmbătrânire. Ea postează vizualizări, știri și comentarii, precum și răspunsuri la întrebările cititor și oferă consiliere de specialitate ei. Ea este sincer și deschis, oferind un loc revigorant pentru tine pentru a obține cunoștințele pe care îl căutați.

load...

Adresa URL: betterthanieverexpected.blogspot.com

Găsi un om de calitate

CEL MAI BUN

Găsirea ea divorțat la 50, Lisa Copeland luptat pentru a găsi un antrenor datând de care ar putea referi la nevoile ei, astfel încât ea a devenit una. Acum, ea împărtășește vederile ei și întrebări cititor, care oferă soluții reale și care vă reamintesc că puteți face acest lucru. Ea crede că datarea trebuie să fie întotdeauna ușor și distractiv, chiar dacă aveți peste 50 de ani.

Adresa URL: findaqualityman.com

Dating Bărbați Senior

CEL MAI BUN

Dupa ce a pierdut soțul ei, Sienna Jai ​​Fein a fost șocată când a intrat din nou datând tărâmul. Ea împărtășește poveștile ei de întâlnire, după 60, cu un acut simț al umorului în timp ce, de asemenea, scriind despre modul în care relațiile și, datând de s-au schimbat de-a lungul anilor. Vei iubi spirit și sinceritatea ei ca ea sărutări câteva broaște și te învață câteva lucruri.

load...

Adresa URL: datingseniormen.com

Ken Solin

CEL MAI BUN

Ken Solin este un antrenor profesionist relație care a scris trei cărți despre acest subiect. El îi ajută pe oameni - în special bărbați - să dezvolte abilități practice emoționale. El devine ca seniorii nu sunt în căutarea pentru următorul data. Ei caută ultima lor. Sfatul său înțelept va ajuta să-l găsiți.

Adresa URL: kensolin.com

Diva datării

CEL MAI BUN

Diva de dating Walker Thornton știe 50 este nici pe departe prea vechi pentru sex. Ea foloseste blogul ei de a se îngropa în subiecte de Activitate culturala, in special cele legate de sex și relații. Ea crede fiecare etapă a vieții noastre aduce noi oportunități și provocări pentru sexualitatea noastră, și toate sunt în valoare de explorare.

Adresa URL: thedivaofdating.com

Senior Dating Premier

CEL MAI BUN

La SPD, sunt despre mai mult decat intalniri. Ei doresc să găsiți relația perfectă pentru tine. Acestea oferă sfaturi și oportunități pentru orice fel de aranjament pe care doriți de la întâlnire și romantism, companie și colegi de călătorie. Puteți fi siguri că nevoile dumneavoastră sunt abordate cu SPD.

Adresa URL: 50plusconnects.com

O mai bună după 50

CEL MAI BUN

La BA50, ei de lucru pentru a redefini varsta de mijloc si profita din plin în cazul în care acestea sunt în viața lor. In timp ce ei abordează toate aspectele imbatranesc, categoria lor relație este plin cu informații cu privire la orice, de la divorț la masturbare. Dacă vă întrebați despre viață și dragoste după 50, nu căutați mai departe de aici.

Adresa URL: betterafter50.com

Surse Foto: twitter.com, facebook.com, amazon.com, happyhealth.net, web.spotcoolstuff.com