11 cele mai bune site-uri de dating bisexuale (care sunt libere să încerce)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

11 site-uri Dating Cel mai bun bisexuala (care sunt gratuite pentru a încerca)

5

Tinder

CEL MAI BUN

Prima aplicație datând de a oferi glisând (dreapta dacă sunteți interesat și de stânga dacă nu ești), Tinder este o opțiune mare pentru bărbați și femei bisexuale, deoarece este disponibil în mai mult de 190 de țări, este gratuit, și funcționează (20 miliarde de meciuri în total). Fondată în 2012, Tinder folosește în principal, vârsta, locația, și de gen pentru a găsi potriviri, și ambele persoane trebuie să glisați spre dreapta pentru a începe de mesaje.

Adresa URL: https://tinder.com/

6

Grindr

CEL MAI BUN

Supranumit „Gay tinder,“ Grindr funcționează practic în același mod exact, cu excepția aplicației este numai pentru homosexuali, bisexuali, ciudat, și oameni curioși. Cu un cont standard, puteți trece prin profiluri și mesaj se potrivește la fel de mult cum doriți. Grindr nu oferă câteva caracteristici premium, dar ele nu sunt cu adevărat necesare. Grindr, de asemenea, dă înapoi comunității LGBTQ prin Grindr pentru egalitatea de campaniile sale, astfel încât să puteți întâlni oameni compatibili în acest fel, de asemenea.

load...

Adresa URL: https://grindr.com/

7

OkCupid

CEL MAI BUN

Cu mai mult de 22 de gen și 13 opțiuni de identificare a orientării sexuale, OkCupid este printre cele mai cuprinzătoare datare gratuit aplicații acolo. Fie că sunteți bigender, transsexuali, întrebări, sau sapiosexual, puteți găsi pe cineva special pe OkCupid. Un aspect unic al OkCupid este algoritmul de potrivire. În timpul procesului de înregistrare, nu numai că veți răspunde la întrebări despre tine și data ideală, dar veți specifica, de asemenea, modul în care doriți data ideală pentru a răspunde la aceste întrebări aceleași.

load...

Adresa URL: https://okcupid.com/

8

BiCupid

CEL MAI BUN

Auto-proclamat „cel mai mare și cel mai eficient dating site-ul bisexuali din lume,“ BiCupid a fost lansat în 2003 de către SuccessfulMatch, una dintre cele mai stabilite rețele de datare din industrie. Membrii liberi au acces la o varietate de caracteristici, inclusiv crearea profilului, căutare de bază și avansată, și face cu ochiul virtuale. În plus, în cazul în care un membru gratuit sau Gold vă trimite un mesaj instant sau e-mail, puteți răspunde.

Adresa URL: https://bicupid.com/

9

Viespe

CEL MAI BUN

Creat de oameni ciudați pentru bărbați queer, Hornet este gratuit atât pentru utilizatorii Android și iOS, și puteți urmări Hornet Reacționează pentru a ține pasul cu tot ceea ce aplicația este de a face. Echipa viespi îi pasă foarte mult despre a asculta feedback-ul utilizatorilor și ajustând experiența în funcție de necesități. Comunitatea Hornet este de 25 de milioane de puternic, și tot ce trebuie să faci să se alăture este oferi un e-mail, numele de ecran, vârstă, locație, și alte piese de bază de informații.

load...

Adresa URL: https://hornet.com/

10

CEAFĂ

CEL MAI BUN

Ceafa promite că toate cele 12 de milioane dintre membrii săi sunt 100% reale, și asta pentru că echipa monitorizează aplicația și începe spam și oricine care este inactiv pentru prea mult timp. Nu contează dacă sunteți în căutarea pentru bărbați în zona dvs. Sau de pe tot globul - scruff poate ajuta. Ai arătat mai multe meciuri în fiecare zi, iar apoi este de până la tine pentru a decide dacă le place sau nu. Nu uitați să verificați evenimentele Ceafa lui, precum și, care includ festivaluri mândrie și petreceri.

Adresa URL: https://scruff.com/

11

Val

CEL MAI BUN

Surge este totul despre #NoLabels hashtag - fie cine doriți, fără teama de judecată. Nu numai că sunt la supratensiuni de 3,5 milioane de membri open-minded, dar sunt, de asemenea, foarte implicat, trimiterea de mai mult de 10 de milioane de chat-uri pe lună. Surge are 4.5 stele din 5 pe iTunes și Google Play și Colt Jones este doar unul dintre miile de membri satisfăcuți. „Vă puteți conecta cu oameni într-o gamă largă de aproape de tine, și asta e destul de cool. Dacă vă place chat cu cineva, face aici. În experiența mea, am întotdeauna un răspuns de la oameni atunci când le-am trimis mesaje pe această aplicație. Suportul este, de asemenea, foarte util și angajarea.“

Adresa URL: http://surgeapp.co/

Ca Taylor Swift ar spune „Tu poți Vrei cine vrei - Băieți băieți și fete“

Mulți psihologi, cercetători și oameni, în general, au spus că sexualitatea este fluid , și simplu se simt mai confortabil exprima cine sunt ei cu adevărat. Deci, mai multe site - uri matrimoniale pot modifica procesele și caracteristicile lor de a se adapta la această evoluție, cu atât mai bine. Aceste 11 site - uri matrimoniale sunt deja pe drum.

Sursa foto: abc.com