11 dating online povești de groază (plus sfaturi pentru a evita aceste situații)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Când te întâlnești online, va merge, probabil, pe un fewbad date de-a lungul drum. Am săptămâni petrecut o dată vorbesc cu un tip am crezut că a fost inteligent și un fel - doar să-l întâlnească și să afle că e plictisitoare și narcisist. A fost o seară dureroasă. El a arătat până târziu transportă un buchet, purtând un smoching, și transpirație abundent. Mirosea tocilar și pisici nervos. Chelnerul mi-a dat compătimind arata ca m-am așezat în tăcere în timp ce întâlnirea mea uitând zumzăit pe cale I; nu-chiar-amintesc ce-.

N-am vrut să lase un restaurant, astfel badly.At mențiunea de desert, am dat drumul, „Nu, eu sunt gata să merg“ și a pus jos cartea mea de credit, plata pentru întreaga masă astfel încât am putea ieși de acolo mai repede. El a fost încă pe chat fericit, chiar ca am mers rapid la mașina mea.

load...

Povești Cringeworthy datare, cum ar fi a mea, sunt distractiv de a vorbi despre, dar diavolesc să trăiască prin intermediul. Dacă doriți să citiți câteva-se petrec la-mi-oh wow-Sunt-așa-îmbucurătoare-care-povești de groază despre didnt online dating, am adunat șapte doozies pentru plăcerea dumneavoastră. Și, ca un bonus, experții noștri de datare a venit cu patru sfaturi pentru a evita astfel de țiței, incomode, și datare situații nesigure. Hai să începem!

Povești de groază | sfaturi

Povestiri Online Dating Horror (# 1-7)

Prieteni place să Talkabout datele proaste ca și în cazul în care acestea sunt schimbarea povești lângă foc infricosatoare ale singledom. Se merge ceva de genul: „El a întrebat-o dacă ea sa bucurat anal... Și nu a auzit de ea din nou. Muahahaha!“Cu adevărat oribile povești dating online răspândit de la o persoană la alta până când sunt în cele din urmă imortalizat onthe pe internet.

load...

Mai jos, am ales cele mai bune dintre cele mai rele de dating online: trisorii, de Chumps și datele chillingly proaste. Citind prin aceste anecdote nebun și brute ar trebui să te simți mai bine despre propria viata ta iubire - pentru că, hei, ar putea fi mai rău.

1. Data Naughtynurse99 a pune un picior în gură

Fetișuri vin adesea printre datere online , deoarece este o întâlnire arena anonimă și încărcată sexual. Un tip, cu toate acestea, a luat fetiș piciorul la inappropriatelevels incredibil de la data lui film cu Naughtynurse99.

Naughtynurse99 este îngrozită atunci când un fetișist picior devine prea înainte pe prima dată.

În primul rând, el a complimentat picioarele ei. Cam ciudat, dar OK. Apoi a întrebat dacă el ar putea suge pe degetele de la picioare. Ea ia spus: „Categoric nu.“ În cele din urmă, el a căzut ceva pe podea, aplecat în jos, și a încercat să pună degetele de la picioare Naughtynurse99 în gură. Ea a dat la el și a plecat. Toate în toate, el nu a pus piciorul cel mai bun înainte la acea dată.

load...

2. Redarea de-a v-ați ascunselea cu un CreepyNeighbor Online

Collegeroommate mea a fost cineva cu mesaje text sa întâlnit la cafea întâlnește chifla atunci când conversația sa transformat schițată. Tipul a aflat au trăit în aceeași zonă ofFort Lauderdale, și el a avut o mulțime de follow-up întrebări cu privire la locația sa exactă. Ca și în „Ce stradă?“ Și „Locuiesti singur?“, Și destul de mult lucrurile cineva întreabă dacă se pregătesc să o jefuiască sau crimă. Se opri să-l răspundă.

A doua zi, el a spus, „Nu vreau să fiu ciudat, dar cred că am văzut obtinerea e-mail-ul de altă zi.“ Se pare că a trăit trei uși în jos. Hopa!

3. Data Allison pe stânga ei Alone & Nedumerit

Allison este un singur New Yorker, ceea ce înseamnă că e o tipa destul de greu. Cu toate acestea o prima dată extrem de nepoliticos ei a plecat bobinat și întrebându -se ce a mers prost. Ea a întâlnit un tip la un bar pentru prima dată. Au comandat băuturi. Când berea lui a sosit, el a plătit pentru ea, ea dădu pe gât, și sa încheiat înainte de data aceasta ar fi chiar și într - adevăr a început.

„El chugged berea lui, ma privit în sus și în jos, a spus,«Da... Eu nu pot face acest lucru,»și ma lăsat acolo.“ - Allison, un tanar de 24 de ani , un singur

Acest tip de, douchery falca-dropping-zdrobire ego-ul este ceea ce mulți oameni se tem de dating atunci când on-line. Este prea ușor pentru datere online pentru a fi labagii superficiale unul cu altul. Unul dintre prietenii mei; de fapt, sa ridicat în picioare de conducere după 40 de minute pentru a întâlni o fată care nu-l doar texted înapoi. Poate că a fost răpită în drum spre restaurant. Sau poate ea sa uitat la el și a plecat. Oricum, e de rahat.

4. Un Meth cap popotelor cu cap Data Sale

Un daterthought on - line obtinerea in masina de fata pe care o cunoscuse on - line a fost o idee bună , dar restul de data sa dovedit - l greșit. Ea a început la data de a avea un apel telefonic de o oră și țipând despre tatăl ei copil. Greu de imaginat, dar a ajuns mai rău de acolo.

După ce în jurul valorii de conducere pentru un timp, ea a întrebat-o dacă data a fost OK dacă ea a fumat timp de un minut. El a presupus că a însemnat ea a vrut să fumeze oală și ia spus să meargă drept înainte. Ea a plonjat în bancheta din spate. „Apoi am auzit acest sunet pocnituri popping“, a scris el. „Am văzut o fată face Meth.“

Această dată nebun este un exemplu extrem de ce de conducere cu cineva la prima întâlnire este o idee oribilă.

5. Umăr la rece: Când Data idei bune Du-te Bad

Unul dintre prietenii mei au avut prima data Tinder la un film în aer liber în parc. Ea a impachetat un pic de picnic de vin și Cheez-ei pentru a face suplimentar drăguț, dar de data ei a fost cu totul nevrednici a efortului. El chugged imediat vinul și a făcut haz de ei pentru place Cheez-sa (în timp ce mănâncă-le de mână).

Visul Prietenul meu de un picnic data-noapte sa transformat într-un coșmar atunci când rudedate ei sa îmbătat.

Chiar mai rău, el sa plâns beingcold devreme în seara, așa că ia împrumutat jacheta ei, pe care a purtat pentru restul nopții. După ce prietenul meu lăsat să se înțeleagă în mod repetat că ea a fost rece, el însuși guywrapped ca o jachetă dreaptă în jurul ei. Apoi, el a rugat-o să-l conducă la mașină după film. „Unde este?“, A întrebat ea. El a subliniat 10 de picioare distanță. Ea a luat jacheta pe spate, a evitat sarutul la revedere, și l-au lăsat singur cu cutia goală de Cheez-ei.

6. El ia arătat colecția sa Sword. Ea îi arătă ușa

O femeie singură anonimă în comun o poveste înfiorătoare o întâlnire neplăcută cu People.com. Ar văzut un tip pentru un timp, și îi plăcea să- l suficient să se întoarcă la apartamentul său , după o dată. O decizie cu siguranta ea a regretat imediat ce a pășit înăuntru.

„El a avut o mulțime de săbii și macete pe perete și a decis să dețină unul la gât pentru a-mi arăta cât de incredibil de puternic au fost“, a scris ea. Povestea se oprește acolo, dar cred că e sigur să spun că a fugit de acolo fără să se uite înapoi.

7. La prima data, două este Compania & Trei este incredibil de stângace

După trei săptămâni de texting o fată, un singur om anonim însuși are o întâlnire. A fost destul de entuziasmat, chiar ajuns o jumătate de oră mai devreme pentru a obține o masă bună la restaurant italian. Inima lui sa scufundat când data lui a sosit, deși - pentru că ea nu a fost singur. Ea ar fi adus soțul ei.

„Chelnerița o aduce la masa mea, și eu văd un alt om de mers pe jos cu ea. Amândoi stau jos - în acest moment, sunt foarte confuz „. - Un dater on - line anonim pe People.com

Se pare că, ei erau interesați de o threesomebecause soția a vrut să facă sex cu doi bărbați dintr-o dată. Dater deflector amintit, „Am fost complet mut. Nu am avut nici o idee cum să răspundă, așa că m-am ridicat și am ieșit din restaurant fără să spună un cuvânt.“

Sfaturi pentru a evita aceste situații (# 8-11)

Nu fiecare dată rău este evitată, dar unele sunt. Uneori este doar o chestiune de verificare mai atent cu cine vorbești și sunt de acord să se întâlnească. Stabilirea standardelor poate ajuta la menținerea crazies vă întâlni la un minimum.Rushing cu capul înainte într-o întâlnire cu un străin nu este cel mai bun wayto evita datele proaste.

Dacă doriți să păstrați o poveste datând de groază de la întâmplă cu tine, avem patru sfaturi pentru a ajuta youspot potențiale minele de teren înainte ca acestea să explodeze în față.

8. Alege un dating site Legit Cu verificarea sau blocarea Instrumente

Fiecare dating site - ul este obligat să aibă câteva mere rele. Escrocii și gunoi turma în locuri în care oamenii de chat anonim, dar matrimoniale platforme cele mai reputate va avea modalități de verificare sau de oprire de caractere neplăcute. Zoosk utilizează verificarea foto și link - uri conturi Facebook pentru a adăuga extra transparență și autenticitate membrilor săi. Single Elite are o echipa de asistență clienți pentru a vet toate profilurile de datare pentru autenticitate.

Anumite site-uri matrimoniale și aplicații au reputație ca locuri sigure pentru a satisface single non-mârșav.

Cele mai multe platforme de datare vă permit să blocați un utilizator care te deranjează, iar unele necesită chiar orice taxă de intrare pentru orice persoană care dorește să vă trimită un message.The plătit caracteristici de comunicare pe Match.com a se asigura că toți cei care youis cu adevărat angajamentul de a face o conexiune reală on-line Contacte. Match stabilește standarde ridicate pentru calitatea sa de membru, încurajând calitate, adulți orientate spre relație să se alăture astfel încât membrii sunt mai puțin probabil să se confrunte cu datele oribil rău.

9.Keep dvs. Informații de contact Privat & Secure

Asigurați-vă că aveți încredere cineva înainte de a partaja details.Giving privat un pic de informații, cum ar fi numărul de telefon sau un mâner de social media, ar putea duce la unele probleme serioase de confidențialitate și siguranță pe drum.

De exemplu, în cazul în care numărul de telefon este conectat la contul dvs. Facebook, data se poate găsi și perturba viața socială. Georgieroset usedWhatsApp să vorbesc cu un tip sa intalnit pe o multime de pește, și a găsit - o lista de prieteni și au amenințat să le trimită nuduri false ale ei dacă nu l -au trimis nuduri reale. Nu este o strategie câștigătoare. Ea a amenințat că va chema poliția pe el, a blocat numărul său, și a schimbat setările de confidențialitate pe Facebook imediat.

„A început filat pe nume de oameni Sunt prieten cu pe Facebook, chiar dacă nu i-au spus numele meu și nu am fost prieteni pe Facebook!“, A spus ea. „Am fost incredibil de speriat.“

10. Au o rută planificată de evacuare

Nu striviți-te la o întâlnire cu cineva nu știu. Atunci când se planifică data, asigurați-vă că aveți un plan de rezervă în cazul în care trebuie să ieși de acolo repede. Nu trebuie să fie un elaborat „cineva este în spital“ apel telefonic. Ar putea fi doar un simplu: „Ma trezesc devreme mâine“ sau „Mă întâlnesc cu un prieten pentru băuturi.“

Stampe poate pregăti tobail pe prima dată prin faptul că nu bea prea mult și având un alibi gata.

Puteți menționa chiar înainte de timp pe care ai planuri mai tarziu, asa ca el sau ea nu va fi surprins sau încearcă să argumenteze atunci când taie data scurt. Din fericire, nu veți avea nevoie de o scuză să plece, dar ar trebui să aibă un singur preparat, doar în cazul în.

11. Întotdeauna, întotdeauna, întotdeauna te conduce la o prima data

Acest lucru ar trebui să fie un no-brainer.You întâlnit această persoană on - line. Nu te într - o mașină cu ei până ce ați stabilit un anumit nivel de încredere. Ca și în, sau l - ai întâlnit -o în persoană , cel puțin o dată. Uneori, băieții oferă să conducă pentru că le place să fie în controlul de data sau doriți să apară manierat, dar pur și simplu nu este sigur sau adecvat cu cineva pe care le - ați întâlnit pe un site de matrimoniale sau de aplicație. Cel puțin, nu la început.

Nu trebuie să fii paranoic în timp ce on-line, dar ar trebui să fie conștienți de când deciziile ar putea duce la tine fiind lăsat blocați undeva - sau mai rău. Nu știi niciodată cu adevărat ce o persoană este ca până când le-ai cunoscut. Și nu strică să ia măsuri de precauție. Prima dată când l-am lăsat pe cineva l-am cunoscut on-line conduc mine undeva, am luat o poză numărul de înmatriculare și a trimis-l tuturor prietenilor mei. Mai bine în siguranță decât îmi pare rău.

Pe Bright Side, HorribleDates Asigurați-Povestiri

Reuniunea un total strangeron o dată este un pic de tragere la sorți. Nu știi cum se va dovedi pana cand esti acolo, uitam cu disperare ceasul și schimbul de grimase cu chelnerul tău. Uneori, puteți vedea semnele de avertizare sau de a face o evadare rapidă înainte de a merge de la inconfortabil la terifiant - dar nu întotdeauna. După ce a supraviețui data de rău, deși, de obicei, vin departe cu o poveste bună de a spune prietenilor tăi.

Șapte povestiri noastre, datând de groază on-line prezenta scenariile cel mai rău caz datere on-line absolut dread. Cu toate acestea, este important să realizăm că aceste povești moralizatoare sunt excepția și nu este deloc tipic pentru majoritatea oamenilor on-line a amesteca.

Nu lăsați creepiness sau cruzimea unora dintre unele dintre aceste povești vă descurajeze fromjoining un site de matrimoniale. Este în continuare cel mai bun și mai rapid mod de a satisface datele disponibile! Puteți folosi sfaturile noastre de dating (și un pic de bun simț) pentru a evita datare dezastre on-line și au un noroc time.Good plăcută!