11 locuri pentru a găsi un test Sunt un lesbian (cu imagini)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Eu și prietenii mei să ia BuzzFeed chestionare aproape în fiecare zi. Nu știu de ce, dar este distractiv pentru a afla cine personajul meu preferat Harry Potter se bazează pe brânza mea preferată sau în cazul în care ar trebui să călătorească în continuare pe bază de semnul meu. Dar există, de asemenea, chestionare acolo care pretind pentru a ajuta la determinarea unor detalii importante despre tine, cum ar fi orientarea ta sexuală.

Am obține o mulțime de cititori lesbiene ne cere locuri pentru a găsi teste și chestionare lesbiene, așa că am compilat o listă de top 11 - toate care oferă imagini. In timp ce ne-ar recomandăm să luați rezultatele cu un bob de sare, aceste tipuri de activități pot fi distractive și, uneori, edificator. În cele din urmă, deși, tu ești singurul care poate determina ce orientare sexuală este.

load...

1. MySexualOrientation

Epstein Orientarea sexuală Inventory (ESOI) pe MySexualOrientation.com a fost creat de Dr. Robert Epstein, un psiholog american de cercetare , care a acumulat aproximativ 18.000 de persoane din peste 40 de țări. În primul rând, să le dea câteva informații de bază, cum ar fi etnia, sexul și vârsta, iar apoi să luați testul. Există 18 da sau fără întrebări, inclusiv „V - ați simțit vreodată atras sexual de un membru de același sex?“ Și „Cât de frecvente sunt de același sex , fantezii sexuale sau vise?“ Dintre toate testele de pe această listă, am spune aceasta este cea mai gravă.

load...

2. PinkNews

PinkNews, o priză de mass - media pentru știri lesbiene, bisexuali și trans, de divertisment, și probleme, are un test care este mai mult despre a afla ce tip de lesbiene esti vs daca esti lesbiana , în primul rând. Cele mai multe variante de întrebări constă în selectarea băutura preferată, tipul de data, o parte a corpului, și filmul ( „Pretty in Pink“, „Coach Carter“ , „American Sniper,“ sau „Perks de a fi Wallflower“).

PinkNews are rezultate la teste, cum ar fi Hipster Lesbiene, care ia „tinutele tale aproape la fel de serios ca să luați dumneavoastră doamnă iubitor!“

3. BuzzFeed

Testul lesbiene BuzzFeed vă cere să alegeți lucruri cum ar fi culoarea ta preferata, la cald sau la rece, și în sus sau în jos. Nu pare foarte precise, dar nu cred că ar trebui să fie. Un exemplu rezultat este „Butch / Boi / Stud / Dom / AG / băiețoi“ , pentru ce merită.

load...

4. PsyMed

PsyMed este un site care se concentrează pe furnizarea de teste de sanatate mintala. În plus față de a avea una lesbiană , site - ul are , de asemenea , teste pentru a determina dacă s -ar putea avea o tulburare de alimentatie sau de personalitate narcisica. Pentru majoritatea întrebărilor ( de exemplu, „Ai căzut vreodată în dragoste cu o femeie?“), Vă voi răspunde niciodată, rareori, uneori, de multe ori, sau foarte des.

Una dintre întrebările privind testul PsyMed este „Te simti atras sexual de femei?“

5. QuizRocket

Quiz Rocket este strict pentru a lua tot felul de teste - acestea au mii de ei. Testul lor lesbiene , în special, este plin de sarcasm ca „ Pe cine știi care conduce un camion?“ Una dintre selecțiile de la care este „Tipul ăsta chiar aici! (Vreau sa spun fata asta... La naiba, eu fac mereu asta.)“

6. ProProfs

Un site de luare test , cu peste 100.000 de teste create și mai mult de 4 milioane de factorii de test, ProProfs'quiz vă ajută să vă spun dacă sunteți lesbiene, bisexuali sau drepte. Acesta este un test scurt (doar cinci întrebări), și este plin de greșeli gramaticale și vorbesc de text. Deci, nu aș avea încredere în aceasta atât de mult.

ProProfs spune că vor ajuta să stabiliți dacă sunteți lesbiene, bisexuali sau drepte.

7. PlayBuzz

PlayBuzz are un test care este similar cu PinkNews' , în care nu găsiți dacă ești lesbiană - te afli ce fel de lesbiene esti. Întrebările par a fi destul de stereotip , cum ar fi alegerea unui tip de flanel, cel mai bun personaj „The L Word“, și du-te-la film doamnă gay.

8. GoToQuiz

GoToQuiz este un alt test de luare a site - ului, astfel încât expertiza lor lesbiană este discutabilă. Nu sunt sigur ce subiectul meu preferat în liceu are de a face cu orientarea mea sexuală, dar este nevoie de doar câteva secunde pentru a finaliza acest lucru acolo ya du - te.

GoToQuiz are mii de teste, asa ca e distractiv, dar ia expertiza lor lesbiene ușor.

9. Quibblo

Când cineva spune ceva despre un cuplu de lesbiene la televizor, roșești și au multe de spus? Apoi , s-ar putea fi o lesbiană, în conformitate cu Quibblo. Pe de altă parte, dacă tremuri Depărtați (ce?), Esti , probabil , drept. Dacă te prind sarcasm meu aici, atunci veți ști acest lucru este un test de inima usoara puteți lua dacă sunteți doar încearcă să treacă timpul.

10. Zenhex

Zenhex are un alt test pentru a descoperi dacă ești heterosexual, homosexual sau bisexual și site - ul susține că rezultatele lor sunt foarte precise. Cred că va trebui să fie judecătorul de asta. În plus, este doar șase întrebări, astfel încât să nu aveți prea multe de pierdut.

Conform Zenhex, aceasta este una dintre cele mai exacte teste de lesbiene vei lua.

11. OkCupid

Lui OkCupid „Ești lesbiană?“ test include 15 întrebări, cum ar fi „Când te duci la plaja, nu vă aflați acordând mai multă atenție decât este necesar pentru a costum de baie unei fete?“ Este plin de umor și nu sunt menite să fie luate în serios la toate.

Deci, ești lesbiană? Depinde de tine!

Cu toții iubim descoperirea unor noi calități, caracteristici și trăsături despre noi înșine, ci în ceea ce privește sexualitatea, esti , probabil , mai bine de vorbit cu unul dintre experții noștri. Amintiți - vă, încercați să nu lăsați ajutorul testelor vă spun cine ești atras și ce fel de persoana esti - trebuie doar să se bucure de ele pentru ceea ce sunt.