11 obiceiuri de rău (plus cum să le spargem)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Mutarea trecut de etapa de întâlnire determină relația ta să se simtă mai stabil și sigur cu timpul. Desigur, veți fi mai confortabil fiind de sine cel mai autentic, care este sănătos. Dezavantajul de a fi confortabil, deși, este de mare probabilitate de a se angaja în obiceiuri care ar putea crea spațiu și să se deconecteze în relația ta.

Deși nu există nici un fel în jurul valorii de realitatea pe care le va primi pe nervi reciproc, uneori, puteți înțelege mai bine obiceiurile care sunt considerate de obicei enervant și poate reduce atracția în relațiile romantice. Fiind conștienți de comportamentele evidente și nu-așa-evident, care pot conduce partenerul tau departe, poate lucra spre a face alegeri mai sănătoase și de rupere orice obiceiuri proaste care pot interfera cu dragoste.

load...

Mai jos sunt 11 obiceiuri comune care cauzează probleme în relațiile și cum să le rupe:

1. Nu curățeniei după-te

Fiind dezordonat sau neglijent este legat de a deranja partenerul , mai ales în cazul în care el sau ea este mai îngrijit decât tine de natura. Mormane de rufe care acoperă podeaua dormitor, vasele murdare stând în chiuvetă, și debordant cutii de gunoi sunt exemple de obiceiuri proaste de curățenie. Indiferent dacă locuiesc împreună sau în afară, este important să aibă grijă de spațiul tău, curat după tine în mod regulat, și nu vedea partenerul tau ca menajera ta.

load...

Ai o conversație cu partenerul despre așteptările și responsabilitățile de curățare, astfel încât să știi unde stau amândoi și puteți obține pe aceeași pagină.

Cum să-l rupe: Crearea de noi obiceiuri de curățenie, dezordine, organizare, și treburile casnice. De exemplu, în loc de a lăsa rufe gramada pentru zile sau săptămâni în șir, alege o anumită zi a săptămânii pentru rufe, setați un memento alarmă sau un calendar, și să se angajeze într-o abordare mai proactivă și coerentă. Puteți utiliza aceeași abordare pentru a lua gunoiul, aspirării, etc.

Cu sarcinile de zi cu zi, care sunt importante, dar lumesc (cum ar face feluri de mâncare după cină), amintiți-vă că vă veți simți mai ușor dacă puteți aborda fiecare corvoada mai des, mai degrabă decât să aștepte până când bucătăria ta scapă de sub control. De asemenea, în cazul în care locuiți împreună, au o discuție deschisă despre responsabilitățile casnice și cine este responsabil de ceea ce, astfel încât o persoană care nu poartă greul de curățare fără acordul verbal.

load...

2. Cicăleala

Cicălitoare te pune într - un rol matern, este văzută ca supărător și de control, și poate zdrobi intimitatea. Este firesc să se simtă frustrat și nemaiauzit , dacă te rogi partenerul tau sa faca ceva mai mult decât o dată , iar solicitarea dvs. Merge neîmplinită. Cu toate acestea, cicălitoare, în general, este un obicei nesănătos , deoarece este ineficientă în ceea ce privește satisfacerea nevoilor îndeplinite și obținerea de partenerul tau pentru a face ceea ce doriți.

Comunicarea este cheia atunci când cere ceva, așa că încercați să utilizați „mă simt“ și „mi-ar place dacă“ declarații în loc de ceva cere partenerului tau si te enervezi atunci când nu urmeze.

Cum să-l rupe: Permiteți-vă să vă simțiți frustrat la nu obtinerea prin partenerului tau, dar de lucru pe comunicare mai sănătoasă și să nu fie persistente în a face aceeași cerere de peste si peste din nou. Cicălitoare, în general, începe cu „tu“ ( „Niciodată nu scoate gunoiul“, „Tu ești întotdeauna cu întârziere,“ sau „Trebuie să faci X, Y, și Z.“). Deci, schimba structura declarațiilor tale la „Mi-ar place cu adevărat dacă a scos gunoiul“ sau „Este foarte important pentru mine că ești la timp pentru planurile noastre.“

Având dreptul de proprietate asupra cum te simți și ceea ce căutați va permite să comunice fără sondare critice, Bossy, sau de control. De asemenea, practica fiind pacient, cules bătăliile, și acceptând realitatea pe care nu aveți control asupra partenerului și comportamentul său. Citește mai mult de sfatul meu cu privire la modul de a opri sâcâială aici.

3. Agățându

Senzație de trist atunci cand partenerul tau nu este cu tine, partenerul tau de asteptare in mod constant pentru a verifica în, senzație lasă în jos în cazul în care partenerul tau are viata lui sau a ei proprie socială și mesaje text în mod repetat, în cazul în care nu primiți un răspuns imediat din nou sunt exemple obiceiurile de clingy. În timp ce poate veni dintr-un loc al iubirii, forțând partenerul să vorbească cu tine și de a petrece timp cu tine creează doar la distanță.

Este în regulă să ratezi partenerul atunci când el sau ea este departe, dar nu lăsa să aducă în jos. Folositi-l ca o oportunitate de a lucra pe tine și alte relații tale.

Cum să-l rupe: lucrați pe cont propriu de încredere, iubirea de sine, și având o viață în afara relației tale. Aderarea la petrecere a timpului sănătos în afară de partenerul tau pentru a dezvolta în continuare hobby-uri proprii, interese și relații. Înțelege un anumit nivel de spațiu este sănătos în a face relatia ta ultima.

În cazul în care dumneavoastră vine dependența de partener de anxietate sau sentiment abandonat, locul de muncă pentru a rezolva aceste probleme de bază și de a dezvolta abilitatile de adaptare pentru auto - liniștitor , reducerea stresului, și de gestionare a anxietății.

4. Spionare sau nerespectând de confidențialitate sau Space

In timp ce IGMP și de a găsi nimic suspect vă poate da un sentiment de securitate, acest obicei distruge încrederea partenerului în tine și te duce pe calea supravegherii. Snooping poate fi mai ușor și mai tentante în timpurile actuale, datorită tehnologiei și social media, dar nu și cu respectarea vieții private partenerului tau este un mare nu-nu, și, de multe ori, odată ce începe acest obicei, este foarte greu să se oprească.

Intreaba-te de ce vrei să spiona și dacă există probleme, ignorați. De asemenea, gândiți-vă cum te-ai simti daca partenerul tau nu respecta intimitatea.

Cum să - l rupe: Când aveți nevoia de a spiona, check - in cu tine pe de ce , și reamintiți - vă că IGMP nu este soluția la orice probleme mai mari sunt în joc. Întrebați - vă în cazul în care nevoia vine de la și dacă provine din comportamentul partenerului sau propriile temeri sau trecut?

De asemenea, întrebați-vă cum v-ați simți dacă partenerul tău spionarea la spate. În loc de a da în tentația Snooping, se confrunte cu orice temeri care stau la baza sau probleme în relația dumneavoastră, care duc la o lipsă de încredere.

5. Tachinarea / joking

Există o diferență între jucaus tachinarea, flirtând și teasing este insensibil, critic, sau ticalosi. Având în bătaie de joc stupide și de a face în interiorul glume sunt semne pozitive, dar poate fi o pantă alunecoasă , dacă umorul devine ofensiv sau este folosit ca un put down. În cazul în care umorul în relația ta sa transformat în a lua Jabs sau împingând în mod intenționat butoanele partenerului tau , ai mers prea departe.

Există o linie fină între cules jucăuș pe cineva și împingând în mod intenționat butoanele lor.

Cum să-l rupe: Înțelege limitele partenerului, și niciodată nu folosesc umorul in jurul nesigurantele partenerului. Tratați sensibilitățile partenerului, vulnerabilități, și incertitudini cu dragoste, respect, compasiune, și acceptare, și de a salva umorul pentru subiecte mai ușoare și glume interior. Asigurați-vă că sunteți râzând împreună (și nu unul la altul), și niciodată nu folosesc umorul ca armă.

6. Nu ai grijă de tine

Senzație de confortabil în relația ta este un lucru bun, dar nu ai grijă de tine punct de vedere emotional, fizic si psihologic, sau, cum se spune, lasă-te du-te, sunt obiceiuri proaste. Exemplele nu includ de lucru în mod regulat, nu stau pe partea de sus a sanatatii fizice sau orice probleme de sanatate medicale sau mentale, fiind un dependent de muncă, și angajarea în obiceiuri nesănătoase sau distructive în jurul alimente, medicamente sau alcool.

De asemenea, funcționează pe mentalitatea pe care partenerul tau este acolo pentru a satisface toate nevoile dvs. Este un obicei periculos.

Având grijă de tine, nu numai că va da încredere, dar poate ajuta la îmbunătățirea relația.

Cum să-l rupe: Gândește-te la obiceiurile de auto-îngrijire, și să ia o privire la modul sincer te tine si corpul tau curant. Reflecta asupra a ceea ce are nevoie de îmbunătățiri, și a stabilit obiective mici pentru tine fiind în același timp realist și plin de compasiune pentru tine.

De exemplu, în cazul în care obiceiul este de a pune off merge la dentist de ani de zile pentru că te urăsc merge, astfel încât să-l evite, gândește-te la ceea ce ai nevoie pentru a îndeplini obiectivul de a merge pentru curatiri regulate. Sau, dacă ești prea epuizat pentru a lucra afară, astfel încât să neglijeze nevoile de sănătate fizică, se poate sculpta creativ activitatea fizică, cum ar fi yoga sau mersul pe jos, cu un prieten, în ziua ta? Crearea de noi obiceiuri de sănătate pentru a vă asigura că pot să apară pentru tine si pentru partenerul tau.

7. Se așteaptă partenerul dvs. Pentru a iniția sex sau Afectiune

Se așteaptă ca partenerul tau sa faca primul pas in dormitor sau să inițieze gesturi de zi cu zi a afecțiunii stabilește așteptări abuzive în relația ta. Acest obicei este obligat să părăsească partenerul de gândire nu sunteți în el sau ea și a te simți respins sau confuz. Aceasta face sex si intimitate simt ca un joc sau povară și nu mai distractiv, naturale, și incitante.

Sexul si intimitatea nu ar trebui să fie un joc, asa ca incearca sa creeze obiceiuri de zi cu zi de afecțiune pentru a arăta partenerului pe care le pasă.

Cum să - l rupe: Crearea de noi obiceiuri de zi cu zi de afecțiune. De exemplu, începe în fiecare zi cu o îmbrățișare iubitoare, țineți mâinile în timp ce mersul pe jos câinele, sau sărut salutati. Dacă te simți excitat sexual sau activat de către partenerul dumneavoastră, permiteți - vă să meargă pentru ea , față de încercarea de a controla sau nega nevoia. Dați - vă permisiunea de a se conecta cu partenerul tau intr -un mod sexual , fără a lua un rol de supunere în care vă așteptați să fie urmărit.

8. Luând Partenerul dvs. De la sine

Uitând să -și exprime recunoștința și iubirea, neglijând pentru a hrăni relația ta, sau în mod frecvent de a face planuri și decizii fără să comunice cu partenerul tau sunt toate obiceiurile nesănătoase. Dacă partenerul afirmă că el sau ea simte relația ta este unilaterală și nu faci un efort de a da și de a fi romantic, este foarte probabil a lua pe el sau ea de la sine.

Gândiți-vă la ceea ce partenerul tau a făcut pentru tine și ceea ce le face fericit, și apoi lasă-le că aprecia cu un gest mic.

Cum să-l rupe: Adu într-o anumită recunoștință zilnic reflectând asupra modului partenerul tau te face fericit, îmbogățește viața ta, și arată te iubesc. Luați în considerare calitățile unice pe care le aprecia in partenerul tau si ceea ce el sau ea face să apară pentru tine. Apoi articula recunoștința printr-o declarație pozitivă cel puțin o dată pe zi, și să încerce să crească numărul de ori vă spun vă mulțumesc.

9. A fi critic și încercarea de a schimba partenerul dvs.

Aceste obiceiuri sunt cauze frecvente de despărțiri și divorțuri. In timp ce este natural pentru a cere modificări mici (exemple includ punerea scaunul de toaletă în jos sau nu mesaje text prieteni în timp ce la o întâlnire cu tine), încercarea de a schimba partenerul la miezul său și sculpta pe el sau ea în partenerul tau de vis este toxic.

De asemenea, există mai multe lucruri despre o persoana pe care nu se poate schimba , așa că încercarea este o pierdere de timp și de energie. Ceea ce este mai important este de a accepta cine este partenerul tau si imaginind daca esti o potrivire bună.

Îți place sau nu, există unele lucruri pe care nu ai de gând să schimbe despre o persoană, deci asigurați-vă că așteptările dumneavoastră sunt realiste.

Cum să-l rupe: Acceptarea este liantul pentru o relație sănătoasă. Pentru a păstra iubirea ta în viață, pentru a alege pentru a vedea bine în partenerul tau, asigura că așteptările dumneavoastră sunt realiste, și să accepte ceea ce nu se poate schimba. Alegeți să iubești partenerul pentru care el sau ea este (ciudateniile, defecte, și toate). Când vocea interioară critică vorbește în sus și îți spune să judeci partenerul tau, acesta se confruntă cu alegerea de a se concentreze pe acceptare și dragoste în schimb.

10. Petrece prea mult timp pe tehnologie

Dacă sunteți lipit în mod constant la telefon, computer sau televizor, timp de calitate cu partenerul tau va fi minim. Partenerul tau se poate simti lipsit de importanță dacă ai da cea mai mare parte a atenției dispozitivele dvs., angajarea în ascultare selectivă, și să nu fie prezentă în relația.

Fiind pe telefoanele tot timpul poate afecta drastic legătura ai cu partenerul tau.

Cum să-l rupe: Setați reguli în jurul utilizarea în tehnologie. Scapă tehnologie în timpul meselor, datele, timp în dormitor, și conversații serioase. Eliminarea de distragere prin punerea telefonul în jos și pe silențios și acordând o atenție complet partenerului. Crearea de noi obiceiuri pentru a fi sigur că vă conectați, ascultare, și comunicarea în mod deschis și atent.

11. Ființă Controlul

Dacă sunteți domina deciziile, cum ar fi ce să mănânce, ce să viziona, care să îți petreci timpul, cum de a cheltui bani, etc, ai luat niște obiceiuri proaste în jurul valorii de control. În timp ce aceste decizii pot par a fi minore, modelul de a fi de control este o problemă. Relațiile necesită munca în echipă, colaborare și compromis, astfel încât se confruntă cu lupte pentru putere asupra deciziilor, sau nu acordă partenerului un cuvânt de spus este de natură să provoace daune relație.

Asigurați-vă că ambele au un cuvânt de spus în ce să mănânce, ce sa ma uit, și cum să-și petreacă bani, printre altele, pentru a preveni deteriorarea relației.

Cum să-l rupe: controlul comportamentului este, în general, un simptom al anxietății, astfel încât în ​​loc de scară mică partenerul tau, ajunge la partea de jos a anxietății și de a folosi abilitatile de adaptare sanatoase. Creați un nou obicei de verificare cu tine, observând-te, și confruntarea cu îndemnuri pentru a controla partenerul. Respiră adânc în loc să comunice într-un mod autoritari si judgmental, si amintiti-va ca este sănătos pentru a lăsa partenerul să aibă un cuvânt de spus.

Rețineți că sunteți în controlul de obiceiurile tale

Prin echilibrarea fiind sinele autentic, confortabil cu conștientizarea de comportamente care conduc la relatii satisfacatoare si comportamente care pot provoca daune-a lungul timpului - puteți lua responsabilitatea pentru rolul lor in a face relatia ta satisfacatoare si de lunga durata. Vă puteți asigura, de asemenea, că te abordarea și rezolvarea orice probleme care stau la baza care duc la obiceiurile de mai sus.

Cu toate ca obiceiurile poate fi o provocare pentru a rupe și să ia timp, efort și răbdare, este posibil să preia controlul de nimic din ce în calea relației și înlocuiți obiceiurile proaste cu altele noi.