11 sfaturi: alegerea unui nume de utilizator al site-ului de dating (care funcționează)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Găsirea unei date on-line atractiv este destul de similar cu ridicarea unui ziar ochi-prinderea sau revista sau citind un articol de la un site de știri online. Ce apucă atenția și te atrage pentru a citi întreaga poveste este un titlu bine gândit-out și o fotografie asociată.

Aceeași teorie se aplică un profil de dating online, în cazul în care aveți o fracțiune de secundă pentru a face o impresie mare în timpul frenezie cuiva glisarea pentru a obține o conversație a început.

Unde se începe? Cu un nume de utilizator pentru a lui sau ochiul ei prinde. Dacă nu te simți creativ în acest moment, am inclus 47 de exemple diferite pentru a vă ajuta să creați un nume de utilizator unic care descrie esența cine ești.

load...

1. Asigurați-vă Numele dvs. De utilizator este potrivit pentru site-Dating

Unele site-uri matrimoniale și aplicații vă permit să utilizați primul nume ca un nume de utilizator, deoarece informațiile sunt de multe ori tras de pe Facebook sau alte site-uri de social media. Cu toate acestea, dacă sunteți pe un site sau aplicație care vă permite să utilizați un nume de utilizator personalizat, asigurați-vă că este ușor de reținut și că îl puteți schimba din timp în timp pentru a fi fata proaspătă sau titlu nou pentru a atrage dragostea.

Dacă sunteți pe Tinder sau Bumble, va trebui să utilizați primul nume real, dar alte site-uri și aplicații încă vă permit să creați un nume de utilizator care definește personalitatea ta.

load...

În cazul în care dating site-ul nu aveți nevoie pentru a utiliza primul nume, ca parte a numelui de utilizator, aceasta este sansa ta de a fi mai creativi.

Dacă sunteți pe un site sau o aplicație, care se concentrează pe religie, având un nume de utilizator care se concentrează pe credința ta nu va fi doar adecvat, dar va fi bine primită de date potențiale. Un bun exemplu este „băiat de cor“ pentru un om sau „FaithFirst“ pentru o femeie în cazul în care obiectivul dvs. Este de a găsi pe cineva cu care să participe la serviciile de duminica.

Ar fi o mare greșeală să numele dvs. Ca „SexyMama“ sau „HarleyDude,“ dacă nu sunteți în căutarea pentru ceva mai lejer.

Pe site - uri și aplicații , cum ar fi Match , OkCupid , și OurTime , ei recomandăm să folosiți numele real , deoarece autenticitatea este focalizarea, dar puteți selecta încă un nume de utilizator și să - l distractiv și unic.

load...

2. Fii încrezător și arati ca esti atractiv

Încrederea este afrodisiac final într - un profil de întâlnire, și arată contează. Deci, cum ajungi ca să vină peste în numele tău de ecran?

Unele femei știu că pot provoca capete la rândul său, de a fi atractive atât din interior cât și în exterior, iar încrederea lor va străluci prin numele de utilizator lor.

Încrederea este o calitate atractivă, dacă sunteți în căutarea pentru datele on-line sau off-line.

Bărbații vor gravita spre profilurile care au nume de ecran pentru a arăta cineva este atractiv, cum ar fi „PrettyGirlNYC“, „BlondeBeauty,“ sau „FunAndFit.“

Femeile sunt mult mai probabil să faceți clic pe profiluri cu nume, cum ar fi „TallGuyFLA“, „WeekendHiker,“ sau „MarathonRunner“ pentru a indica faptul că un utilizator este apt fizic.

3. Utilizați cuvinte cheie strategic

Un studiu de la meci a arătat că anumite cuvinte cheie au apărut în cele mai de succes profilurile site - ului matrimoniale , asa ca de ce nu apuca unul dintre ei și de a folosi numele de utilizator?

Când este vorba de cuvinte cheie, se pare că oamenii și dorințele femeilor nu sunt atât de diferiți, începând cu cuvântul Unele cuvinte cheie utile care includ oameni ca „dragoste.“:

Top cuvinte cheie pe care femeile le place includ:

Într-o lume perfectă, toată lumea ar întâlni pe cineva să cadă în dragoste cu care a fost frumos, un fel, comod, fericit, onest și plin de grijă. Problema este atât pentru bărbați și femei se plâng că profilurile tuturor arata la fel, și ceea ce spun ei caută într-o persoană care nu atrage atenția într-o lume digitală ocupată. Acest lucru este în cazul în care numele dvs. Vine la îndemână.

Exemple bune de nume de utilizator cu aceste cuvinte cheie includ „MusicLoverLA“, „HappyGirlNYC,“ sau „LaughterAndLove“ pentru femei si „FamilyMan“, „HonestGuyInTX,“ sau „FriendsFirst“ pentru bărbați.

În trecut, am folosit numele de utilizator „Pianobaby“, pentru că am un copil pian, care folosește cuvântul cheie „muzică“. În plus, este un distrugător de gheață, ca datele potențiale ar scrie pentru a întreba dacă am fost un profesor de muzică , a jucat într-o orchestră, sau ce piesa mea preferata a fost de a obține o conversație a început.

4. Utilizați dvs. Preferate Versuri melodii

Unul dintre citatele mele preferate de William Shakespeare este „ Dacă muzica fi hrana dragostei, juca pe.“ Continuând cu tema muzica, am creat numele de utilizator pentru simplu , cu titluri de cântece sau versuri pentru a prinde ochiul cuiva.

Cea mai bună parte este vă puteți întreba pe cei care vizionează profilul dvs. Pentru a numi artist sau a doua linie în cântec. Vei găsi oameni care efectuează rapid o căutare pe Google pentru a numi acea melodie. Unele aplicații de datare, cum ar fi Tinder, vă permit să selectați o melodie temă, și alte aplicații conecta la contul dvs. Spotify.

Folosind un lyric melodie numele de utilizator poate fi distractiv, deoarece atunci oamenii pot încerca să ghicească ce melodie este de la, sau pot încerca să ghicească versurile care urmează.

Un exemplu l-am folosit este „BlueJeanBabyLaLady“ cu multe răspunde rapid cu „croitoreasă pentru trupa“ sau a spune că sunt un fan Elton John.

Sunt Beatles mai uimitoare melodii pentru a alege. Dacă sunteți un scriitor, încercați „PaperBackWriterDC.“ Dacă numele tău este Rita, folosiți „LovelyRita.“ Daca esti un contabil de sex masculin, încercați „TaxmanInSF.“

5. Arată că Tu ești mai inteligent decât Guy mediu sau fata

În timp ce aspectul fizic tind să atragă pe cineva la început, va trebui să dețină propriul dvs. În conversații și în cele din urmă , atunci când te întâlnești la o dată.

Nu aveți nevoie să fie un bine vandut autor, dar este șold să fie un sapiosexual aceste zile. Dacă nu ați auzit de termenul, îl puteți găsi ca fiind unul dintre identitățile sexuale pentru a selecta , de la direct la interogatoriu, pe OkCupid.

Nu-ți fie frică să-și arate inteligența ta numele de utilizator.

Collins Dictionary definește sapiosexual ca: „Cel care găsește inteligenta caracteristica cea mai atractivă sexual; Comportamentul de a fi atrase sau excitat de inteligență și utilizarea acesteia.“

Unele nume de utilizator care se concentreaza pe intelect includ „BeautyAndBrains“, „SmartMBA,“ sau „LegalLover.“

Dacă doriți să arate off dvs. Mater colegiu alma sau întâlni colegi absolventi, puteți include școala pe care a mers la nume de utilizator, cum ar fi „HarvardMD“, „MITEngineer,“ sau „BigRedGrad.“

6. Nu vă concentrați pe fizică pare excepția cazului în care sunteți în căutarea pentru o agatare

Dacă sunteți în căutarea pentru o relație mai serioasă, am puternic sugerăm să nu creați un nume de utilizator care definește relația bazată pe a fi fierbinte.

Câteva exemple pentru a evita includ „HotAndSexy“, „RunwayModel,“ sau „VirileGuy“, toate pe care le-am văzut folosit în profilurile de datare.

Dacă sunteți interesat de prindere sus, puteți spune ceva de genul „CasualDater“ numele de utilizator. Cu toate acestea, dacă nu sunteți interesat de prindere sus, mi-ar evita nume de utilizator, cum ar fi „HotAndSexy.“

Dacă sunteți interesat într-o relație casual, atunci fii sincer cu privire la aceasta. Unele nume de utilizator care ar lucra includ „CasualDater“, „SerialDater,“ sau „NothingSerious.“ În timp ce nu se poate obține cea mai intensă activitate, cel puțin vei reprezenta exact ceea ce căutați ar trebui să altcineva simt la fel.

7. Fii bun și pozitiv

Atât bărbații , cât și femeile sunt în căutarea pentru cineva care e un fel și nu o Debbie sau Donnie Downer.

Pentru a păstra profilul pozitiv și optimist, utilizați unele dintre aceste cuvinte cheie în profilul tău. Câteva exemple care se aplică pentru toate genurile includ „KindAndCompassionate“, „FromTheHeart,“ sau „AlwaysSmiling.“

8. Include activitățile care descriu pasiunile tale

Când am crea numele de utilizatori pentru single de pe matrimoniale aplicații, eu mereu întreb despre pasiunile lor, in afara de munca. O dată potențial trebuie să știe că e loc pentru tine în viața lui sau a ei și ce o posibilă dată week-end ar fi ca împreună.

Utilizați numele de ecran ca o modalitate de a spune oamenilor despre tine.

Unele nume de utilizator pe care l-am folosit au fost foarte de succes se numără „YogaTeacher“, „SunsetPainter,“ și „SpinDoctor.“ Toate cele trei oameni pe care i-am antrenat care au folosit aceste nume de utilizator sunt în relații de angajament, iar numele lor a atras persoana potrivită care iubește cursuri de yoga, arta, și de spin.

9. Arată hobby-urile tale în numele dvs. De ecran

O întrebare întreb de multe ori este simplu: Ai o excursie pe jos la sfârșit de săptămână, executați în maratoane, sau voluntar pentru organizații de caritate, care susțin o cauză?

Răspunsurile au avut ca rezultat unele nume de utilizator creative, inclusiv „NYMarathonGuy“, „HikerInCA,“ și „CharityGirl.“ Toate aceste nume a făcut-o ușor pentru cineva să ajungă și să pună întrebările utilizatorilor, inclusiv „Ai verificat de fapt, în Noul York Marathon?“«Care este traseul dumneavoastră preferate de drumeții?»și«Ce organizații de caritate acceptați?»

10. Nu utilizați numere

Nimic nu spune că ești leneș mai mult decât un nume de utilizator cu primul nume și o grămadă de cifre. Dacă doriți să fie luate în serios, având un nume de profil datând de „Janet147190“ sună plictisitor.

Numerele inclusiv în numele de utilizator, care nu înseamnă nimic pentru tine doar vine off ca leneș.

În schimb, utilizați primul nume și, probabil, un cod poștal sau codul poștal, care ar putea fi ușor de recunoscut de către un singur vecin, care ar dori să data de cineva care locuiește în apropiere. Un bun exemplu ar fi „Sharon90210“ pentru a indica faptul că trăiesc în Beverly Hills sau „SteveM4W2G8“, care arată trăiești în Toronto, Canada.

11. Lăsați Scrisoarea X Out numelui de utilizator

În cele din urmă, în timp ce există 26 de litere din alfabet, cel pe care ar trebui să omită numele de utilizator și oriunde în profilul dvs. Este litera „X“ sau multipli ai acestei scrisori.

Profilurile care spun „SuzyXXX“ sau „JohnXX“ indică un ton sexual și reprezintă faptul că sunteți în căutarea unui montaj. Dacă acesta este obiectivul dvs., atunci, prin toate mijloacele, includeți numele de utilizator. Cu toate acestea, dacă o faci, nu fi surprins de aleatoare pic Dick s-ar putea primi.

Numele de utilizator este prima impresie daters online au Tine

La sfârșitul zilei, numele de utilizator este prima impresie cineva face de tine. Acesta vă puteți urmări pe tot parcursul relația ta și va deveni, sperăm, numele de alint viitorului partener șoptește cu afecțiune în ureche timp de noapte.