11 site-uri cele mai bune plus-size (100% gratuite pentru a încerca)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

11 Cel mai bun Plus-Size Dating Site-uri (100% gratuit pentru a încerca)

LargeFriends

CEL MAI BUN

LargeFriends este auto-proclamat „# 1 BBW dating site-ul pentru single, plus-size și admiratori“, care au crescut la 190,000+ de vizitatori lunar, deoarece a fost fondată în 2002. În plus față de furnizarea de înregistrare gratuită, caracteristici avansate de căutare, și diverse forme de comunicare, site-ul oferă, de asemenea, prin intermediul forumurilor sale, sfaturi utile, inclusiv în cazul în care pentru a merge la o dată și cum să evite jocuri de datare.

Adresa URL: https://www.largefriends.com/

BBWDateFinder

CEL MAI BUN

„Descoperă dragoste, dragoste, și prietenie în rețeaua întâlnire premier din lume“ este BBWDateFinder promisiune face la single, plus-size, iar echipa se străduiește să păstreze promisiunea de a face sign-up, navigarea, și procesele de transmitere a mesajelor cât mai ușor posibil. Dacă aveți trei minute, atunci ai timp pentru a crea un cont pe BBWDateFinder. Atunci vei fi pe cale de a găsi și de a primi meciuri extrem de compatibile.

load...

Adresa URL: https://www.bbwdatefinder.com/

BBWRomance

CEL MAI BUN

„Ce mai aștepți?“ Este întrebarea BBWRomance cere imediat ce ateriza pe pagina de pornire, și ne-ar trebui să fie de acord că veți dori să sari de pe această oportunitate cât mai repede. Secțiunea proaspete Profiluri noi este locul unde va fi prezentat, și puteți vedea pe alții pur și simplu care au aderat la fel de bine. În cazul în care o relație este obiectivul dvs., noroc - site-ul este destinat doar pentru single-angajament minte. BBWRomance oferă, de asemenea, o versiune pentru dispozitive mobile a site-ului, astfel încât să puteți data oriunde te duci și indiferent de ceea ce faci.

load...

Adresa URL: https://www.bbwromance.com/

BBWFriendsDate

CEL MAI BUN

Când BBWFriendsDate spune că este un site complet gratuit, aceasta înseamnă. Indiferent dacă încărcați informații sau fotografiile, sortarea și profile place, sau chat cu alți utilizatori, acest plus dimensiunea dating site-ul nu va cere numărul cărții de credit. Femei voluptuoase și bărbați cu oase mari dragoste, de asemenea, BBWFriendsDate pentru atmosfera social-media cum ar fi, ceea ce face inițierea unei conversații simt naturale, nu ciudat și de intimidare.

Adresa URL: http://www.bbwfriendsdate.com/

ChubbyBunnie

CEL MAI BUN

ChubbyBunnie are mai mult de 1 milion de profiluri create de Stampe curvaceous din toată țara. Utilizați căutare rapidă pentru a se conecta cu ei într-o chestiune de secunde, sau de a lua mai mult timp pentru a adăuga detalii despre tine și se potrivesc ideal. Odată ce cineva vă atrage atenția, manifestă interes prin adăugarea lor la lista de favorite și / sau trimiterea un cadou virtuale. Vei fi, de asemenea, posibilitatea de a citi și răspunde la mesajele trimise de către Membri Aur - nu te va costa nimic.

load...

Adresa URL: http://www.chubbybunnie.com/

MenWhoLikeBigWomen

CEL MAI BUN

MenWhoLikeBigWomen vrea, plus de dimensiuni femei să știe că nu sunt singuri și că există oameni acolo care le doresc. De fapt, site-ul are peste 15.000 de utilizatori activi zilnic care și-au exprimat interesul în această nișă. Pentru a începe, tot ce trebuie să faceți este să specificați sexul, sexul vă interesează, vârstă, țară și de stat. MenWhoLikeBigWomen are și alte servicii unice, precum și, inclusiv BBW Q & Ca, camere de chat, consilieri în direct, consilieri și alți experți, care sunt disponibile în timp real.

Adresa URL: http://www.menwholikebigwomen.com/

BBWLocalHookup

CEL MAI BUN

Nu suntem toți în căutarea pentru Prince sau Printesa fermecător pentru a veni matura ne pe picioarele noastre și să ne ducă la un castel unde vom trăi până la adânci bătrâneți - și BBWLocalHookup devine asta. Pentru cei care doresc pe cineva să vă matura de pe picioarele tale doar pentru noapte și pentru mai multe activități pentru adulți (wink) - ați ajuns la locul potrivit. De la conectările la threesomes și alte întâlniri ocazionale, BBWLocalHookup are single zburdalnice pentru toate!

Adresa URL: http://www.bbwlocalhookup.com/

WooPlus

CEL MAI BUN

WooPlus este cunoscut sub numele de „cel mai confortabil comunității matrimoniale, plus-size“, ceea ce înseamnă că poate fi de sine adevărat, fără teama de judecata sau stereotipe. Mai mult de 470,500 de membri activi, și de numărare, au semnat pentru site-ul, și este responsabil pentru mai mult de 3,3 milioane de meciuri și de numărare. WooPlus nu va încasa pentru a crea un profil, încărcați numeroase fotografii, profile de vizualizare, a primi sugestii de potrivire, și chat. Un utilizator fericit pe nume Becky a spus, „Am găsit un domn aici care este cu adevărat frumos și cu siguranță genul meu. A fost dragoste la prima vedere, și-a propus să-mi șase săptămâni mai târziu.“

Adresa URL: http://www.wooplus.com/

BBWCupid

CEL MAI BUN

Printre cele mai longevive servicii, plus-size matrimoniale, BBWCupid lansat în 2004, cu o aplicație Android următoare nu prea mult timp după. Înscrieți-vă pentru un membru de bază liberă prin pagina de pornire sau descărcați BBWCupid de pe Google Play. Nu va trebui să ajungă pentru portofel atunci când doriți să chat-urile. BBWCupid a fost susținută de Cupidon Media, o întâlnire de rețea de nișă online, proeminenta, astfel încât să știi că este de încredere și funcționează.

Adresa URL: https://www.bbwcupid.com/

BBWAdmire

CEL MAI BUN

BBWAdmire spune ca exista trei motive pentru care ar trebui să le alegeți, plus față de alte site-uri matrimoniale-size online: 1) Este sigur și sigur datorită sistemului său intern de mesagerie. 2) Totul este prezentat absolut gratuit. 3) Puteți accesa camere de chat și forumuri pentru a discuta o varietate de subiecte cu alți membri. Nu uitați să verificați pagina Recent on-line pentru a vedea care în zona dvs. Este autentificat în jurul același timp cu tine.

Adresa URL: https://www.bbwadmire.com/

Cand vine vorba de dragoste, dimensiunea este doar un număr!

Unii dintre prietenii mei indesate au ramas cu mai multe căi tradiționale de datare, în timp ce alții au apelat la site-uri matrimoniale, cum ar fi cele 11 care le-am subliniat mai sus. Dacă te gândești la asta, ai nimic de pierdut, deoarece aceste site-uri, plus-size datare va fi un fel pentru tine, inima ta, și portofelul!

Sursa foto: tvguide.com