11 (trebuie să știu) beneficiile dating online

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Site-ul nostru este o resursa online gratuit care oferă servicii de conținut și de comparație valoroase pentru utilizatori. Pentru a păstra această resursă 100% gratuit, vom primi compensații de la multe dintre ofertele listate pe site. Pe lângă factorii cheie de revizuire, această compensare poate influența modul în care și în cazul în care produsele apar pe întregul site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Site-ul nostru nu include întregul univers de oferte disponibile. Opiniile exprimate editoriale pe site sunt strict propriile noastre și nu sunt furnizate, avizate sau aprobate de către agenții de publicitate.

Agent de publicitate Dezvăluirea

11 (Trebuie să-știu) Beneficiile Online Dating

Site-urile de mai sus nu au calitatea premium de membru cu mai multe caracteristici avansate (de exemplu, vezi când cineva citește mesajele), dar cu un membru de bază, aveți deja tot ce ai nevoie pentru a găsi o potrivire perfectă.

load...

3. Milioane de oameni din întreaga țară Do It

Statistic Brain Research Institute spune mai mult de 49 de milioane de oameni din Statele Unite au încercat online dating. Cu toate acestea, dacă sunteți la un bar, câți oameni crezi că sunt acolo? Între 50 și 75? Ce zici de un club? Câteva sute? Șansele de a prinde ochiul cuiva, și vice - versa, sunt semnificativ mai mari on - line.

4. Online Dating economisește timp

O noapte single-out au o mulțime de muncă - trebuie să decidă în cazul în care vrei să mergi, trebuie să te îmbrăcat elegant, trebuie sa conduci sau Uber la destinație, și trebuie să fie acolo timp de mai multe ore, merge în sus la oameni până când întâlnesc pe cineva să aibă o conversație cu. M-am săturat doar să mă gândesc la asta. Și, în cele din urmă, încă mai pot merge acasă fără un număr.

load...

Online dating, deși, se poate face în pijamale din confortul canapelei. Nu spun ca nu ar trebui să iasă sau ar trebui să fie leneș despre eforturile tale de datare, dar atunci când nu poate suporta încă o noapte într-o rochie strans sau Blazer inconfortabil, la rândul său online dating.

5. Ia cât mai preciși doriți nevoile dvs.

Întâlnire simplu în viața reală poate fi interesant pentru că nu știi niciodată ce persoana va fi ca sau ce vor să fie interesați. Dar, uneori, ai afacere întreruptoare care nu sunt descoperite până mai târziu. De exemplu, ce se întâmplă dacă ai lovit-off cu cineva, dar apoi a afla câteva zile în jos pe drumul pe care acestea sunt un fumător, și te urăsc de fumat? Acesta poate fi un burster balon.

În dating online, puteți fi detaliate despre preferințele dumneavoastră, cum ar fi doriți un tip blond, cu ochi albaștri, care este de 6 picioare inaltime, este un actor, și are grijă de mediul înconjurător (aka Leo DiCaprio).

load...

Cu dating online, puteți lista cât mai multe dorințe , după cum doriți și vedeți care îndeplinește cele înainte de a investi sentimentele și timpul. De exemplu, ai putea spune că sunteți în căutarea pentru un tip blond, cu ochi albaștri , care este de 6 picioare inaltime, are parul facial, este un actor, este pasionat de mediu, și dansuri ca un tată (da, am descris Leonardo DiCaprio). În timp ce ar trebui să fie , probabil , un pic mai deschis la minte decât atât, și a lui Leo luat deja oricum, ai prins ideea. Găsiți acel echilibru fericit între exprimarea nevoilor dumneavoastră , fără a fi solicitante.

6. Teren comun cu cineva este stabilită imediat

Una dintre cele mai dificile părți ale întâlnind oameni off-line este obtinerea conversația a început. Ai mers pe jos în sus și spune „Hei, numele meu este [nume]. Am vrut doar să mă prezint și a vedea dacă aveți nevoie de o altă băutură“? Le-ați întreba cum le place trupa care se joaca? Ai doar holbezi la ei și să încerce să le va să vină cu mintea ta? Glumesc pe faptul că unul.

Deoarece datere on-line împărtășesc atât de multe informații despre ei înșiși, este mai ușor de a sparge gheața. De exemplu, dacă vedeți în profilul cuiva ca ei, de asemenea, ca geniul cinematografic, care este „Sorority Boys“, puteți pune că, în linia de subiect a mesajului dvs. Și cereți-le cine este personajul lor preferat.

7. Este mult mai puțin stresantă decât offline

De la începutul timpului, oamenii au fost întâlnire datele și partenerii lor offline. Nu poate părea așa, din moment ce majoritatea dintre noi au fost atașate la telefoanele noastre atât de mult timp, dar dating online este doar câteva decenii vechi. Este încă o industrie relativ tânără. Chiar și așa, acesta a devenit un du-te-la, deoarece este nevoie de o mulțime de presiune de pe umeri. În dating online, puteți avea un control cât mai puțin sau cât de mult doriți, vă puteți conecta în orice moment, oriunde ai fi, dacă se îmbolnăvesc de ea, puteți anula doar abonamentul (sau congela în cazul în care site-ul permite ca ) să reveniți la el mai târziu, și așa mai departe.

8. Numeroase măsuri de securitate în siguranță menține utilizatorii

Da, au existat o multime de povesti de groaza despre online dating, dar, în general, am spune că poate fi mai sigur decât a întâlni un străin aleatoare în timp ce afară.

Dating site-uri de încredere, cum ar fi de meci, au tone de caracteristici care lucreaza pentru a proteja membrii lor, cum ar fi paginile de ajutor extinse și servicii pentru clienți 24/7.

Spre deosebire de baruri, cluburi, parcuri, restaurante, săli de sport, sau alte locuri pe care le-ar putea întâlni pe cineva, dating site-uri au tone de elemente de siguranță, în loc pentru a proteja utilizatorii lor. Acestea includ suport pentru clienți 24/7, pagini de ajutor extins, tehnologia de criptare SSL pentru a preveni escrocii de la intrarea pe site-ul, moderatorii pentru a elimina profiluri false, și butoane pentru a bloca și raporta membrilor abuzive. De asemenea, unele site-uri vor verifica și / sau de a face controale de fond pe fiecare membru pentru a dovedi că sunt cei care spun că sunt.

9. Online Dating este foarte distractiv

Nu a banaliza dating online, sau transforma oamenii în obiecte, dar e frumos, uneori, pentru a fi capabil de a naviga printr-o mulțime de date sau potentiali parteneri dintr-o dată. De aceea probabil Tinder este atât de popular. Și, dacă ești larg cu criteriile tale, vei ajunge să se întâlnească și să iasă cu tot felul de oameni din diferite locuri și medii diferite.

10. Respingerea care se confruntă poate fi mai ușor

Respingerea e de rahat indiferent de ce, dar s-ar putea să nu înțepa la fel de mult dacă se întâmplă on-line. Nu trebuie să văd aspectul dezinteres în ochii lor sau să încerce să ascundă dezamăgirea în fața ta. Puteți muta doar la următorul meci dating site-ul sugerează sau de a lua o privire la rezultatele căutării. Amintiți-vă, milioane și milioane de oameni folosesc online, dating, deci sunteți sigur de a găsi că cineva special... Sau câteva persoanelor speciale.

11. Cel mai important, funcționează!

Cel mai important beneficiu pe care vine cu dating online, este că de fapt funcționează pentru oameni. Mai jos sunt câteva statistici impresionante pe care le dovedesc:

Să nu mai vorbim cele mai multe site-uri matrimoniale au o întreagă pagină sau un întreg blog dedicat schimbului de povești de succes emoționante din foștii membri ai lor.

Online Dating Beneficii: Fapte, cel Bun & impresionantele

Chiar dacă suntem susținătorii de dating online, știm că nu este pentru toată lumea, dar cum știi cu adevărat dacă va funcționa pentru tine decât dacă o încercare da? Ne-am expus numeroase beneficii de dating online, dar ar trebui să-l combina întotdeauna cu acces offline întâlnire. În acest fel, vei fi conectat cu un meci ideal în cel mai scurt timp. A se distra!

Surse Foto: hollywoodreporter.com