12 cele mai bune aplicații gratis pentru dating - (2020)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Membru LesbianPersonals este întotdeauna liber, și nu va prelua nici un spațiu pe telefon, astfel încât nu există nici un dezavantaj destul de mult pentru a se alătura acestei comunități robuste de femei singure 30 de milioane de adulți. De la navigarea fotografii sexy amatori de a trimite mesaje instant vii, LesbianPersonals angajează Stampe lesbiene peste tot în lume, într-o atmosferă încărcată sexual.

6. SaucyDates

Pe SaucyDates , adulți care consimt pot lua viața lor de dragoste la nivelul următor în câteva chat - uri cochet. Aplicația promite 100% reale membri și conectivitate rapidă blisteringly. Aceasta nu este o eticheta alb, platforma cookie-cutter , dar o comunitate reală și în condiții de siguranță în cazul în care 1,3 milioane de single -uri se amestece în mod liber. Nu costa nimic membrilor mesaj VIP, astfel încât să puteți finda agatare fără a plăti un ban.

load...

7. Tinder

A trebuit să pună Tinder pe această listă deoarece este Tinder. Aceasta este orientată spre agatare app întâlnire care a început nebunia pentru glisând prin single de pe telefon. În 2012, lansarea aplicației absolut a explodat dating scena, și niciodată nu a fost la fel de atunci. În ziua medie, peste 10 milioane de utilizatori activi patrulează Tinder pentru o dată, ceea ce face peste 1,6 miliarde glisări în mod colectiv.

În 2016, Tinder a depășit 100 de milioane de descărcări. În medie, se aranjează 1,5 milioane de date pe săptămână.

load...

Noteveryone pe Tinder este în căutarea pentru un stand-o noapte - de fapt, doar 5% dintre respondenții din sondaj Astăzi Psihologie a ales hookups ca motivatia principala pentru aderarea la Tinder - dar este un forum aterrific pentru a întâlni oameni, datele de plan, și a vedea în cazul în care lucrurile merg.

8. Grindr

Grindr este alegerea apopular atunci când vine vorba de aplicații de montaj gay. Cu toate că ea însăși branduri ca aplicație de rețele sociale pentru gay, bi, trans, și populară queer, cele mai multe dintre acești utilizatori sunt mai interesați de ceea ce porți decât ceea ce gândești. Din moment ce a lansat în 2009, sistemul de potrivire rapid-paced Grindr și caracteristici vii-chat au permis daters mobile pentru a reduce la subiect și cârlig cu single - atractive din 196 de țări din întreaga lume.

load...

9. Wild

Următoarea întâlnire App pe lista noastră este rapid, privat, risque - pe scurt, este Wild. Este liber să se alăture și gratuit pentru a discuta cu meciurile reciproce, astfel încât Stampe ocazionali pot economisi bani și încă obține stabilite. În sine branduri Wild ca „cel mai rapid mod de a satisface si dată“ , deoarece filtrele sale puternice de căutare a ajuta utilizatorii să găsească rapid ceea ce caută online.You pot căuta după înălțime și locație, dar puteți căuta prin intenție. Astfel de căutări personalizate pot salva într - adevăr timp în căutarea unui tovarăș de joacă sexy.

Wild este o aplicatie datând casual cu peste 400.000 de utilizatori adulti din SUA.

Wildoffers un convenientplace să se întâlnească, flirt, și cârlig up.Plus, sistem de verificare fotografie a aplicației - care peste 65% dintre utilizatorii au angajat - asigură datele dvs. Nu au mințit în legătură cu aspectul lor. Nu catfishing aici!

10. Blendr

Ce Blendr face bine este să integreze profilurile membrilor mass - media sociale, în special Facebook și Google+, în profilurile lor de dating. Asta face mult mai greu pentru cineva să falsifice un profil sau pus pe o fațadă în aplicația. De la lansarea sa inițială în 2011, Blendr a oferit o aplicație geosocial de rețea în condiții de siguranță și de distracție pentru single să se întâlnească unul cu altul. În prezent, aplicația thefree are peste 200 de milioane de utilizatori și este ValabilLa toate dispozitivele iOS.

11. Whiplr

Whiplr nu este atât de mult o aplicație de dating , deoarece este „un mesager cu îndoituri.“ Comunitatea socială deschisă încurajează utilizatorii libertine să se întâlnească prin utilizarea unui sistem de mesagerie bazate pe locație. Membrii listei deschis răsuciri lor pe categorii ( de exemplu, de cumpărături, obiecte, mirosuri) pe profilurile lor și căutările de filtrare pentru partenerii de joc prin amplasarea lor, ondulațiilor și tipul de corp.

Pe această aplicație sexy, lumea este locul tău de joacă, și puteți trimite chat-uri sau private se alăture grupurilor publice cu adepții perversiuni de orice orientare.

12. IHookup

Multe datere ocazionali au venit în iHookup , deoarece setările de confidențialitate a facilita conectările anonime și simplu pune în control , care vede pozele lor. Puteți limita accesul la profilul dvs. , astfel încât doar câteva norocos poate vedea mai sexy fotografii. Cu iHookup mobile, single și cuplurile se pot bucura de toate caracteristicile site - ului , datând de pe orice dispozitiv iPhone sau Android. Cauti o dată atrăgătoare lângă tine? Apoi iHookup te va cârlig în sus!

Let Go de inhibițiile & Get Freaky pe aceste DatingApps

Setările dvs. Poate determina de multe ori modul de succes jocul flirtului va fi. De exemplu, linia asexypick-up va cădea probabil flatwith un creștin pe un site orientat spre căsătorie, dar ar putea flata o pasiune deschisă într-o aplicație Freaky întâlnire.

Unele datere online pot crede că te muți prea repede dacă încerci să vorbești aboutsex devreme, membrii butactive în aplicații de montaj se așteaptă și se bucură de limbaj explicit sexual. Promiscuoussingles pot urmări în mod liber dorințele lor în nișă on-line communities.You se pot alătura oricare dintre aplicațiile de pe lista noastră gratuit și întâlni persoane atractive și cupluri care sunt mai mult viteza.