12 cele mai bune bloguri britanice

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Dacă întâmpinați probleme „minding diferența“ dintre așteptările dumneavoastră matrimoniale și realitatea ta relație, este probabil timpul să caute un sfat. Din fericire acesti oameni fine din întreaga iaz au o mulțime de înțelegere pentru a oferi.

Împreună, aceste 12 site-uri matrimoniale și bloguri acopere toate lucrurile datând britanice. Britanicii sunt cunoscute pentru a avea mari idei, timp onorat. Ca american, este responsabilitatea ta istorică de a lua cele mai bune dintre cei care și le face singur. Urmați strămoșii noștri și de a folosi cunoștințele aliaților noștri pentru a crea o nouă cale - una care duce la dragoste.

load...

WeLoveDates

CEL MAI BUN

Motive de laudă: mai mult de 1.000.000 de membri

Găsiți cele mai bune data vieții pe una dintre cele 30 site-uri de nișă WeLoveDates'. Dacă preferați să se întâlnească pe cineva modul de modă veche, de asemenea, vă puteți răsfăța în blog-ul, care este plin cu tot felul de articole și sfaturi. Oriunde ai fi pe spectrul de dating, de la relații la despărțiri la hookups, We Love Date vă pot spune ce trebuie să știți.

Social influenta: 19,095+ Facebook îi place; 13,790+ adepți Twitter

Twitter mâner: @welovedates

load...

Îndrăgostit

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: vă permite să fie un dater mai eficient

Lansat în 2010, acest dating site-ul vă permite să se concentreze căutarea pe oameni în orașul tău. Nu numai că, dar susține italso itsLOVElife blog-ul, care oferă sute de intrări de știri, dragoste si sex, sfaturi si data de idei - chiar secțiunea Hasa pentru listicles! Nu mai ghicitul cu viata ta iubire, atunci când răspunsurile sunt aici.

Social influenta: 48,590+ Facebook îi place; 23,305+ adepți Twitter

Twitter mâner: @lovestruck

Meciuri noroiosi

CEL MAI BUN

Motive de laudă: 2014 de online dating Ajutor de nișă Dating Award

Dacă sunteți o persoană care „iubește la țară și nu se teme de un pic de noroi“, apoi Meciuri Noroiosi va servi doar bine. Indiferent dacă preferați mersul pe jos sau de fotografiere, care trăiesc în mediul rural sau petrecere a timpului acolo, există un meci plin de noroi acolo pentru tine. Paginile site-ului de povești de succes se va dovedi acest lucru este un servicethat funcționează cu adevărat.

load...

Social influenta: 685+ Facebook îi place; 3,300+ adepți Twitter

Twitter mâner: @muddymatches

Dating mai inteligentă

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: vă ține la curent prin intermediul mass-media mobile și sociale

La Dating mai inteligentă, experții au simțit întotdeauna că trebuie să existe o cale mai ușoară de a întâlni oameni extraordinari - așa că a făcut una. Ele aduc oamenii împreună într-un mod care este mai ușor, mai eficient și mai inteligent de ansamblu. Ei au, de asemenea, un blog trebuie să-citit pe care te învață cum să aibă grijă de viața ta amoroasă mai inteligent, printr-o intrare la un moment dat.

Social influenta: 210+ Facebook îi place; 2,875+ adepți Twitter

Twitter mâner: @SmarterDatingUK

Revendica bagaj

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: 600.000 de cititori în fiecare lună

Relația ta de bine este la fel de importantă ca și sănătatea fizică. Natalie Lue vă arată cum să te scape de relații toxice, arunci bagajul și să crească stima de sine pe măsură ce caută relații care sunt în valoare de dumneavoastră în timp ce. Ea oferă cursuri, cărți și o listă foarte lungă de posturi pe ajutându-vă revendica bagajele.

Social influenta: 33,535+ Facebook îi place; 3,750+ adepți Twitter

Twitter mâner: @nataliemlue

Jo Hemmings

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: antrenor, datând de la seria Sky 1 a lui „The Machine Love“

Hemmings folosește ei de fundal în psihologie comportamentală pentru a analiza comportamentul celebrităților și, de asemenea, dau seama de problemele de relație. De la flirt online dating, ea va arăta cum să se ocupe de toate părțile datării cu har și finețe. Nu e de mirare că a fost descrisă ca fiind cel mai eficient antrenor relație de acolo.

Social influenta: 23,255+ adepți Twitter

Twitter mâner: @TVpsychologist

Johnny Cassell

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: folosește numele său real, pentru că el crede în produsul său

Ca lider behavioristă umane și, datând de antrenor pentru bărbați, Cassell se străduiește să învețe pe oameni cum să obțineți femeia visurilor lor. El este, evident, bun la asta, din moment ce el are o rata de succes de 100 la suta cu clientii sai. El va arăta cum să străpungă zona de confort și de a realiza adevăratul potențial, îmbunătățirea stilului de viață în toate punctele de vedere (inclusiv matrimoniale).

Social influenta: 3,825+ Facebook îi place; 965+ adepți Twitter

Twitter mâner: @Johnny_Cassell

Rabatere Luna

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: numit „Mensa agențiilor de introducere“

Fondată în 1984 de către cel mai experimentat mentor datând din Marea Britanie, Mary Balfour, rabatere Luna a potrivit mii de oameni cu iubirile vieții lor. Chiar dacă este considerat „agenția de întâlnire pentru oameni de gândire,“ nu trebuie să vă faceți griji despre a fi suficient de intelectual sau academice. Pur și simplu să fie un student în școala vieții.

Social influenta: 115+ Facebook îi place; 890+ adepți Twitter

Twitter mâner: @DrawDownTheMoon

Jo Barnett

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: recomandate în bărbați Sănătate și theDaily Mail

După angajarea unui antrenor datând să o ajute cu o relație, Barnett a început schimbul de cunoștințe ei de întâlnire și de psihologie. Ea misiunea ei de a ajuta nu numai să găsiți o relație, dar pentru a vă ajuta să găsiți unul care este semnificativ și autentic face. Ea a lucrat cu mii de single-uri dobândi abilități sociale și conectați unul cu altul la un nivel mai profund.

Social influenta: 105+ adepți Twitter

Twitter mâner: @jodatingguru

London School of dragoste cu Paula Rosdol

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: fondatorul Școlii Iubirii

Un profesor excelent, Rosdol vă va arăta cum să preia controlul asupra vietii sentimentale. Ea oferă curriculum-ului, îndrumare și consiliere este nevoie pentru a găsi persoana potrivită și relația. Nu trebuie să lase lucrurile la voia întâmplării. Cu lecțiile pe care le va lua departe de London School of Love, veți găsi o poveste de dragoste a însemnat pentru cărțile de istorie!

Social influenta: 740+ adepți Twitter

Twitter mâner: @PaulaRosdol

Parship

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: 23,000+ noi membri în fiecare săptămână

Revista online la Parship este destinat pentru oameni cu creșterea speranței de viață și relații mai mari. Experții răspunde la fiecare întrebare, de la modul de a crea profiluri dating online la modul de a menține o relație fericită. Ele vă dau un „în spatele scenei“ uite la modul de dating - in special online, matrimoniale - lucrări, astfel încât să vă puteți asigura că funcționează pentru tine.

Social influenta: 535+ Facebook îi place; 415+ adepți Twitter

Twitter mâner: @PARSHIP_UK

Dating Dragoste Air Aviație

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturile: mii de membri iubitori de aviație

Nu contează dacă ești un pilot, însoțitor, controlor de trafic sau orice altceva. Oricare ar fi afilierea la zbor, dragoste Air este aici pentru a ajuta viața ta amoroasă decolare. Puteți întâlni ca-minded oameni on-line sau de a afla despre evenimente viitoare care zboară de pe blog. Cu acest site'shelp, nu vei simți pierdut în nori relație din nou.

Social influenta: 895+ Facebook îi place; 165+ adepți Twitter

Twitter mâner: @LoveAirDating

Surse Foto: twitter.com, facebook.com, flickr.com