12 cele mai bune bloguri de dating din 2020

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Internetul este, în general, în cazul în care activați pentru sfaturi întâlnire, și este debordant cu ea. Cu toate acestea, cum știi unde pentru a obține cele mai bune sfaturi, in special pentru intalniri gay?

Această dilemă Tocmai de aceea am colectat aceste 12 bloguri. Fie că este vorba experiența lor de viață, coaching-ul talentele sau cuvinte de înțelepciune pe care le-a ajuns aici, tipii ăștia toți știu ce vorbesc despre atunci când este vorba de dating gay. Nu puteți merge în neregulă cu sfaturile lor.

load...

The Gay dragoste Coach

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: are un doctorat în sexualitatea umană

Brian Rzepczynskihas mai mult de 22 de ani de experiență a ajuta persoanele LGBT găsi relațiile pe care le-am fost în căutarea. Blog-ul său, Gay Relationship Bliss, servește ca loc de întâlnire și strategii sexuale și cunoștințe. Toate mesajele sunt sortate în categorii clare, astfel încât să puteți găsi cu ușurință răspunsul la orice întrebare ați putea avea.

Social influenta: 221+ adepți Twitter

Twitter mâner: @thegaylovecoach

load...

GuySpy

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturile: cel mai rapid forgay oameni de rețea în creștere

Fie că sunteți în căutarea pentru a găsi un stand de o noapte sau dragostea vieții tale, nu căutați mai departe de blog GuySpy. Vor învăța toate elementele esențiale, de la modul de a lua perfect Dick pic la modul de a aduce subiectul Threesome. Sfaturi, sfaturi și actualizări vă păstrați la partea de sus a jocului. Ce modalitate mai bună de a lua acasă premiul?

Social influenta: 95,650+ Facebook îi place; 6,965+ adepți Twitter

Twitter mâner: @guyspyapp

Gay.com

CEL MAI BUN

Motive de laudă: cea mai mare comunitate gay on-line

Nu numai ca vei ajunge pentru a vedea cele mai tari oameni, dar va primi, de asemenea, pentru a căuta cele mai tari actualizări pe Gay.com. Postează știri relevante și poveștile de top pentru comunitatea LGBTQ. Din diverse studii la interviuri cu oameni celebri pentru a uita intai la ce se întâmplă în comunitatea gay, ei vor ține la curent cu toate intamplari pe gay.

load...

Social influenta: 52,850+ adepți Twitter; 400+ Facebook îi place

Twitter mâner: @gaycom

Daddyhunt

CEL MAI BUN

Motive de laudă: mai mult de 1.000.000 de membri

Blogul Daddyhunt acoperă totul legat de a fi un tata, urs și / sau homosexual. Ei vor arăta cum să lega în mod corect o cravată, discuta argumentele pro și contra de relații deschise, împărtășesc #MCM lor și mult mai mult. Relatable și relevante, acest blog va păstra simțurile informat și dedat (toți oamenii fierbinte împinge faptele acasă.)

Social influenta: 8,835+ Facebook îi place; 2,930+ adepți Twitter

Twitter mâner: @Daddyhunt

OneGoodLove

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: făcute de către și pentru comunitatea LGBT

Ca CEO și co-fondator al OneGoodLove, Frank Mastronuzzi păstrează blog umplut cu imagini, clipuri video și știri acum doar despre ceea ce se întâmplă în viața lui, dar, de asemenea, în comunitatea gay. Ca o platforma Tumblr, este foarte simplu să le treacă prin și ca posturile pe care doriți să-și păstreze, precum și Reblog cele pe care doriți să le partajați.

Social influenta: 6,430+ Facebook îi place; 1,725+ adepți Twitter

Twitter mâner: @onegoodlove

Guyliner

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: bloguri pentru Huffington Post UK

Acum , într - o relație, The Guyliner folosește blogul său pentru a vorbi despre lucrurile nebune care au avut loc în timp ce el a fost singur - în special, datele a continuat. El a aliniat în sus pe băieții , a ieșit cu ei și continuă să scrie despre shenanigans pe off de note a luat la sfârșitul nopții. Aceasta este viața reală, cu sfaturi reale bune.

Social influenta: 4,360+ fani Twitter

Twitter mâner: @theguyliner

Gay Dating Expert

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: un canal Dating TV cu clipuri video scurte și interviuri

Cu partenerul său Rob Hardy, Jonathan Welford face ceea ce poate pentru a ajuta persoanele gay găsi și să păstreze partenerii lor perfecte. Indiferent de ceea ce căutați - sfaturi, evenimente curente, răspunsuri sau orice altceva - în cazul în care se referă la întâlnire gay, le-am luat-o de pe site-ul lor. Real și de încredere, ei caută pentru tine.

Social influenta: 8,015+ Facebook îi place; 4,435+ adepți Twitter

Twitter mâner: @GayAgonyUncle

PIEFOLK

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: un comic de lucru, scriitor si compozitor showbiz

Michael Martin scrie despre viața lui ca un om homosexual, gândurile sale pe teme majore și plăcinte. Ei bine, cea mai mare parte a face fotografii cu plăcinte. Martin răspunde, de asemenea, la întrebările și dă sfaturi celor care cere. Fie că vă place poezii sau cuvinte de înțelepciune (sau ambele) lui, vei simți ca acasă pe măsură ce se deda la o muscatura de PIEFOLK.

Social influenta: 1,505+ adepți Twitter; 790+ Facebook îi place

Twitter mâner: @Piefolk

Tuțiilor (Gay) tor

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: „Dl. Repara-l"

J. Cameron Gantt este atât un antrenor matrimoniale gay și pețitor. El lucrează ca propriul wingman personale, te încurajezi spre o relație de succes. El, de asemenea, mesaje sfaturi, știri și sfaturi în blog-ul său, variind de la „Sunt oameni Gay mai puțin fericit decât heterosexualilor?“ La „ar trebui să folosesc aplicațiile mobile Dating?“ El lucrează în mod constant pentru a ajuta comunitatea gay.

Social influenta: 1,185+ adepți Twitter; 320+ Facebook îi place

Twitter mâner: @instigaytor

Dating de succes Gay

CEL MAI BUN

Motive de laudă: co-găzduit „inspectorii Sex“

După ce se luptă să se apropie de băieți, Michael Alvear (aka Woody Miller) a decis că are nevoie pentru a repara lucrurile. El a intervievat, a observat și cercetat până când a devenit un expert. Acum, el folosește blog și eBooks lui să te învețe cum să se întâlnească și să atragă tipi care vă porniți. Sfaturi și sfaturile sale vor avea te câștigătoare peste bărbați stânga și dreapta.

Social influenta: 665+ adepți Twitter

Twitter mâner: @MikeAlvear

Pozitiv Dating

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: trăiește o viață „normală“, fiind în același timp cu HIV pozitiv

O mulțime de oameni vorbesc despre intalniri din New York, dar S. Anthony ne ține captivat cu poveștile lui din viața sa ca un singur om homosexual cu HIV. El scrie despre încercările și necazurile sale de a declanșa nu doar un dialog, dar, de asemenea, ajuta cu stigmatele împotriva HIV. Umor și pozitivitate Lui va păstra te întorci pentru fiecare nouă intrare.

Social influenta: 435+ adepți Twitter; 80+ Facebook îi place

Twitter mâner: @PositivelyDatin

Paul Angelo

CEL MAI BUN

Lăudându Drepturi: pentru bărbați gay peste 40

El nu poate avea toate răspunsurile, dar după ani de studiu și de cercetare, Paul Angelo are un LOTof-le. Asta e mai mult decât în ​​prezent, motiv pentru care își menține blog-ul său cu sfaturi gay dating. Este plin cu clipuri video și articole care traversează spectrul de dating, de la problemele de imagine organism pentru a spune nu la un tip de treabă.

Social influenta: 345+ likes Facebook

Sursa foto: imdb.com