12 moduri cele mai bune de a arăta dragoste (ieftine, diferite, romantice și sănătoase)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Dacă doriți relatia ta sa ramana satisfacatoare pentru termen lung, este important să vă asigurați că nu pierdeți oportunități pentru a arăta dragoste. Cu cât alegeți să arate dragostea partenerului, cu atât mai mult se va simți. Este un lucru obișnuit să se concentreze asupra a ceea ce partenerul tau face pentru tine (în loc de a lua o privire internă la tine), dar este mai sănătos să ia în considerare tipul de partener pe care doriți să fie și să acționeze din acest loc.

De asemenea, ajută la educat cu privire la modul primește și simte iubirea partenerul tau, astfel încât să puteți asigura că comunicați dragostea în moduri care se inscriu cu partenerul tau. Puteți afla mai multe despre cele cinci moduri ne exprima și de a primi dragoste și de a înțelege mai bine limba de dragoste (si partenerul tau) citind „Cele cinci limbaje ale iubirii“ de Dr. Gary Chapman și luând testul aici.

load...

Aici e lista mea de 12 moduri de a arăta dragostea în relația ta. Folositi-l ca un ghid în timp ce, de asemenea, atrageți pe ceea ce știi despre partenerul tau si avand in vedere ceea ce face ca simt partener iubit.

Ieftine | diferite | Romantic | Sănătos

Modalitati de ieftine pentru a arăta dragostea (# 1-3)

Se afișează dragostea nu trebuie să implice o mulțime de cheltuieli de bani și de a merge peste bord. De fapt, în calitate de la un loc iubitor nu trebuie să coste un ban. Mai jos sunt trei modalități ieftine de a exprima dragostea în relația ta.

1. Da o mână de ajutor

Actele de serviciu este una dintre cele cinci limbaje ale iubirii și include a face lucruri pentru partenerul tau ca semnale de dragoste. Aceste acte pot include orice și totul, de la a lua gunoiul, mersul pe jos câinele, golirea mașinii de spălat vase, cina de gătit, pliante de rufe, sau făcând comisioane.

load...

2. Flirt

Gandeste-te la începutul relației dumneavoastră. Amintiți-vă cât de distractiv și interesant sa flirteze simțit? Amintiți-vă cum ați folosit pentru a transmite interesul dumneavoastră prin comunicare flirteaza și bătaie de joc?

Amintiți-vă cât de mult distractiv Flirtul folosit pentru a fi la prima pornire intalniri, și să încerce să aducă veselia înapoi în relația voastră.

Adu înapoi această dimensiune a relației dumneavoastră prin participarea la un comportament flirtând, jucaus, si seducatoare si comunicare.

3. Ascultă & Reține

În timp ce își amintesc aniversări și zile de naștere poate fi evident, sunteți atenți la detalii minore de zi cu zi, happening, și scoate în evidență din viața partenerului tău? Arată sprijinul amintindu-ne repere importante și evenimente școlare sau de lucru ale partenerului și întrebându-i cum au mers.

load...

În plus, pentru a asculta aspecte importante ale vieții partenerului, și pune întrebări follow-up pentru a face partenerul tau sa se simta speciala si iubit. Lăsați memoria și atenția la detalii reprezenta dragostea ta.

Diferite moduri de a arăta dragostea (# 4-6)

Dragostea vine în multe forme și pot fi exprimate într-o multitudine de moduri. Dacă sunteți în căutarea pentru out-of-the-box sau moduri creative de a arăta dragoste, a verifica aceste trei idei de mai jos.

4. Abilitati Oferta si acte de bunatate

Arata dragostea ta, oferind o abilitate, talent, sau zona de expertiză gratuit. Ajuta partenerul pregăti o declarație fiscală în cazul în contabilitate este dvs. De lucru, găti o masă gourmet, dacă gătit vă vorbește, sau cu trenul partenerului cum să ruleze dacă sunteți un campion maraton. Dă-o sesiune de yoga privată dacă sunteți profesor de yoga, sau repara telefonul sau computerul partenerului dacă tehnologia vine ușor pentru tine, etc.

5. Crearea unei liste de redare specială

Inscripționarea CD-urilor poate fi un pic depășite, dar care nu iubesc o listă de redare atent de melodiile lor preferate pe care le amintește de partenerul lor?

Efectuarea unei liste de redare speciale pe Spotify sau iTunes este o modalitate de dulce pentru a arăta că vă acorde o atenție la ceea ce spune partenerul tau si nu.

Asigurați - un amestec distractiv care se potrivește cu regim de antrenament partenerului, pune împreună o listă de redare relaxantă pentru partenerul tau pentru a asculta după o zi lungă de muncă, sau de a crea amestec muzical perfect pentru următoare dvs. Călătorie rutier.

6. Petrece timp împreună

Viața pare a fi mai rapid-paced decât oricând înainte, și accesul constant la tehnologia poate interfera cu a fi cu adevărat prezent și disponibile pentru a se conecta. Timpul de calitate este un alt una dintre cele cinci limbaje ale iubirii și se referă la a da partenerului atenția nedivizată și de timp.

Modalități romantice pentru a arăta dragostea (# 7-9)

Dragoste merg mână în mână, astfel încât să nu-ți fie frică pentru a scoate partea ta romantic și cald inima partenerului tau cu aceste trei idei.

7. Dă cadouri surpriza

Limbajul Dragoste Primirea Cadouri vorbește partenerilor sentiment dragi prin oferirea de cadouri. Arată-ți dragostea prin grijuliu, spontan, creativ și oferindu-cadou.

8. Planul de o evadare

Călătorind și explorarea destinații noi sau preferate împreună sunt mari moduri de a rămâne conectat și extinde relația ta.

Calatorind poate ajuta să aflați mai multe despre unul de altul la un nivel mai profund.

Break dintr-un șanț, da drumul tensiunilor de zi cu zi, și să aducă o noua aventura in relatia ta de planificare o vacanta.

9. Vorbiți cu dragoste

Cuvinte de Afirmatie este o altă limbă Dragostea centrată în jurul comunicării dragoste, îngrijire, afecțiune, și de afirmare cu cuvintele și limba. Aceasta poate include scrierea de partener note de dragoste, poezie, sau iubitor de texte precum și prin utilizarea de comunicare verbală pentru a exprima sentimentele de iubire.

Modalități sănătoase pentru a arăta dragostea (# 10-12)

De lungă durată relații romantice și căsătorii includ ingrediente importante, cum ar fi încrederea, onestitatea, comunicarea eficientă, și abilități de rezolvare a conflictelor. Cum vă arată și exprima iubirea este la fel de important și oferă lipici. Aici sunt trei moduri sanatoase de a comunica iubire.

10. Pune întrebări Foster Intimitate & înțelegere

Întrebați despre viața partenerului tău și într - adevăr asculta ( în loc de plângându a trebui să asculte de peste si peste din nou). Acorde o atenție, pune jos telefonul, și să ia un interes activ in a intelege mai bine partenerul. Sunt un mare fan al acestei liste de întrebări.

11. Angajarea în Afectiune fizică

Touch fizică este ultimul limba Dragostea care implică arată dragoste prin atingere și cuddling corespunzătoare.

Fizic atinge partenerul tau este, probabil, cel mai simplu mod de a le arăta că îți pasă cu adevărat.

Utilizați acte non-verbale pentru a demonstra iubirea și să păstreze chimia în viață. Nu-ți fie teamă să dețină pur și simplu partenerul sau păstrați o îmbrățișare iubitoare merge un pic mai mult.

12. Spune mulțumesc

Exprimându recunostinta partenerului tau este esențială. Recunostinta ajută să ne asigurăm că nu sunteți luați partenerul de la sine și recunosc impactul pozitiv partenerul tau are pe tine si viata ta. Arătați recunoștința prin ritualuri de zi cu zi recunoștință sau vă mulțumesc note și spune pur și simplu vă mulțumesc pentru toate lucrurile mici partenerul tau nu pentru tine (si animale de companie, copii, familie sau de acasă).

Se afișează Iubirea este un efort continuu

Există modalități infinite de a spune te iubesc prin acțiunile tale și gesturi bine gândite. Nu merge în jurul valorii de gândire partenerul tau se simte dragostea ta și , prin urmare , nu trebuie să ia timp să - l arate. In schimb, a pus în efort continuu pentru a arăta dragostea și aprecierea dumneavoastră și înveseli ziua partenerului tau in timp ce amintindu - le primim dragoste în diferite forme.