12 planificatori de nunta cei mai buni din anul 2020

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Ziua nuntii tale este menit să fie în mișcare, memorabil și magic. De luni, săptămâni și chiar ore au dus la eveniment mare, cu toate acestea, sunt o altă poveste.

Alegeri florale, de selecție locul de desfășurare, gust-testare - poate fi toate fabulos sau fantastic copleșitoare.

Asta în cazul în care ajută pentru a apela la un expert sau o echipă de profesioniști talentați în planificarea evenimentului industry.We've compilat o listă cu cele 11 cele mai bune în afaceri pentru a vă asigura că ziua cea mare se stinge fără probleme, astfel încât să vă puteți concentra asupra obtinerea înhămat.

load...

David Tutera

CEL MAI BUN

Capturarea inovația, imaginația și individualitatea de teme populare în divertisment, David Tutera committedto de coordonare ceremonii personalizate pentru o mare varietate de gusturi. Lista lui pastclient include Matthew McConaughey, Elton John și Rolling Stones. Nu este de mirare că a fost lăudat ca fiind „Cel mai bun Wedding Planner Celebrity“ byLife & Style Magazine! In plus, David Tutera, este lector invitat, autorul și creatorul de linii originale de rochii de mireasa si pantofi, precum și thehost de show-ul lui prime time , „Festivități David Tutera lui.“

load...

Social influenta: 344,310+ Facebook place; 138,000+ adepți Twitter

Twitter mâner: @DavidTutera

Adresa URL: davidtutera.com

Consultanți Mindy Weiss Party

CEL MAI BUN

Per cererea publicului, Mindy Weiss Partidul Consultants openedin 1992 și Mindy și echipa ei au fost eveniment de planificare în jurul worldever de atunci. Foștii clientela includ Heidi Klum, Josh Duhamel, Ellen DeGeneres ANDTHE Trista universitare de licență și Ryan. Mindy este bine-cunoscut de 20 de ani de experiență în designandlifestyle creativ expertise.Whether este o reuniune intimă a familiei imediate sau numai un all-out serata exclusiv deschis la mii, Mindy Weiss Party Consultants este calea de a merge pentru planificarea nuntii.

Social influenta: 94,300+ adepți Twitter; 19,765+ Facebook îi place

load...

Twitter mâner: @MindyWeiss

Adresa URL: mindyweiss.com

Preston Bailey

CEL MAI BUN

Designer de eveniment la nivel global de renume, cu un portofoliu de clienti care include celebrități, drepturi de autor, directorii generali și sportivi, Preston Bailey are mai than35 ani de experiență în planificarea evenimentului generos. El este autorul a cinci titluri de cele mai bine vândute, un căutat după vorbitor invitat și a fost prezentat în televiziune și radio mass-media. Asupreme sursă pentru execuție eveniment și inovare inspirat, Preston Bailey si echipa sa va lua imaginația și de a le transforma într-o inevitabilitate.

Social influenta: 85,340+ Facebook îi place; 43,100+ adepți Twitter

Twitter mâner: @prestonrbailey

Adresa URL: prestonbailey.com

Colin Cowie

CEL MAI BUN

Colin Cowie a adunat o echipa de indivizii cei mai talentați, creativi și pasionați din industrie, care sunt angajat să creeze o ceremonie captivant ca tine. De la ceremonii de nunta la funcții corporative sau de caritate, echipa Cowie a abordat totul de pe tot globul. Evadare de destinație sau de angajament curte intima, ei au stăpânit în fiecare fază de decor locul de desfășurare la o coordonare recepție.

Social influenta: 74,545+ Facebook îi place; 48,500+ adepți Twitter

Twitter mâner: @colincowie

Adresa URL: colincowie.com

Sarah Haywood planificatorii de nunta de lux și designeri Eveniment

CEL MAI BUN

Sarah Haywood este un coordonator de evenimente de lux si cel mai bine vandut autor de mireasa de renume international. Ea găzduiește ateliere de nuntă și masterclass-uri din întreaga lume și este frecvent rugat să împărtășească experiența ei la ambele evenimente de mireasă și de afaceri. Cu un portofoliu de clienti care include vedete pop și aristocrați, nu e nici o surpriză faptul că ea a fost aleasă să apară expert Bridal asCNN în direct pentru Prințul William și Kate Middleton nunta lui.

Social influenta: 11,090+ Facebook îi place; 5,640+ adepți Twitter

Twitter mâner: @SarahHaywood

Adresa URL: sarahhaywood.com

OurWeddingDay.com

CEL MAI BUN

Din mers la resurse de nunta, OurWeddingDay.com oferă mai multe caracteristici extinse de planificare nunta, servicii și instrumente decât orice alt site de planificare nunta de acolo, inclusiv consultanță de specialitate în timp real cu privire la orice întrebări ați putea avea nunta, un site de nunta personalizate pentru tine și, astfel, salvați Data e-carduri, registre cadou, rochie, flori, tort și invitații galerii de inspirație, și multe altele. Esti pasionat de nunta ta, si OurWeddingDay.com este pasionat de a vă ajuta să facă ziua, și până la adânci bătrâneți, perfect.

Adresa URL: ourweddingday.com

Rafanelli Evenimente

CEL MAI BUN

Cu birouri în Boston, New York și Palm Beach, Rafanelli Events ofera o echipă de experți în planificare de evenimente, proiectare și producție. Specialității lor includenon-profit gale de strângere de fonduri, petreceri private, nunți și sărbători corporative. Rafanelli Eventsprides itselfon recunoscând nevoile, și cu respect reprezentând, unii dintre cei mai de succes, afaceri și mărci de acolo. Dacă un eveniment de bun gust, elegant, este ceea ce ești după, un apel toRafanelli Evenimentele ar trebui sa fie primul pas.

Social influenta: 4,670+ adepți Twitter; 3,810+ Facebook îi place

Twitter mâner: @RafanelliEvents

Adresa URL: rafanellievents.com

Tabelul 6 Productions

CEL MAI BUN

Cu premii pentru eveniment si planificare nunta fromthe Knot, A Lista WeddingWire.comandABC lui, tabelul 6 Productions a excelat cu ani de experiență în planificarea evenimentului. Fie că aveți nevoie doar de un pic de orientare pentru nunta ta curte intima sau o producție la scară executate de echipa lor de experți, ei au un pachet care suitele nevoile personalizate. Ei au în prezent patru hub-uri din SUA în Colorado, Florida, Georgia si Massachusetts, dar dacă este o experiență de nunta destinație sunteți după, tabelul 6 Productions va lucra cu furnizorii amplasate oriunde un avion, tren, barca sau auto poate ajunge!

Social influenta: 2,415+ Facebook îi place; 1,560+ adepți Twitter

Twitter Mâner: @ the6chicks

Adresa URL: table6productions.com

Afaceri antrenante

CEL MAI BUN

Clasat „# 1 Wedding Planner“ ninetimes byWashington Magazine, și cu mai multe premii sub centura, manifestând Affairsis DC mergem la sursă pentru nunta de planificare Premier. Ei cred că relația fiecare cuplu este unic, iar ei se mândresc cu lupta pentru un angajament și o zi de nunta, care este la fel de original și memorabil. Cu o istorie client care include vedete de cinema, politicieni și sportivi profesioniști, acești specialiști de nunta sunt sigur de a vă aduce o ceremonie și toate în jurul valorii de engagementexperience nu va uita ușor.

Social influenta: 2,405+ adepți Twitter; 1,145+ Facebook îi place

Twitter mâner: @engagingaffairs

Adresa URL: engagingaffairs.com

Yifat Oren & Associates

CEL MAI BUN

Cu mai mulți ani than15 de experiență și lauda de la presa si colegii, Yifat Oren și echipa sa de experți orientate spre detaliu au câștigat pe bună dreptate statutul ca fiind unul dintre cele mai premier, experți elegant-coordonator de evenimente. Bucătărie, florale, țesături și orchestrare locul de desfășurare sunt printre cele mai multe arene ale evenimentului care Yifat Oren & Associateswill gestiona impecabil. Cu profil înalt clientela, ei au dezvoltat o reputație de recunoaștere a visionsand individuale preferencesof clienților și personalizarea un eveniment pentru a evidenția aceste gusturi.

Social influenta: 2,335+ Facebook îi place; 1,185+ adepți Twitter

Twitter mâner: @YOAproductions

Adresa URL: yifatoren.com

HJ planificatoare

CEL MAI BUN

Cu o echipa de planificatori de partid, profesioniștii din domeniul juridic și designeri, nu există nici un aspect al dvs. Big Day thatHJ planificatoare nu poate coordinatewith frumusețe și echilibru. Lucrul cu un coordonator care recunoaste nevoile unice, individuale și croitori solicitările dvs. Pentru toate multe detalii complicate de planificare evenimentului. Între timp, vă puteți relaxa, se bucură de logodna și încredere thatHJ planificatoare este la fel de dedicați și încântat de planificare acest eveniment ca tine sunt pe cale alte dvs. Semnificative.

Social influenta: 1,060+ Facebook îi place; 320+ adepți Twitter

Twitter mâner: @hjplanners

Adresa URL: hjplanners.com

Cozumel Wedding Planner

CEL MAI BUN

Votat una ofDestination Nunți Magazine, „planificatoare A-List,“ Planificator Cozumel de nunta este resursa perfectă pentru un angajament relaxat și experiență de nunta romantica. Au adunat o listă a celor mai buni furnizori de pe insula Cozumel și sunt mândri să le prezinte la tine pentru toate nevoile dvs. De nunta - din meniu pentru muzica. Cu „Șase pași simpli pentru o nunta Senzațional“ lor ghid, perfecționând fiecare detaliu al recepției, repetiție și eveniment de mare este mai ușor ca niciodată!

Social influenta: 1,045+ likes Facebook

Adresa URL: cozumelweddingplanner.com

Sursa foto: siteoffline.com