12 site-uri cele mai bune cum ar fi craigslist personals (100% trialuri gratuite)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

12 Cele mai bune site-uri asemănătoare Craigslist Personale (100% gratuit încercări)

8

Tinder

CEL MAI BUN

Iasca - este un nume pe care îl auzim toți destul de des când vorbim despre online dating. Cum funcționează este veți vedea un profil cu numele cuiva, vârstă, sex, locație, etc Apoi, veți glisează direct pe telefon dacă sunteți interesat, și veți glisa la stânga, dacă nu te interesează. Schimb de mesaje este activată numai în cazul în care fiecare persoană baleiază chiar pe unul pe altul. Tinder este în mare parte libere, cu excepția pentru câteva caracteristici premium, cum ar fi accesarea Îi place mai mult Super, deci ar trebui să fie capabil de a face treaba.

Adresa URL: https://tinder.com/

9

OkCupid

CEL MAI BUN

Nu numai ca este absolut OkCupid libertatea de a folosi, dar are un proces de corelare foarte diferit de alte site-uri matrimoniale. Vei răspunde la întrebările de înregistrare. Apoi vei alege modul în care doriți datele dvs. Pentru a răspunde la aceste întrebări. Atunci vei da aceste răspunsuri un clasament al foarte importantă, oarecum importantă, sau deloc important. Apoi OkCupid va cutreiera baza de utilizatori pentru cei care îndeplinesc dorințele și nevoile.

load...

Adresa URL: https://www.okcupid.com/

10

Happn

CEL MAI BUN

„Găsiți persoanele pe care le-am intersectat cu“ este ceea ce se întâmplă pe Happn, și asta înseamnă că este aproape ca o experiență de conexiuni Craigslist Pierdute. Aplicația gratuit vă va arăta persoane pe care le-ați întâlnit în viața reală (de exemplu, la sala de sport, cafenea locală, parcul de câine, sau bar karaoke), dar locația exactă rămâne invizibil. Odată ce ați decide dacă le place sau nu, puteți trimite și primi mesaje private și lucruri de genul asta. Dacă vă înscrieți prin intermediul Facebook, Happn vă va arăta, de asemenea, prieteni comuni și cei care au aceleași interese.

Adresa URL: https://www.happn.com/

load...
11

Grindr

CEL MAI BUN

Grindr, numit uneori gay iască, este un loc excelent pentru a găsi hookups, date și parteneri pe tot parcursul vieții. Milioane de homosexuali, bisexuali și oameni curioși din întreaga lume utilizează aplicația, care folosește locația dvs. Pentru a vă conecta cu oameni compatibile. Grindr, de asemenea, îi pasă de îmbunătățirea vieții celor din comunitatea LGBTQ, astfel încât echipa lansează în mod regulat Grindr pentru campaniile de promovare a egalității care luptă împotriva discriminării, hărțuirii și abuzului.

Adresa URL: https://www.grindr.com/

12

Oodle

CEL MAI BUN

Oodle este un site publicitar, unde puteți posta și vizualiza listări pentru case, apartamente, mașini, locuri de muncă, de a exercita echipamente, și, desigur, date. Doar capul la secțiunea Personale, înștiințăm utilizatorii căutați (sau răspundeți la o listă), și apoi a înființat o întâlnire. Fii foarte atent cu site-uri cum ar fi Oodle, deși, pentru că de multe ori nu verifică utilizatorii lor ca o mulțime de site-uri matrimoniale face.

load...

Adresa URL: https://www.oodle.com/

Craiglist nu este unul dintre un fel

Craigslist a pavat calea pentru mesaje private online și site-uri matrimoniale au luat o mulțime de indicii de pe piata online. Cu toate acestea, o mulțime de site-uri matrimoniale, inclusiv site-uri, cum ar fi Craigslist în acest articol, au depășit ceea ce este capabil de Craigslist. Nu te limita - a pus câteva profiluri în sus și a vedea care site-ul potrivește cel mai bine te. La urma urmei, din moment ce nu trebuie să plătească nimic, nu ai nimic de pierdut.