13 cele mai bune aplicații gratuite de conectare (2020)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

13 Cele mai bune aplicații gratuite agatare (2019)

6

Grindr

CEL MAI BUN

Grindr este o aplicatie lider de montaj gay, și ne așteptăm că va fi în acest fel pentru o lungă perioadă de timp să vină. Mai mult de 27 de milioane de oameni din mai mult de 196 de țări au semnat pentru app, și mai mult de 3,6 milioane de oameni folosim în fiecare zi. Grinder a fost fondat de Joel Simkhai, un bărbat homosexual care înțelege luptele matrimoniale această comunitate se poate confrunta. Acesta este și motivul pentru care Grindr lansează în mod regulat campanii de combatere a discriminării împotriva persoanelor LGBTQ.

Adresa URL: https://grindr.com/

7

Tinder

CEL MAI BUN

Tinder a fost prima aplicație vreodată pentru a oferi trecerea peste ecran, și este luat cu asalt industria de întâlnire. După cum probabil știți, glisați spre dreapta pe cineva, dacă doriți să le și a plecat dacă nu, și puteți discuta numai dacă ambele glisați spre dreapta pe unul pe altul. Cele mai multe dintre algoritmul de potrivire Tinder se bazează pe locația dvs., sexul și preferințele de vârstă, și este foarte distractiv de a utiliza atunci când călătoriți. Și vă puteți păstra dreptul de portofel în cazul în care aceasta se datorează faptului că Tinder nu percepe.

load...

Adresa URL: https://tinder.com/

8

JOS

CEL MAI BUN

JOS vă ajută să obțineți în jos cu oamenii din zona ta, inclusiv prieteni de prieteni de pe Facebook. Nu-ți face griji, totuși. Aplicația nu va posta în numele dvs., și niciodată nu va apărea în Facebook ca un utilizator caută DOWN. După ce te prezentat cu un potențial meci, veți selecta „Data“ sau „Jos“. Dacă amândoi simțiți în același mod, prin mesagerie și de creare a unei întâlniri casual. JOS este disponibil gratuit atât pentru utilizatorii iOS și Android.

load...

Adresa URL: https://downapp.com/

9

Feeld

CEL MAI BUN

La Feeld, care se bazează în Londra și a fost fondată în 2014, este vorba despre intalniri cupluri si single open-minded și REAL - app promite că nu va găsi nici un bot sau escroci. Simțiți-vă liber pentru a fi complet sincer cu privire la dorințele tale pentru că nimeni nu te va judeca pe Feeld. Dacă aveți orice probleme, echipa poate fi atins 24/7 prin e-mail și pe Facebook, Instagram, și Twitter.

Adresa URL: https://feeld.co/

10

Pur

CEL MAI BUN

„Aplicația agatare pentru oameni minunat,“ Pure poate fi descărcat gratuit de pe Google Play și în App Store. Pure spune întreg punctul de a folosi aplicația este de a se conecta cu single-excitat și cupluri, au o experiență sexuală uimitoare, și apoi nu mai vedea din nou - la fel ca un montaj ar trebui să fie. Un utilizator fericit pe nume Ryan Kleinsorge a spus, „Nu ar putea fi mai impresionat. Aplicația este de fapt simplu și mă potrivesc cu alte persoane „.

Adresa URL: https://pure.dating/

load...
11

SaucyDates

CEL MAI BUN

SaucyDates a castigat numeroase premii de experții în domeniu, cum ar fi Premiile IDate, Online Personale Watch, și Marea Britanie Premiile Dating, inclusiv unul dintre cele mai bune sus-promițători site-uri de sex, site-uri de sex cele mai inovatoare, și cele mai bune noi, datând de brand. Și este serios despre a fi 100% gratuit pentru înregistrarea, navigarea, schimbul de imagini, văzând cine a vizualizat profilul, și trimiterea și primirea de mesaje.

Adresa URL: https://saucydates.com/

12

IHookup

CEL MAI BUN

„Casual datând bazată pe atracție fizică“ este motto-ul iHookup, iar această aplicație gratuită a fost fondat de femei care înțeleg că ambele sexe, nu doar bărbați, sunt interesați de no-siruri de caractere-atașat relații. Poti cauta dupa aspect, evident, dar, de asemenea, oraș, sex, orientare sexuală, vârstă, etnie, și mulți alți identificatori. IHookup spune că e „totul despre frecare viața ta unică în fața site-uri tradiționale, datând.“

Adresa URL: http://ihookup.com/

13

Xmatch

CEL MAI BUN

Xmatch este un site de sex / app total în avans care este format din milioane de oameni cu totul în avans. O să te ia doar un minut sau două pentru a crea un profil, si te va lua doar un minut sau două pentru a găsi un meci compatibil. Utilizatorii pot posta profile explicite și fotografii, astfel încât să știi ce te bagi în ședință înainte. Cel mai important, însă, Xmatch nu va costa un ban.

Adresa URL: https://xmatch.com/

Hookups pe aceste aplicații de abundență!

Puteți găsi tot felul de studii online, care au statistici despre cât de mulți oameni doresc să fie într-o relație și / sau se căsătoresc și cât de mulți oameni nu fac. Punctul principal este poporul care nu au la fel de mult de un drept de a găsi ceea ce și cine caută. Ei au sex în mintea lor, și nu e nimic în neregulă cu asta. Cele 13 aplicații de montaj de pe această listă au spatele!