13 cele mai bune filme pentru a viziona după o pauză (pentru fete și băieți)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Poate că tu ești cel mers pe jos. Sau poate tu ești cel care a fost plecat. Lovit la bordură. Dumped peste text. Estompată ca un vis urât. Oricum ai ajuns aici, de rupere în sus este greu de făcut. Emoțiile pot varia de la ajutor la vinovăție și agonie-wrenching intestin.

Cei mai mulți oameni, cel puțin o dată în viața lor, experimenta durerea unei despărțiri. Ați putea crede că „V-am făcut o greșeală?“ „Voi găsi vreodată dragostea?“ „Voi muri singur?“ „Voi avea vreodată sex din nou?“

O halbă de Haagen Das durează doar atât de mult, și înec amarul în alcool poate doar să obțineți până acum. A doua zi este invariabil mai rău. Deci, cum te descurci?

load...

Ai nevoie de o forță exterioară pentru a vă ajuta să se mute, pentru a face să plângi, să te fac să râzi, să te simți nimic, dar acest lucru. Mai jos este o listă de filme (de la tear-jerkers la gut-busters cu suflet), pentru a vă ajuta să obțineți echilibrul înapoi, în cazul în care chiar și pentru o scurtă perioadă de timp.

1. „Love Story“

Dacă sunteți în nevoie de un strigăt bun, un strigăt foarte bun, aceasta este calea de a merge. „ Love Story “ are toate torturile emoțional pe care îl căutați. In rolurile principale Ryan O'Neal și Ali McGraw în prim - lor, este plin de dragoste tineri, intens, satisfăcând cu un capăt devastator. Dacă sunteți predispus la trolling exes dvs. Pe Facebook pentru a te pedepsi, am sugera vizionarea acestui film în schimb.

load...

Tot mai multe filme moderne, dar sunt comparabile „deranjament stelele noastre“ și „Acum este bun.“

2. „My Life“

Un bun plâns de sesiune, cel mai probabil nu este suficient. Daca esti ceva ca mine, ai să-l scot din sistem.

„My Life“ va va da o sesiune foarte bun plâns.

„My Life“, cu Michael Keaton si Nicole Kidman este o poveste de dragoste de soiuri. Cu toate acestea, este în primul rând despre un om întârziat (sau accelerate, în funcție de modul în care te uiți la ea) călătorie emoțională într-o mai mare conștiință de sine și de iertare. Acest lucru se întâmplă la fel cum el este obligat sa se impace cu propria mortalitate și ca soția lui se pregătește pentru nașterea primului și singurul lor copil.

Nu dau prea departe aici, se întâmplă în primele cinci minute. În adevărat stil Michael Keaton, el servește umor și patos într-o singură masă delicioasă. Te provoc sa ma uit la acest lucru și nu plânge.

load...

3. „Kill Bill (volumele 1 Prin 3)“

Rănit. Se află. Trădare. Aceste lucruri lăsa zdrobit și puternic aburit. Cum mai bine pentru a procesa acest lucru decât cu un, over-the-top (citește: satiră) nebun, violent, film coapte-șuncă răzbunare.

Uma Thurman joaca un asasin pensionar care a plecat biz pentru dragoste - numai pentru a pierde totul în mâinile lui Bill, fostul ei. Acum ea e nesăbuit să urmăriți - l la răzbunare exactă. Dacă sunteți în căutarea pentru o femeie de plumb badass Empowered, apoi „ Kill Bill “ este cea de a viziona.

4. „Înșelat de Sarah Marshall“

Peter Bretter, de la „ Forgetting Sarah Marshall “ , împărtășește durerea ta. Dintr - odată părăsit de dragostea lui Lady pentru un alt tip, el achingly și hilar încearcă să treacă peste ea. Petru (scris și interpretat de Jason Segel) pe care le va lua în călătoria lui umilitoare, luând toate hit - uri în timp ce face sa razi.

5. „Crossing Delancey“

Dacă ați gândit vreodată „persoana care am termina cu va fi / ar trebui să fie de așa natură și cutare , cu o dragoste de whatchamacallits și un grad în ceea ce este“ , apoi „ Crossing Delancey “ este un film pentru tine. Petrece prea mult timp concentrat pe ideea ta de o pereche ideală și tu a alerga riscul de a nu vedea doar ceea ce este de multe ori chiar în fața ta.

„Crossing Delancey“ arată că meciul perfect ar putea fi chiar în fața ta.

Aceasta este călătoria lui Isabelle (Amy Irving încearcă, atunci când ea a fost doamna Spielberg, și amuzant Peter Riegert). Nimeni nu moare. Nu sunt urmăriri de mașini sau explozii, dar acest film mic este o bijuterie.

6. „When Harry Met Sally“

Dacă ați început să -și piardă speranța că veți găsi vreodată dragoste, ma uit la doi oameni să ia 12 ani de prietenie să - l dau seama ar trebui să te simți bine. Din nou, eu nu dau nimic departe - rezultatul este coaptă în titlu, „ When Harry Met Sally.“ Billy Crystal și Meg Ryan livreze o multime de râde de-a lungul drum.

7. „Tropic Thunder“

În conformitate cu tema over-the-top (deși, există o femelă nary în vedere), „ Tropic Thunder “ este unul hilar film în interiorul-un-film. Ben Stiller, Robert Downey Jr., Jack Black și un echipaj pestriță de actori de comedie cred că sunt a face un film despre războiul din Vietnam.

Vizionarea comedii este o modalitate foarte bună de a lua mintea de pe inima rupt.

Știu la ce te gândești... Ce e mai amuzant decât războiul? Ei găsesc ei înșiși dând ceea ce ei cred că este o performanță de o viață doar pentru a fi de fapt sub atac. Umplute cu camee surprinzătoare, acest film te va scoate din deprimare tale. Pentru câteva ore, oricum.

8. „Roxanne“

Aceasta este o poveste modernă a „Cyrano de Bergerac“, cu Steve Martin ca șef de foc mare-numit CD-ul cu cioc (aka Cyrano). CD-ul a scăzut rapid și greu pentru un nou venit în oraș mic. Ea este un om de știință inteligent și frumos jucat de Daryl Hannah.

Vizionarea iubit, poetic, și cu înverșunare amuzant GRAPPLE CD-ul cu insecurities sale profunde asupra dimensiunii nasului ridonculous dă glas fiecare incantatie preadolescent diminuarea care trece prin cap. E dulce, amuzant, și înălțătoare.

9. „Parenthood“

Acest film ma făcut să râd când am într-adevăr nevoie. A fost, de asemenea în mod neașteptat în mișcare. A fost după prima mea Heartbreak semnificativă. Un bun prieten a venit să mă ridic și să mă ia afară. El a ajuns să mă găsească cu fața buhăită și-squinty ochi.

Filmul (cu Steve Martin, Mary Steenburgen, și o întreagă serie de actori notabile, inclusiv un tânăr Joaquin Phoenix și întotdeauna interesant Martha Plimpton, cu părul de neiertat rău) este vorba despre pericolele și bucuriile părintești. Prin urmare, familia Buckman, deoarece lupta pentru a naviga imprevizibilul mare de viață.

„Parenthood“, filmul care a inspirat „Parenthood“ spectacol, este sigur să ai râs atât de tare încât să uiți despartire pentru o vreme.

Dacă sunteți deplângând starea de rău de viața amoroasă, acest amestec de povestiri care se întrepătrund poate ajuta pune lucrurile în perspectivă pentru tine. Vizionarea Jason Robards dau seama că cel mai tânăr său a patru copii adulți, pe care îl adoră, nu va fi niciodată omul a crezut că a ridicat va rupe inima... Din nou. Da, în cazul în care vă întrebați, acesta este filmul care a dat naștere serialul de televiziune de mare succes „Parenthood“ 20 de ani mai târziu.

10. „The evocare“

Pentru cei care se bucură în filme de groaza, uneori , roata de hamster de gânduri care însoțesc o inimă zdrobită este greu de suportat. Declama mizerabil poate fi prea tare. Astfel, ai nevoie de ceva pentru a vă împinge în afara propriului tău cap. Ceva atât de scuturarea încât să sperie prostiile din tine. Enter „ prestidigitație.“

11. „Broadcast News“

Cădea vreodată pentru un prieten care a fost îndrăgostit de altcineva? Ai avut vreodată hots pentru cineva pe care nu-i plăcea de fapt? Sau mai rău, nu a respectat? Fost vreodată convins că ai putea face ceva bine și apoi nu reușesc spectaculos la ea? Apoi, vă veți bucura de acest ascuțite, gut-busting, și, uneori, gut-wrenching poveste de Albert Brooks despre un triunghi amoros.

„Broadcast News“, ne amintește că descoperirea iubirii, probabil, nu se va întâmpla așa cum crezi că va fi.

Acesta este un film care a emis unele linii mele preferate all-time: „Nu ar fi aceasta o lume mare în cazul în nesiguranță și disperare ne -a făcut mai atractiv? Dacă nevoiaș au fost foarte excitant?“Și«te voi întâlni la acel loc de lucru în cazul în care ne - am dus acel timp.»Un alt memento spiritual că descoperirea iubirii nu arata ca de obicei , ceea ce crezi că va arăta.

12. „War of the Roses“

O poveste moralizatoare daca a existat vreodata a fost unul. Dacă rupe inima și aprecia întuneric comedie (foarte întunecat), atunci s-ar putea găsi o anecdotă în acest film. Ceea ce începe ca dragoste și un vis de creștere vechi împreună se transformă într-o a spus el, ea a spus crescendo comeuppance. Într-adevăr pune lucrurile în perspectivă. Studiile tale romantice dintr-o dată, nu par a fi atât de rău. Doar zic'.

13. „Apărarea Your Life“

În cazul în care recent se dizolvă relației tale te simți ca tot ce atingi se transformă în caca, atunci da „ Apărarea viața ta.“ Nimeni nu joacă Everyman ghinionist destul ca Albert Brooks.

Dacă ți-e teamă de a cădea în dragoste din nou, sau sunt, probabil, regretând unele alegeri de viață, apoi vizionarea lui Daniel Miller apăra viața în Hotărârea orașului ar trebui să te simți bine și chiar rade de propriile imperfecțiuni. Chiar și un om mort devine încă o șansă la dragoste, așa că, dacă asta nu da sper... Atunci nimic nu se va.

Escape realitate pentru o vreme cu aceste filme

Nu există nici o scurtă trecere înapoi de la Heartbreak Hotel dar este o cale de întoarcere. Vă încurajez să ia timp atât de necesare pentru tine de a plânge și vindeca în loc de a sari înapoi în tigaie. Ca orice dezamăgire în viață, sunteți obligat să învețe ceva din experiența. Viguros spate este un proces, și procese ia timp. Deci , ghemuiesc cu o pătură și să se stabilească în pentru unele Netflix. Dacă am învățat ceva de Albert Brooks, este că în nevoie să nu fie atractiv, dar este foarte uman.

Surse Foto: Amazon , TCM.com , YouTube , Fthismovie.net. People.com