13 cele mai bune site-uri de dating (100% gratuite)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

13 Cele mai bune site-uri Dating Naughty (100% Free Trials)

6

Tinder

CEL MAI BUN

Tinder a facilitat 20 de miliarde de meciuri de la începuturile sale în 2012, iar astăzi este responsabil pentru 1,6 miliarde de glisări de zi cu zi și 1 milion de date pe săptămână. Aplicația este disponibilă gratuit în mai mult de 190 de țări, iar oamenii de orice gen, orientare sexuală, cultură, fundal, vârstă, religie, etnie și sunt binevenite să se alăture. Cu aceste tipuri de numere, acesta va fi foarte ușor pentru tine de a întâlni oameni excitat cu interese sexuale similare.

Adresa URL: https://tinder.com/

7

Grindr

CEL MAI BUN

Grindr are oarecum de un concept similar ca Tinder, dar este menit pentru homosexuali, bisexuali, ciudat, trans, și oameni curioși, în general. Vei glisați spre dreapta, dacă vă place cineva și a plecat dacă nu. Dacă vă simțiți atât la fel despre unul de altul, atunci puteți începe de mesaje. Gratuit aplicația folosește informațiile privind locația și profilul de informații pentru a vă găsi potriviri. Fondată în 2009, Grindr, de asemenea, îi pasă de a face progrese în comunitatea LGBTQ, așa că Grindr pentru egalitatea lansează o mulțime de campanii de combatere a discriminării.

load...

Adresa URL: https://grindr.com/

8

Obraznic Data

CEL MAI BUN

Totul în numele - Obraznic Data este locul unde puteți merge pentru a găsi date obraznic. Motto-ul Obraznic Data este „Adu dorințele tale cele mai intime la viață“, iar site-ul vă ajută să vă face acest lucru prin oferirea unui membru complet gratuit, instrumente de căutare de bază și avansate, precum și un algoritm unic de potrivire, printre altele. Fie că sunteți în Statele Unite, Italia, Norvegia, Spania, Danemarca, Filipine, sau oriunde altundeva în lume, Naughty Data are spatele.

load...

Adresa URL: https://naughtydate.com/

9

I Am Naughty

CEL MAI BUN

Eu Sunt promisiuni Naughty la Nu contează dacă sunteți interesat de întâlniri ocazionale locale sau internaționale „lumină viața ta întâlnire.“ - Sunt Naughty are instrumentele necesare pentru a face acest lucru, inclusiv bazate pe starea de spirit camere de chat. Cel mai important, site-ul internațional agatare nu taxează să se înscrie, să vizualizeze și cum ar fi profilurile, de a primi recomandări meci, și să comunice în anumite moduri.

Adresa URL: https://iamnaughty.com/

10

Get Naughty

CEL MAI BUN

Get Naughty este un site sora lui Eu Sunt obraznic, dar mi se spune că are o-o de-un fel, datând formulă. Furnizați numele dvs., locație, vârstă, sex, orientare sexuală, preferințele meci, și alte câteva bucăți de informații, și Get Naughty se va ocupa de restul. Și probabil ghicit deja - Get Naughty nu cere orice informații de plată pentru tine pentru a avea acces la toate caracteristicile standard.

load...

Adresa URL: https://getnaughty.com/

11

Găsiți Naughty

CEL MAI BUN

Găsiți Naughty a fost creat în 2010 și vă cere să „te rog pune cartea de credit departe.“ Nu va avea nevoie deloc. Puteți trimite și primi flirteaza nelimitate, face cu ochiul, chat-uri și mesaje. Puteți comenta profiluri și începe propriul forum thread. Puteți evalua alți membri și a vedea modul în care acestea le-ați evaluat. Puteti vedea cine sunt cei mai activi membri de pe site. Am putea merge mai departe.

Adresa URL: https://naughtyfind.com/

12

Dating Naughty

CEL MAI BUN

Dating Naughty spune ca baza sa de utilizator este format din Puteți vedea pentru tine prin completarea câțiva pași „a naughtiest single-uri din Marea Britanie.“: 1) Selectați sexul și sexul pe care îl caută. 2) Introduceți prenumele. 3) Furnizați data nașterii, e-mail și parola. Apoi, puteți obține dreptul răsfoirea pentru bărbați și / sau femei sexy, sau puteți completa restul profilului gratuit.

Adresa URL: https://naughtydating.com/

13

Single și Wicked

CEL MAI BUN

Singur Si Wicked spune dragostea nu trebuie să „inhiba plăcere“, astfel încât site-ul să satisfacă „persoanele care doresc să se întâlnească pentru distracție și senzuale parteneriate cu opțiunea de a se transforma în ceva mai grav dacă ambele părți doresc să.“ Site-ul este protejat de online Dating Protector, astfel încât tot ce trebuie să se concentreze asupra are un moment bun. Dacă sunteți nou la acest tip de relație, unică și Wicked oferă, de asemenea, câteva sfaturi pe pagina sa.

Adresa URL: http://singleandwicked.com/

Să Get Real obraznic, obraznic, Ca Beenie Man și Shontelle ar spune!

Nu știi niciodată cu adevărat atunci când starea de spirit obraznic va lovi, dar atunci când o face, poti sa te uiti in cele 13 site-uri de mai sus. Viața ta sexuală și portofelul dumneavoastră vă va mulțumi. Și puteți chiar asculta acele melodii obraznic în timp ce navigați!