13 cele mai bune site-uri online de dating total gratuite (2020)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

13 Cele mai bune site-uri Dating online gratuite (2019)

OkCupid

CEL MAI BUN

De la bun început (aka 2004), a fost OkCupid fost complet liber, iar echipa spune că va rămâne în acest fel, atâta timp cât site-ul respectiv. Asta-i drept - nu trebuie să plătească pentru a crea un profil, pentru a căuta și de a primi meciuri, flirt, trimite și primi mesaje, sau orice altceva. OkCupid este cel mai cunoscut pentru algoritmul sale brevetate de potrivire - veți răspunde la numeroase întrebări, specificați modul în care doriți datele dvs. Potențiali pentru a răspunde la întrebări, și apoi rang importanța fiecărei întrebări.

Adresa URL: https://www.okcupid.com/

O mulțime de pește

CEL MAI BUN

O mulțime de pește (POF) este un alt site de dating gratuit, care promite să nu vă plătească pentru a trimite sau primi mesaje - și acesta este un lucru foarte bun, deoarece utilizatorii POF au mai multe conversații decât cele de pe orice alt site de dating și de schimb de 1 miliard de mesaje pe lună. Unele alte numere impresionante se numără faptul că 70.000 de oameni noi se alăture site-ul în fiecare zi, și este disponibil în 11 limbi și mai mult de 20 de țări. Un utilizator numit Simon Whitelock a scris pe Google Play: „fost pe un cuplu de alte site-uri pe săptămână acum și a avut absolut nimic. Cast net meu pe POF și, în termen de 48 de ore, am avut unele contacte. Demonstrează că POF nu funcționează „.

load...

Adresa URL: https://www.pof.com/

Mingle2

CEL MAI BUN

Mingle2 spune că va dura doar 30 de secunde pentru a vă configura un cont, iar apoi sunteți pe cale de a întâlni o mulțime de oameni autentice. Echipa monitorizează site-ul pentru a se asigura că toate profilurile sunt reale și pentru a menține escroci departe. O caracteristică utilă este secțiunea Membri Online Acum, în cazul în care puteți vedea cine conectat în același timp, ceea ce face pentru conexiuni chiar mai repede. Mingle2 spune că poți pune deoparte cartea de credit precum și pentru că acestea nu vă va cere.

Adresa URL: https://mingle2.com/

load...

DateHookup

CEL MAI BUN

Fondat de Dustin Weirich, DateHookup are atât de multe funcții gratuite, pe care nu le pot lista, eventual. Unele dintre cele mai bune includ înscriere, vizualizare profile (filtre includ sexul, vârsta, și locație), salvarea căutărilor, văzând cine e acum online, profiluri place, posta și răspunde la fire în forum și chat în timp real. În plus, pagina articolele oferă consiliere gratuită pe o grămadă de subiecte, inclusiv data de idei, datând atunci când pe un buget și protejarea de catfishers.

Adresa URL: https://www.datehookup.com/

Dragostea nu ar trebui să vină cu o etichetă de preț!

Sam Cooke nu a avut intalniri online pe mintea lui când a fost cântat despre comorile libere ale vieții, dar site-uri gratuite matrimoniale au devenit cu siguranta una dintre ele. Deci, să profite de site-uri tocmai v-am spus despre - portofelul nu are nimic să se teamă!

load...