13 citate lesbiene dragute (din filme, tv si viata reala)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Citate relatie lesbienele sunt ca relație citate pentru oricine - dar Withmore fata de acțiune-la-fata. Dragoste Lesbiene nu este totul despre fizic, totuși. Unele femei au profund, exprimat elocvent, și semnificativ emoțiile inspirate de un partener iubit. Am vrut să împartă aceste cuvinte emoționante și momente sincere cu tine.

Datarea noastră expertscollected citate spiritual, spunky, și cutesy utteredby sau despre lesbienelor în emisiuni TV, filme și viața reală. De la licitație la prostie, aceste cuvinte sunt sigur de a face sa zambesti.

Hai să începem! Aici sunt 13 dintre preferate citate noastre relație lesbiană drăguț:

load...

1. „Există fericire, și apoi există iubire, și apoi există finalizare.“ - Ellen DeGeneres, comediant

Ellen DeGeneres pare să nu a alerga afară de lucruri amuzante de spus, dar, în acest citat, ea se transformă siropoasă dulce ca ea explică modul în care se simte despre soția sa , Portia de Rossi. Cu râs și adorare, ele se completează reciproc.

Ellen DeGeneres și soția ei, Portia, sunt ilustrate aici in ziua nuntii lor.

Ellen și Portia fac fetele singure razi peste tot, suspin, și doresc o relație care adorabilă lovey-dovey.

load...

2. „Am fost acolo pentru Alex. Ea a fost ceea ce am acordat atenție... Totul a fost doar de fundal.“- Piper,«Orange este noul negru»

Poor Piper. A atras de Alex ca o molie la o flacără în „Orange este noul negru.“ Legătura lor, cel puțin în televisionseries, este plin de pasiune, devotament, și mai mult decât o atracție fizică pic. „Am fost acolo pentru Alex“, spune ea despre trecutul lor criminal. Fie că e 23 sau 32, Piper Chapman cade greu pentru Alex Vause de fiecare dată.

3. „Nu există nici un cuvânt în limba noastră, care ne poate descrie. Cum ne simțim unul pentru celălalt.“- Sita,«Foc»

În 1996, filmul „Fire“ scoate în evidență o relație interzisă între două femei indiene căsătorite. În acest citat, Sita explică modul în care relația lor sfidează societatea, legea, chiar și limba, stabilind sângele lor pe foc.

4. „Chiar și când sunt în cel mai rău mea, te face întotdeauna să mă simt specială.“ - Tara, „Buffy the Vampire Slayer“

În „Buffy the Vampire Slayer,“ parteneriat iubitor Tara Maclay si Willow Rosenberg este prea adorabil. De la lumina lumânărilor mărturisiri de dragoste pentru demoni luptă, aceste vrăjitoare bringout cele mai bune unul în celălalt.

load...

În 1999, serialul Buffy TV șocat spectatorii byshowcasing o relație lesbiană iubitoare.

În episod după episod, Willow poate găsi întotdeauna o modalitate de a cheerTara în sus. Când Tara întreabă Willow, „Cum faci asta?“ Willow zâmbete și răspunsuri pur și simplu, „Magic.“

5. „Cand ai doi oameni, au primit același echipament, și ambii știu cum să-l trateze.“ - Sheriff, „L Cuvântul“

Din 2004 până în 2009, „The L Word“ seria de televiziune a oferit o privire scanteietor la un grup de lesbiene care locuiesc în Los Angeles Spectacolul adesea tratate cu homofobia și sexualitatea cu nuanță și umor. În primul sezon, episod 16, un șerif trage peste Tim Haspel și îl tratează la theoryonhomosexuality lui.

Pentru că cuplurile gay au „echipamentele lor“, în comun, spune el, ei știu cum să vă rugăm unii pe alții. Thecop se întreabă cu voce tare: „Cum ar putea cineva de sex opus concura cu asta?“

6. „Am sensibilitate infinit pentru voi, și voi toată viața.“ - Emma, ​​„Blue este cea mai caldă de culoare“

În 2013, „Albastru este culoarea Cele mai calde“ explorat o poveste de dragoste inima-pounding între două femei tinere. Emma, ​​o lesbiană liber gândire cu părul albastru, începe o poveste de dragoste withAdГЁle, și ambele sunt transformate prin relația.

7. „Lucru despre Marina este că, atunci când ea se concentrează pe tine, te simti ca tu esti singurul care exista.“ - Francesca, „The L Word“

Marina Ferrer de la Showtime „The L Word“ are doar că remiză despre ea. Ea are fete înfășurat în jurul degetul ei. „E darul ei. Nu te condamn pentru care se încadrează în dragoste cu ea,“Francesca Wolff explică într-un confuz Jenny Schecter, care a prins în prezent în web de dragoste îndrăgostit nebunește.

8. „My Făt-Frumos este o prințesă.“ - Pinterest

Acest citat vine la noi din înțelepciunea colectivă a Pinterest. Stereotipic „Făt-Frumos“ este depășit. In zilele noastre, știm că dragostea vieții tale nu trebuie să poarte cizme și un zîmbet brânzos.

Mănâncă-ți inima, Disney. Aceste prințese se salveze din turn.

Singura ta dragoste adevărată nu trebuie să pop dintr-o carte de povești. Ea trebuie doar să te face fericit, și asta e destul de fermecător.

9. „Tu ești cel pe care îl aleg. Oameni buni ar ucide pentru a umple pantofii.“- Maureen,«Chirii»

Maureen Johnson și Joanne Jefferson, un cuplu de lesbiene temperat-mare în piesa „Rent“, nu văd întotdeauna ochi pentru ochi, dar relația lor pasionată îndură everyfight. Chiar dacă „vor exista întotdeauna femei în piele flirtezi cu mine“, cum spune Maureen, aceste două dive nu sunt mai puțin devotați unul altuia.

10. „Ea este modelul meu, tovarășul meu de călătorie, sursa mea cea mai sigură de lumină, tăria mea.“ - Elizabeth Gilbert, autor

Autor Trust Elizabeth Gilbert, care a scris „Eat, Pray, Love“ , pentru a veni cu un citat despre relația ei lesbiană care se topește inima. Venind ca gay și anunță că a căzut în dragoste cu Rayya Elias, cel mai bun prieten ei de 14 ani, Elizabeth a vorbit cu sinceritate emoțională și pasiune. Rayya este „confidenta mea cea mai de încredere. Pe scurt, ea este mea persoană,“ Elizabeth a scris într - o postare pe Facebook.

11. „Nu am știut cum să nu fie cu ea.“ - Tig Notaro, comediant

Tig Notaro a realizat în cele din urmă importanța căsătoriei , atunci când ea a căzut peste cap cu ea acum sotie Stephanie Allynne. Ea a spus Guardian Stephanie topit inima ei băiețoasă. Împreună din 2013, cuplul crește băieți gemeni și să petreacă cât mai mult timp posibil în brațele celuilalt.

12. „Suntem amândoi«fata»în relația. Asta e cam punctul „-. Pinterest

Când heterosexualii încercați să aplice limba lor pentru dragoste lesbiene, ei pierd punctul. Pinterest a venit cu aceasta frumusete de un citat pentru a împinge înapoi împotriva definiții drepte și arhetipuri de gen. Unele lesbiene sunt butch, unele lesbiene sunt feminine, și oricine altcineva se poate face cu ea.

13. „Nu există inele, fără rochii de mireasă. Poate vom fi îmbrăcați ca niște găini „. - Lily Tomlin, actrita

Actrita Lily Tomlin si scenaristul Jane Wagener au fost in 70 de ani de momentul în căsătoria gay a fost legalizat, astfel încât ei au privit ideea de a se căsători cu un simț al umorului, quipping ei pot imbraca ca pui pe ziua cea mare.

O actriță și scriitor duo, acest cuplu de putere au fost de lucru și de viață împreună din 1971.

După 42 de ani împreună, în ajunul Anului Nou 2014, cuplul legat în cele din urmă nod îmbrăcat ca nu-probabil pui.

Cuvinte la Live & Dragoste De

Sperăm că va plăcut aceste citate despre relații lesbiene. De la sentimentala la Sassy, ​​aceste lesbiene celebre offera curcubeu de perspective asupra romance.Whether vrei ceva dulce să spui partenerului tau sau pur și simplu un motiv să zâmbească rapid, noastre 13 citate drăguț lesbiene au luat ai acoperit.