13 site-uri cu cele mai bune dating pentru profesioniști (2020)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Site-ul nostru este o resursa online gratuit care oferă servicii de conținut și de comparație valoroase pentru utilizatori. Pentru a păstra această resursă 100% gratuit, vom primi compensații de la multe dintre ofertele listate pe site. Pe lângă factorii cheie de revizuire, această compensare poate influența modul în care și în cazul în care produsele apar pe întregul site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Site-ul nostru nu include întregul univers de oferte disponibile. Opiniile exprimate editoriale pe site sunt strict propriile noastre și nu sunt furnizate, avizate sau aprobate de către agenții de publicitate.

Agent de publicitate Dezvăluirea

13 Cele mai bune site-uri Dating Gay pentru profesioniști (2019)

OurTime este un senior site - ul extrem de eficient și de succes , datând de inginerie de People Media , o companie Match.com. Peste 20.000 de simplu se alăture acestei rețele în fiecare săptămână.

load...

OurTime este deschis simplu de toate orientările. Atâta timp cât ești de peste 50 de ani, puteți crea un profil de dating și de a găsi meciurile de vârstă corespunzătoare de pe această platformă.

Vei găsi toate clopotele și fluierele de obicei pe OurTime. Membrii pot trimite flirteaza, likes foto, favorite, sau mesaje pentru a atrage atenția. Numai plătite abonații pot citi și răspunde la mesaje, dar planurile plătite sunt destul de accesibile, începând de la mai puțin de $ 4 a săptămână.

Poveștile de succes OurTime a prezenta dragostea pe care poate înflori atunci când membrii sunt dispuși să investească timpul lor într-o nouă relație.

11. CompatiblePartners

CompatiblePartners este gay-friendly site - ul sora la eHarmony. Site - ul folosește aceeași și a încercat-adevărat algoritm meci care a făcut eHarmony celebru - dar cu o poftă de mâncare gay. Acest site se adresează exclusiv bărbaților care caută bărbați sau femei care caută femei. Trebuie să alegeți banda de același sex și să rămână în ea.

load...

Înscrierea la Parteneri compatibile poate lua un bun 15 minute, deoarece noi membri trebuie să completeze chestionarul Raportul, care patrunde in obiceiuri, moravuri, opinii, și stilul de viață. Compatibile Partenerii utilizează aceste informații pentru a calcula un procent meci, care este chiar pe bani.

Parteneri compatibile facilitează relațiile serioase între homosexuali și lesbiene simplu.

Membrii nu vedea numai un rating de ansamblu pentru fiecare profil intalniri, ei pot , de asemenea , sape în detalii și pentru a vizualiza procentul lor de compatibilitate în ceea ce privește dragoste, afectiune, valorile religioase, valorile sociale, extrovertire, și alte calități. Profiluri sunt bogate cu informații , astfel încât să obțineți un bun simt pentru care o persoană este înainte de a iniția o conversație.

load...

„Frumusetea Parteneri compatibile este faptul că în momentul ne-am întâlnit, ne-am cunoscut deja reciproc foarte bine“, a declarat Don și Keleko într-o recenzie. Acești oameni sunt atât de peste 60 de ani, dar au găsit-o a doua șansă la dragoste pe Parteneri compatibile și sa căsătorit în Hawaii.

Top Site-uri „creștine“ Gay Dating pentru profesioniști (# 12-13)

Creștinismul poate părea la oddsat timeswith stilul de viață LGBTQ +, dar unele persoane au fost în măsură să concilieze convingerile lor religioase, valorile lor de familie, și Homosexualitatea lor. Conform unui studiu recent, 48% dintre lesbiene, gay, lesbiene și bisexuale , de asemenea , identifică drept creștini.

Puncte de vedere creștine cu privire la homosexualitate se schimbă treptat pe măsură ce mai mulți oameni ies din dulap și să vorbească despre ce înseamnă să fii un bun creștin și iubești pe aproapele tău.

„Punerea o față de ceea ce se pare a fi LGBTQ și creștin este foarte important pentru comunitatea creștină de la mare pentru a vedea“ , a declarat Erin Green, Coordonator de Programe de credință la Fundația Tyler Clementi. „Putem arăta că suntem ființe umane cu bate inima la fel ca ei sunt, cu o înclinație pentru bară la fel ca ei fac.“

12. Christian Mingle

Dacă doriți să întâlnească un bărbat homosexual creștin, nu trebuie să aștepte până la biserică duminica - vă puteți conecta în ChristianMingle orice zi a săptămânii. Acest site creștin datând se concentrează pe crearea de căsătorii pe Dumnezeu.

ChristianMingle facilitează căsătorii centrată pe Dumnezeu pentru single-drepte și de homosexuali.

Nu trebuie să fii creștin practicant să se înscrie, dar ar trebui să fie deschis pentru întâlniri cu bărbați de credință, pentru că ei sunt peste tot pe acest site de dating. De la lansarea sa în 2001, ChristianMingle a facilitat conexiuni profunde între aproximativ 16 milioane de membri.

ChristianMingle de fapt , nu a acceptat întotdeauna membrii homosexuali și lesbiene, ci un proces 2016 împins site - ul pentru a schimba politica sa și să deschidă porțile pentru toată lumea.

13. GayCupid

În cele din urmă, GayCupid este un site mare pentru bărbați gay în căutarea unui partener în credință. Este liber să se alăture, și toți membrii se bucură de o perioadă de încercare gratuită de trei luni pe site - ul de dating. Tot ce trebuie să faceți este să furnizeze informații de bază despre tine, încărcați o imagine, si tu esti bine să plec.

După perioada de probă de trei luni este de peste, puteți continua călătoria datarea online prin trecerea la aur sau de membru de platină planurile lui GayCupid. Aceste planuri oferă o experiență ad-free și caracteristici puternice de chat live, precum și alte beneficii. Toți membrii liberi pot răspunde la mesaje de la membri plătite, deci este un mediu concurențial deschis pentru bărbați gay caută datele locale.

Bărbați creștini pot întâlni lor meci datorită rețelei internaționale GayCupid lui.

GayCupid are un istoric lung de succes, și puteți vedea impactul în multe povești de succes. „Aș dori să mulțumesc proprietarului și personalului din GayCupid, deoarece pe acest site am găsit sufletul meu pereche și partenerul meu în viață“, a spus un om creștin care a găsit dragoste on-line. „Mă voi ruga pentru mai mult succes.“

Ce site-uri matrimoniale sunt cele mai de succes?

Această întrebare depinde de modul în care definiți succesul. Match a fost în afaceri mai mult decât oricare alt site de dating în existență, și a facilitat nenumărate relații și căsătorii începând cu anii 1990.

De la lansarea sa, Tinder a alimentat de miliarde de partide gay din întreaga lume.

Pe de altă parte, Tinder sa schimbat drastic lume dating online , de pionierat este un sistem care a devenit glisarea acum status quo - ul pe mai multe site - uri matrimoniale și aplicații. Reputația iasca printre daters activi este de neegalat, și susține cu mândrie #SwipeLife ajutând simplu a se vedea intalniri ca o aventură , mai degrabă decât o corvoada.

Cu peste 4 milioane de utilizatori din 196 de țări, Grindr este printre cele mai cunoscute și mai active rețele de gay dating în lume. Aplicația gay datând are o reputație pentru aranjarea înnadiri între bărbați singuri, dar , de asemenea , echipa Grindr a preluat mantaua activistă și a lansat Grindr pentru egalitatea de campanie pentru a sprijini LGBTQ + drepturi la scară globală.

Ne - ar dori , de asemenea , pentru a da un Shoutout toOkCupid pentru a fi una dintre cele mai primitoare și inclusive platforme de datare în jurul valorii. În 2014, OkCupid a adăugat 22 de opțiuni de gen și 13 opțiuni de orientare în procesul de creare a profilului, care permite single pentru a identifica care le consideră potrivite. OkCupid a eliberat cu succes utilizatorii din caseta heteronormative, și merită recuzita pentru asta.

Ce trebuie să fac pentru prima întâlnire?

Primele date poate fi dificil. Nu știi niciodată destul de ce să se aștepte, așa că cel mai bine este de a avea un plan de low - cheie , cu o strategie de ieșire clară. Casual datele de la baruri sau case de cafea sunt status quo - ul în dating scena, dar poate sta afară propunând ceva un pic mai interesant sau interesant. Nu mă refer doar la cină și film. Gandeste - te afara cutiei, băieți. Puteți vizita un muzeu, o grădină zoologică, sau grădini botanice la o prima dată. Aceste opțiuni sunt casual, la prețuri accesibile, și flexibil, astfel încât să puteți persista timp de ore împreună și chiar a lua cina după aceea , dacă vă simțiți o scânteie.

Degustări de vinuri, festivaluri alimentare și piețele de agricultori sunt de asemenea bune primele idei de date pentru oricine dorește să iasă din zona lor de confort și de a crea momente memorabile.

Care sunt unele de conversație Subiecte bune?

Subiecte bune conversație poate fi orice bucura vorbesc despre - filme, sport, hobby-uri, de călătorie, de familie, lista poate continua. Ar trebui să vorbim despre lucrurile se întâmplă în viața ta și oamenii care te interesează. Puteți spune povești despre călătorii care le-ați luat sau rang all-time comedii romantice preferate. Alege ceva optimist pentru a ajunge amândoi zâmbind și râzând.

Ia mingea rulare la o dată vorbind despre experiențele personale și interesele.

Mulți experți de datare recomanda păstrarea lucruri lumină la prima întâlnire. Asta înseamnă că nu aduce probleme controversate, idei polarizatoare, sau relații din trecut. Religia și politica sunt , de obicei pe lista nu-nu, dar asta nu este o regulă greu și rapid. Atâta timp cât vă exprimați opiniile într - un mod non - judecatoare, puteți purta o conversație bună, eficiente despre valorile religioase sau opinii politice.

Desigur, data nu este vorba doar de a vă spune povești și acționând ca un one-man show. Cele mai bune date știu cum să pună întrebări pentru a obține cealaltă persoană vorbește la fel de mult ca acestea sunt.

Noi doar așa se întâmplă să aibă o listă de 18 întrebări solide de datare pentru a cere ca vei ajunge sa cunosti pe cineva. În cazul în care acestea nu sunt de ajuns pentru tine, atunci verificați această listă masivă de 160 de întrebări de date generate de conversație de pornire Mondială. Acest lucru ar trebui să vă dea o multime de subiecte pentru a arde prin timpul de date nopți.

Depune o cerere pentru cel mai bun Gay dating site-uri pentru profesioniști

Indiferent dacă se aplică la locuri de muncă sau de a cere tipi pe date, va trebui să suporte destul de puține „nos“, înainte de a ajunge la „da“ care duce la ceva mare. Poate fi dificil de a găsi care se potrivesc perfect, în viața de zi cu zi. Din fericire, single-gay de azi au internet pentru a le spate sus și a le ajuta să își atingă obiectivele de relație.

Site-uri Gay matrimoniale poate crește șansele pe care le va face o legătură reală cu cineva care îndeplinește standardele tale. Site-urile de pe lista noastră au facilitat prietenie, hookups, și relațiile dintre oameni de toate rasele, crezurilor și orientări, și credem că vor lucra bine pentru tine, de asemenea.

Amintiți-vă, datând ar trebui să fie distractiv, asa ca nu ia căutarea atât de în serios. Nu-ți fie frică să ia o șansă și trimite un mesaj la copleseste online. După un chat online, flirtând, ei pot da seama că ești perfect calificat pentru a deveni următorul lor iubit. Mult noroc!