14 cele mai bune aplicații gratuite pentru sex (pentru sexting, jocuri, homosexuali și cupluri)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Ceva ce nu se va vedea despre LesbianPersonals în graficul de mai sus este faptul că aplicația vă permite să comunice cu transformat pe femei în diferite moduri - cum ar fi mesagerie instant, e-mail, și video live.

6. Disckreet

După cum vă pot spune , fără îndoială , de numele, Disckreet este un mod discret de a împărtăși mesaje sexuale și photos.This în mod unic în condiții de siguranță a aplicației intreține relații intime sigure împotriva a fi distribuite fără consimțământul dumneavoastră. Dacă trimiteți o imagine, trebuie să atât de acord (prin cod de acces) înainte de oricare dintre voi poate accesa. Fotografiile sunt criptate pentru a oferi utilizatorilor de spirit pace totală. Simțiți - vă liber pentru a posta plăcerea pe Disckreet.

load...

Cel mai bun Sexting Apps (# 7)

Pentru cupluri într-o relație de lungă distanță sau single care mult timp pentru conectare, sexting poate oferi o eliberare a energiei sexuale. O aplicație gratuită de sexting helpsyou trimite mesajele flirteze într-un profil scăzut privat și space.You'll găsi două aplicații excelente pentru sexting de mai jos.

7. Kik

Kik este cea mai bună aplicație de sexting disponibil gratuit single (și cupluri). Păstrarea ochii indiscreti de conversații private, aplicația criptează toate informațiile stocate. Puteți chat - grupuri unu-la-unu sau in, schimbul de mesaje, imagini, videoclipuri și jocuri de pe orice dispozitiv mobil. Deschis pentru sextinganywhere te duci, mesagerul Kik oferă convorbiri gratuite la 230 de țări din întreaga lume.

load...

Cele mai bune aplicații Sex de joc (# 8-9)

Pentru single jucaus si cupluri, un joc de sex poate fi mare preludiu. Fie că ești la o petrecere sau la o dată, puteți adăuga un pic de distracție flirteaza la orice noapte gratuit prin utilizarea unui we'velistedtwo app.Here dintre cele mai bune aplicații gratuite sex jocuri sexuale disponibile.

8. Joc murdar adevăr sau provocare

De la nume sugestiv la caracteristici sexy, murdar joc de adevăr sau provocare este o aplicație de jocuri sexuale intrigant. RisquГ © simplu utilizați această aplicație pentru a condimenta lor noapte cu întrebări de genul „descrie personalitatea în pat , în trei cuvinte“ și îndrăznește ca „Fa zgomot de sex timp de 15 secunde.“ Mii de solicitări sunt disponibile gratuit pentru a obține cupluri și grupuri în starea de spirit.

9. IKamasutra Lite

load...
Dacă sunteți în căutarea pentru o aplicație poziții de sex, nu devine mai intim plăcută decât iKamasutra Lite. Această aplicație oferă 30 de posturi minte-suflare pentru tine si partenerul tau pentru a încerca gratuit. De la Cowgirl la Exotic, aceste poziții vor întinde limitele tale pe măsură ce adăugați poziții în lista To-Do. Flexibil la nevoile tale, iKamasutra Lite este ghidul final pentru poziții sexy.

Cele mai bune aplicații Sex Gay (# 10-11)

O aplicație fabulos sex gay ajută simplu la subiect și a obține ceea ce doresc. Nu este nevoie să ceară pentru orientare. Nu este nevoie să-l ia lent. Oamenii care se alătură aplicațiile gay sunt bune de montaj pentru a merge. Experții noștri matrimoniale recomanda bărbaților gay a verifica următoarele aplicații de sex gratuit.

10. Grindr

Cu peste 2 milioane de utilizatori activi, Grindr are titlul de cea mai mare rețea socială gay din lume într - o aplicație gratuită de sex app.This este un loc de joacă erotic pentru plăcerea dumneavoastră. Single pot vizualiza până la 100 de tipi pe o grilă bazate pe locație.

11. Surge

val

Nu judeca sau eticheta baza lor de utilizare, dar salută toți urșii, Băieței, sportivi și regine. Homosexualii se pot glisa prin headshots la cald (fotografii publice alte părți ale corpului vor fi respinse) până când face un meci reciproc - moment în care chat-ul se deschide automat. Surge valorile vieții private și securitatea tuturor membrilor. Dacă alegeți să trimiteți un pic privat prin chat, acesta va fi șters momente după ce a deschis.

Cele mai bune aplicații Sex pentru cupluri (# 12-14)

Sexul de datare aplicații nu sunt doar pentru single - cupluri pot obține la distracție, de asemenea! Enumerate mai jos, veți găsi trei aplicații de sex palpitant pentru cupluri. Următoarele aplicații cupluri de sex oferă modalități ușoare de a găsi un Threesome, o nouă poziție sexuală, sau plăcerea erotică alături de partenerul tau.

12. Pernă

Pernă

, De asemenea, numit pernă Play este disponibil pentru orice cuplu lookingto agita lucrurile în aplicația bed.The oferă modalități de a hrăni intimitate throughsuggested activități. Fie că este vorba de complimente sau o scanare a corpului senzual, pernă ajută cuplurile aprecia mai profund unul de altul. Erotic5-minuteepisodes cupluri de mers prin activități terapeutice, meditative, si senzuale pentru a îmbunătăți comunicarea.

13. Kindu

Kindu favorizează descoperirea și fantezie pentru cuplurile care cred afara careului. În aplicația, partenerii pot asocia între ele , pentru a comunica deschis despre interesele lor sexuale. Utilizatorii , de asemenea perusethousands de activități cum ar fi jocurile de rol și data nopți ideasaboutexciting. Tu si partenerul tau va clocoti idei pe care le atât „ cum ar fi“ și meciurile pe care amândoi „inima“. Intr - o presiune scăzută și mediu sexual-taxat, cupluri găsi teren comun throughKindu.

14. Feeld

Cuplurile sunt liberi să joace câmpul pe Feeld , o aplicație de întâlnire în cazul în care oamenii „explora dragostea dincolo de normele sociale.“ Promovarea anonim si sexualitatea chat deschis, această aplicație cuplurile de sex încurajează swingersto du - te după ceea ce doresc. Toți membrii sunt Facebook verificate, dar nici un nume reale sunt necesare pentru a configura un profil. Ca un bonus, ori de câte ori schimb de fotografii cu potrivire, aplicația va distruge toate înregistrările fotografiile în termen de secunde de vizionare.

Spice Up viata sexuala!

Există o aplicație pentru toate aceste zile, chiar freeapps pentru sex. Data viitoare când te colindând un bar cu nici un hotties în vedere, de ce nu scoți telefonul pentru a conecta instantaneu cu cupluri si single-o aplicație de sex ocazional?

Lista noastră de aplicații de sex de top va cârlig cu mii de parteneri kinky căutarea pentru cineva ca tine. Mult noroc!