14 cele mai bune aplicații și site-uri pentru dating

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Tinder a adus într-o nouă eră de dating online, atunci când a fost lansat în 2014. Câțiva ani mai târziu, o nouă aplicație datând pare să pop-up în fiecare zi - în speranța de a concura cu iasca și de a face ceea ce au făcut, dar mai bine. Acest lucru este valabil mai ales în ceea ce privește a face tot ceea ce femeile mai puțin înfiorător și bazate pe mai mult de montaj și respectuos, distracție, de succes, și prietenos față.

Deci, această listă este pentru tine, doamnelor. Bazat pe factori cum ar fi popularitate, caracteristici, reputația, și siguranță, aici sunt cele 14 Best Female-Friendly Dating aplicații:

Dacă sunteți în căutarea pentru o listă a celor mai bune aplicații de datare generală, consultați articolul aici.

load...

1. Match.com

51% din membrii de pe Match.com sunt de sex feminin, și se potrivesc știe cum să aibă grijă de ei. Orice persoană care semnează trebuie să verifice e-mailurile, iar site-ul este plin de sfaturi de siguranță de experți să urmeze atât atunci când vorbești cu un meci on-line și întâlnire în viața reală.

Vizitați Match.com »

2. Zoosk

Zoosk a fost unul dintre primele site-uri matrimoniale pentru a integra cu rețele sociale precum Facebook, ceea ce face mai ușor pentru a confirma dacă persoana cu care vorbeai este real. O componentă a algoritmului de potrivire Zoosk este de a te asocia cu prietenii de prieteni, deci este ca o recomandare digital, puteți avea încredere.

load...
Vizitați Zoosk.com »

3. Eharmony

EHarmony este, probabil, cea mai gravă dating site-ul în industrie, și că este unul dintre principalele lucruri pe care le iubim cu privire la aceasta. Contabilitate pentru 4% din căsătorii din SUA, eHarmony se concentrează pe găsirea membrilor săi o relație serioasă, pe termen lung, astfel încât să puteți fi sigur că nu va fi bombardate de tipi care doresc doar să cârlig în sus.

Vizitați eHarmony.com »

4. WooPlus

WooPlus se descrie ca fiind „cel mai confortabil datând comunitate , plus-size,“ și ne - ar trebui să fie de acord din toată inima. Femei singure voluptuoase sunt liberi să fie ei înșiși și să fie confortabil în propria lor piele, și asta e ceea ce oamenii care se alătură app admira.

5. Sunt al tău

Sunt al tău este o opțiune excelentă pentru femeile britanice care doresc dragoste sau o relatie serioasa, nu un montaj. Tot ce trebuie să faceți este să completați numele, data nașterii și sexul te interesează, încărcați și fotografie, și apoi puteți începe navigarea. Site - ul are , de asemenea , un sistem de potrivire profil auto care poate face toata munca pentru tine.

load...

6. Morak

Morak promite să găsească-angajament minte single din Marea Britanie că cineva special în doar patru pași: 1) Înregistrați - vă gratuit. 2) Căutare. 3) Conectează - te. 4) Găsiți dragoste. Site - ul face , de asemenea , siguranța dumneavoastră o prioritate de top. Câteva dintre caracteristicile de securitate includ profil Watch 24/7 moderarea, software - ul anti-înșelătorie, și consultanță de specialitate disponibile pe blog.

7. Am văzut U

Am văzut U este „app întâlnire alimentat de interacțiunile din viața reală.“ Fie că ești la un bar, restaurant, coffee shop, parcare, sau oriunde altundeva, utilizați-am văzut U pentru a găsi pe cineva compatibil din apropiere. Odată ce ați face, trimite - le un chat rapid și începe obtinerea să le cunosc, sau chiar ai putea întâlni chiar atunci. Uneori , dating online , poate face să te simți deconectat de la oameni , si nu mai conectat, dar am văzut U îmbină perfect latura arătos de off - line , datând cu comoditatea de dating online.

Fondator Michelle Cafferty a creat-am văzut U pentru că era obosit de a vedea prietenii ei aspirate în gaura neagră a mesajelor fără sfârșit și nicio întâlnire față-în-față. „Am mulți prieteni care folosesc în mod regulat platforme online dating. Prietenii mei nu au o problemă la obținerea datelor, dar niciodată nu par să se întâlnească sufletul pereche. De la a asculta povestile lor, am învățat că comunicarea online poate adopta intimitate și afecțiune între străini, dar poate duce, de asemenea, la așteptări nerealiste și dezamăgire“, a spus ea. „Aceasta este ceea ce ma făcut să nu am văzut crea U. Aplicația este conceput pentru a ajuta oamenii se întâlnesc într-un mod mai natural si romantic, mai degrabă decât robotul de compatibilitate, care este folosit pe cele mai multe site-uri matrimoniale, folosind opțiunile de filtrare superficiale, care pot discount cineva special.“

8. Balama

Mai puțin aleatoriu decât Tinder, balama numai utilizatorii se potrivesc cu prietenii prietenilor.

Ai să vezi educația și munca unui meci de upfront.Then evaluați meci și aplicația vă trimite o introducere dacă este reciprocă.

9. Bumble

De la fondatorul feminin ostracizat de Tinder este Bumble. Bumble este destul de mult la fel ca Tinder cu excepția femeilor avea 24 de ore pentru a face prima mutare sau conexiunea dispare.

10. Siren

Siren permite femeilor de control care le pot vedea în aplicație. De acolo, utilizatorii pot să corespundă. Acesta oferă , de asemenea , o chestiune de zi la care utilizatorii pot răspunde la întrebări și a vedea răspunsurile reciproc / genera conversații.

În cele din urmă, pentru femei, există caracteristica a unui „apel sirenă“, care permite un anunț la mai mult de un utilizator.

11. Antidate

Antidate este o aplicație bazată pe locație în care fetele fac prima mutare. Aplicația necesită fotografii marcate în timp pentru a garanta utilizatorilor arata ca ceea ce spun ei. Un sistem de rating pentru a verifica profilurile utilizatorilor servește aceeași funcție.

Mesajele sunt sterse dupa 24 de ore pentru a încuraja spontaneitate, și link-uri la Instagram ta.

12. Pozee

O aplicație australian bazate pe locație, pozee funcționează de fapt în care spui dacă ești singur și deschis pentru a fi abordat, și apoi ai lăsat munca viața reală de acolo.

Nu există nici o aplicație în chat -Nimic, dar un pic și „unică și gata să se amestece“ statut.

13. Wyldfire

Pe Wyldfire , oamenii se pot alătura numai prin invitație de la femei. În acest fel oamenii de pe app au un „vouched pentru“ statutul de tip de femeile care permit themjoin.

14. Captura

Cu Captura , femeile invita un grup de oameni pentru a juca un Q-and-un joc și de a restrânge „concurenți“ , pe baza răspunsurilor băieții. Apoi au chat - ul până la ultimul om în picioare.

În prezent, în versiune beta în San Francisco, fondatorul Shannon Ong a vrut să facă un loc sigur pentru femei de a face online dating.

Gânduri finale

Cum te simți în legătură cu dominația pendulului datând app? Face aceste aplicații de sunet mai bine decât Tinder? Care ar fi cel mai probabil ai de a utiliza?

Sursa foto: telegraph.co.uk