14 mesaje amuzante de dating online - (primul, al doilea, al treilea și după)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Pe un site de dating, mesajul ageneric este sarutul mortii. Tu spui „Hei, ce mai faci?“ Și ce am auzit este „Vă rugăm să nu ezitați să ștergeți acest mesaj. Nu-mi pasă suficient pentru a încerca.“Salutări impersonale sunt doar leneș, și eu nu am timp pentru a răspunde la sute de identice«cinează»de la persoane care pot sau nu pot fi interesate de mine personal.

Poate a spune salut la o petrecere funcționează bine, dar Dater online nu sunt atât de ușor wooed.According la OkCupid, „ A spune«Hei» , într - un prim mesaj este aproape echivalent cu a spune nimic - acest salut are o șansă de 84% de a fi complet ignorate.“

load...

Această primă schimb stabilește tonul pentru restul relației, deci ar trebui să meargă dincolo de deschizători-un singur cuvânt și spune ceva pentru a da data un râs. O glumă solidă poate ajuta să obțineți conversația off pe piciorul drept - sau cel puțin până la șansele de a obține un răspuns. Nu trebuie să fie un actor de comedie; doar să fie originală. Am adunat 14 exemple de mesaje amuzante dating online care gadila osul amuzant și face o impresie bună.

1. Faceti o glumă care este specific Persoanei

Am primit o dată un mesaj de lectură, „Deci , m - am uitat la treaba, tu pari destul de bine.“ Ceea ce nu a făcut exact matura mi-mi picioarele. Adică, eu sunt destul de bine, Dar ai putea trimite acel mesaj la cineva destul de mult. Și pun pariu că a făcut. Noțiuni de bază personale și va arăta că ați citit de fapt , profilul unei persoane este un mod mult mai convingătoare pentru a obține un răspuns.

load...

Notă: A face o glumă personalizat este amuzant. Poking distracție la numele cuiva este jignitor.

Tickld are un exemplu care funcționează numai pe cineva pe nume Kassandra : „Dacă eliminați D din numele, este o anagramă pentru cuvântul Arkansas,“ a scris un dater on - line jucaus. Kassandra a răspuns că ea nu ar fi auzit că unul înainte. El a răspuns: „Cred că întrebarea în acest moment este, vrei D?“ Care merge doar pentru a arăta că , uneori , Dick glume se poate face bine , dacă ești suficient de inteligent.

O, glumă originală persoană specifică te face să iasă în evidență printre vagi come-ons.I știu ce te gândești - da, acest lucru durează un pic mai mult timp, gândire și efort. Dar plătește pentru a arăta că nu ești pur și simplu copiați și lipirea un mesaj pentru toată lumea on-line. Fetele de genul asta.

load...

2. Folosiți un inteligent Deschizător pentru a porni tabelele pe data

OnlineDatingAdvice a venit cu niște mesaje hilare și unice pentru a atrage atentia cuiva - inclusiv una pretinzând persoana este prea atractiv pentru site - ul de dating. „Regret profund că este de datoria mea nefericită să - l aducă în atenția dumneavoastră că sunteți de mai sus si dincolo de standardele noastre maxime pentru aspect,“ mesajul de exemplu , citește.

„Contul dvs. Va fi închis dacă nu răspundeți la acest mesaj cu numele, numărul de telefon, floarea ta preferată, cât de multe Cheetos vă pot încăpea în gura dintr -o dată (doar curios), iar dacă preferați bucătăria chineză sau italiană.“ - Un prim mesaj amuzant de la OnlineDatingAdvice

Mesagerul a cerut jucăuș pentru un număr de telefon, implicit planuri pentru o dată, și a arătat creativitatea cu un format unic pentru un mesaj lateral-divizare.

„Aceasta este o afacere foarte serioasă“, a dater on-line a avertizat în mesaj. „Mi-ar sfătui să nu luați mesajul meu ușor sau s-ar putea enervezi șeful meu Poseidon, stăpânul mărilor.“

3. Porniți convo Cu un GIF

Un GIF este un mod ușor și amuzant pentru a începe o conversație într - o aplicație de dating. Ea nu ia un ascuțit spirit de ras, dar încă arată off creativitatea. Potrivit BuzzFeed, trimiterea unui GIF pe Tinder crește probabilitatea de a obține un răspuns cu 30%. Acesta este un stimulent puternic pentru a începe adăugarea de GIF - uri pentru a datarea repertoriul.

GIF-uri sunt amuzante și cochetă. Fie că este vorba Jimmy Fallon spunând „Haaaay“ sau Joey Tribbiani spunând „Ce mai faci?“, Un GIF bun poate obține mingea rulare și de a face data râsul tău.

4. Flata & Amuza Utilizarea umoristice Complimente

Un prim mesaj face referire ideală ceva în profilul de dating și plătește un compliment într-un mod specific inima usoara (nu înfiorător).

Multe datere online, complimente aspectul personal, astfel încât să puteți vă diferențiați de complimenting un animal de companie sau un hobby.

Virtual Asistenții Dating (VIDA) oferă un bun exemplu de modul corect de a da laudă : „Wow... Acei ochi. Această blană. Cât timp au fost voi doi împreună? Este el gelos pe nou - veniți?“

Într-un prim mesaj amuzant, The dater on-line prezinta interes în imagini Michaela, plătește un compliment pentru câinele ei, pune o întrebare solidă, și face o sugestie cochetă. Toate aceste elemente combinate creează o introducere de neuitat și atrăgătoare.

Tonul în această conversație este jucaus, care este ceea ce doriți în aceste mesaje inițiale. Ai un pic de stabilire bătaie de joc rapport.A poate îndrăgi pe cineva la tine și să conducă la o relație fructuoasă bazată pe bun râde.

5. Momeala o data cu un joc de cuvinte bun

Știu o mulțime de oameni geamă la simpla menționare a unui joc de cuvinte, dar ascultă-mă. Puns face spărgătoare de gheață bune, deoarece acestea sunt wittyand doar un pic prostesc. Sigur, ceea ce face un joc de cuvinte ISON partea brânzos, dar la fel este pizza. Și pizza este delicioasa.

Un tertip inteligent poate câștiga pe cineva on-line.

Zoosk sugerează ceva simplu cum ar fi : „Ce a spus peștele , când a înotat într - un zid? BARAJ!"

M - am bucurat personal această bijuterie de un deschizător de curtoazie CollegeHumor : „Tocmai am vazut cel mai bun upsexy.“ Cealaltă persoană nu poate ajuta , dar răspuns, „Ce este upsexy?“ Și tu câștigi conversația. Cu plăcere.

Asta e imatur glumă? Da. Dar este, de asemenea, hilar.

Dacă mă întrebi pe mine, un pic joc de cuvinte este doar bun preludiu. Check out jocuri de cuvinte iasca collegehumor lui pentru butade mai inteligent pentru mesajele sendfirst în cazul în care jocul de cuvinte este destinat cu siguranță.

6. Harry Potter Pick-up linii de lucru ca un farmec

În profilul meu întâlnire, am face clar că eu sunt un mare fan al seriei Harry Potter, asa ca am auzit o mulțime de linii de pick-up HP-legate. Iar unele dintre ele sunt destul de fantastic. Iată câteva exemple bune:

Nu aveți nevoie de o poțiune de dragoste pentru a face o vrăjitoare wannabe sau wizardfall pentru tine. Tot ce ai nevoie sunt câteva cuvinte magice din lumea vrajitorilor. Puteți găsi mai multe amuzant-garnituri pentru Potterheads aici.

7. Studiu Up si nu fi prea brute

Uneori, există o linie fină între a fi original și fiind crasă. Nu vrei să ia o glumă prea departe. Rețineți că vorbești cu un străin. Iată un exemplu de mesaj online, amuzant, care merge prea departe.

După ce se potrivesc într - o aplicație întâlnire, Travis a scris următorul primul mesaj : „Sunteți SAT pentru că te - aș face timp de trei ore și 45 de minute , cu o pauză de 10 minute la jumătatea de snacks - uri, iar apoi mi - ar uita la tine și cred că „Wow, sper că nu stric asta.““

Fling dorit Sa răspuns: „Ai distrus înainte de ascuțit creionul.“ Ouch. Ca regulă generală, limba sexuală și referințe într-un prim mesaj nu sunt-nos. Ai putea încheia alienantă data înainte de a putea trimite un al doilea mesaj.

8. Gândiți-Up inventive moduri de a obține HerDigits

Nu overthink acest lucru. Mesajul dvs. Nu trebuie să fie cel mai minunat formulată după introducerea ever.One conversație anonimă pe Tickld arată că nu trebuie să te prea fantezie pentru a atrage atentia unei fete.

„Deci, eu scriu o carte chiar acum“, a scris dater on-line. Când a fost întrebat ce era vorba în carte, el a răspuns: „Ei bine, este o carte de telefon. Și lipsește numărul tău.“Manevră clasică. Fata de fapt, a răspuns cu number.Sure ei de telefon, ea ia dat numărul tatălui ei la fel de bine, dar cel puțin e ceva.

9. Spargeți gheața... Breaking Legea?

Dream3vil, un utilizator OkCupid în Medford, New Jersey, a avut o abordare originală primul său mesaj. El a susținut că a fost tras pe dreapta de un politist pentru mesaje text și de conducere , deoarece el a scris un mesaj în aplicația OkCupid.

Dream3vil transformat un delict într-un venit pe în mesajul său.

„I-am arătat poza ta și a explicat ceea ce a fost OkCupid,“ a scris dater on-line. „El ma lăsat cu un avertisment și a spus mai bine I a lua numărul tău.“

În mod evident, acest tip este vorbăreț buna. El pare destul de mândru de run-in sa cu polițistul, și este îndrăzneț din partea lui să spună o astfel de poveste incriminatoare right off BAT. Într-un fel, e romantic. Și hei, unele fete sunt în băieți răi care trăiesc pe margine, risca viata si la nivelul membrelor pentru doamna lor iubește.

Dream3vil face cu siguranță o impresie în primul său mesaj, și el chiar și aruncă într-o directivă de la un ofițer de poliție pentru a face mai greu de a refuza.

Nu știu dacă a câștigat fata de peste sau nu, dar el ma făcut să râd cu anecdota lui arestarea.

10. Cere „Ai prefera“ Întrebări

Demaroare de conversație nu sunt complicate. Este nevoie de doar un littletrial și eroare pentru a dobândi somestand-de spărgătoare de gheață. Match sugerează cere o „Ai prefera“ întrebare pentru a obține o dată atenția lui. Site - ul de dating oferă exemple , cum ar fi, „Preferi găsi întotdeauna un loc de parcare sau întotdeauna găsi cheile lipsă?“ Sau „Ai fi destul de invizibil sau să fie nemuritor?“

Puteți obține imaginativ doriți cu ea. Ai putea întreba: „Ai prefera un elefant de dimensiuni catelus sau un catelus elefant-size pentru un animal de companie?“ Sau „V-ar mai degrabă trăi în spațiu sau sub mare?“

Aceste startere conversație sunt unice, interesante, și puțin mai prost, astfel încât acestea sunt ideale pentru anyonechatting on-line.

11. Settle Diferențele pizza imediat

Si primul mesaj ar trebui să fie un indicator al personalitatii tale. SEO executiv Oliver Brett a dezvăluit sa-du - te la deschizător este numele persoanei , urmat de o elipsă. Femeile cu același simț al umorului , de obicei , raspunde la spate, „Oliver...“ și apoi el pune o întrebare importantă: „Ananas pe pizza, Yay sau ba?“

„Da, eu vorbesc doar cu strainii pe internet despre pizza. Și funcționează „. - Oliver Brett, expert SEO

Oliver pune ananas pe loves pizza lui și glumească. Abordarea sa de dating online, este jucaus si ajuta-l găsească repede pe cineva care-l primește.

12. Joacă pe Stereotipuri despre locul de muncă sau majore

Oamenii spun, „Ești ceea ce faci,“ pentru că asta e ceea ce prima impresie va fi în mod inevitabil. Oh, ești un artist? Deci, tu ești un Spacey, idealist sărac. Astfel de stereotipuri pot opri pe cineva să te cunosc pe un site de dating în cazul în care judecăți superficiale sunt comune - dar le puteți utiliza, de asemenea, în avantajul tău.

Tommy, un ofițer de poliție în vârstă de 26 de ani, arată partea lui amuzant de scris „ , a strigat vreodată,« La naiba cu poliția»? Ei bine, aici e sansa ta.“Ca un singur polițist, el trebuie să obțină o mulțime de oameni de locuri de muncă și a lui referencing prejudacati - l din cauza asta. Cu o singură linie, el arată că nu se ia prea în serios. El face , de asemenea , cunoscute intențiile sale, apelând la Dater on - line , cu o parte rebel și un simț al umorului vulgar.

13. Asigurați-o invitație ironică la Applebees

Sarcasmul nu este ușor de realizat on - line, dar dacă lovesc tonul potrivit, vă puteți da zdrobi dvs. Un chicotit. Într - un mesaj de întâlnire comun pe Tumblr , Jeffrey a scris, „Hei, am un certificat de cadou pentru dreptul Applebee acum.“ Nu este un început elegant , dar ușor intrigant. „Ai două aplicații și două intrări pentru 19.95“ , a continuat el. „ La ce oră se poate mama te iau?“

Jeffrey a făcut o invitație limba-in-obraz la Applebees să se prezinte la o dată.

El cu siguranta glumești. Cel puțin, sperăm că el kidding.The mesajul întreg devine tot mai ridicol ca merge mai departe, dar stângăcia pare intenționată. Ce mi place despre acest mesaj este el păstrează curat. Este un sentiment sănătos thatleaves te cu multe întrebări. Îmi imaginez o mulțime de răspunsuri Jeffreygets sunt, „lol, serios?“

14. Vino foarte recomandat - De o pernă

Ultima dintre toate, avem am hedonist face o glumă auto - peiorativ pe OkCupid. „Perna mea ma Sunt săruți bun spune...“ , a scris el. El o ține de lumină, care prezintă o anumită vulnerabilitate, și flirt doar un pic.

Este cu siguranta original, dar ar putea fi citit ca și disperat, de asemenea. Aș adăuga o față Winky să se înmoaie imaginile și să-l clar că este o glumă.

Hazliu Primul mesaj Gets piciorul în ușă

La trimiterea unui prim mesaj pe un site de matrimoniale, esti mai bine zis „cioc cioc“, mai degrabă decât „bună ziua“. Un mesaj amuzant iese în evidență la datere online și șansele increasesyour de a obține un răspuns. Deseori vă poate topi inimile de datere on-line cu un ros quip inteligent sau un compliment quirky.

In loc de a fi încă un alt profil generic, dovedesc că ești cineva în valoare de a cunoaște prin punerea unor jocuri de cuvinte anecdote, glume sau în mesajele. Dacă vă puteți păstra data amuzați și interesat în acea conversație inițială, veți fi în formă bună în mișcare înainte.

Scrierea unui mesaj amuzant și successfulfirst este o artă, și sperăm că puteți utiliza our14 exemple de mesaje amuzante, dating online, pentru inspirație data viitoare te-a lovit „trimite“. Mult noroc!