14 motive pentru care nu ai nici un succes cu femeile

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Bărbații întotdeauna da - mi un milion de motive pentru care nu au nici un succes cu femeile... Sunt asta, asta sau cealaltă.

Cel mai adesea, ceea ce spun pentru mine nu este, de fapt motivul din spatele incapacitatea lor de a avea succes cu femeile. Este întotdeauna o scuză.

Acestea fiind spuse, următoarele 14 lucruri despre tine sunt reale adevarul din spatele eșecul cu femei.

Dacă vă aflați în legătură cu o mulțime de acestea, ia în considerare în mod serios a face ceva despre asta. Dacă găsiți cu greu orice vi se aplică, da-mi un telefon și să mergem în acest weekend.

load...

1. Ești prea slab.

Asta e corect. Primul și cel mai important motiv este slăbiciunea ta.

Nu aveți bilele necesare pentru sex să se întâmple. Te temi de respingere și acest lucru se opreste de la interactiunea cu sute de potentiali pui.

Ai probleme apucând adevărata realitate a situației. Cu cat mai multe pui te apropii , cu atât mai mult te respins. Dar mai pui te apropii, cu atât mai mult te stabilite!

2. Nu sunt mândri de tine.

Ai reușit cumva să ajungă la concluzia că nu ești tipul de femei doresc. În loc de lucru spre a obține o parte respectul de sine, sunteți de acord cu această existență teribilă.

load...

Dacă vă simțiți cu adevărat în acest fel despre tine, cum te astepti orice femeie de pe această planetă pentru vizualizarea în mod diferit?

3. Nu - ți pasă de modul în care te uiți.

Tu crezi un om nu este o femeie, prin urmare, el nu ar trebui să-și petreacă timpul în fața oglinzii pentru a „repara pe sine însuși.“

Crezi că tipii care fac părul și să se îmbrace bine sunt gay, dar pare să fi dor de faptul că părăsesc întotdeauna locul de desfășurare cu o fată.

Tu cumva știi femeile nu prea pasa de aspectul tau fizic, dar încă o dată sunteți orbi la faptul cei care lucrează afară și se potrivesc arata părăsesc locul de desfășurare cu o fata mult mai des decât tine.

4. Ești un laș.

Prima dată când te respins într - o noapte este , de asemenea , ultima oară pentru că v - ați dat deja. În loc de a încerca și a încerca (până când reuși), ai devenit rapid # 2 (și nu reușesc).

load...

5. Tu spui nu la alcool.

Încă nu ați dat seama că o utilizare moderată de alcool este incredibil de util în situații sociale. Chiar și Dude mai ciudat social poate pierde inhibițiile sale și de a interacționa cu femeile.

Tu spui nu la alcool și nici să pui care beau pentru că ai principii primit - în timp ce ar putea avea asta, cu siguranță , nu au nici o femeie în patul tău.

6. Toate fetele pe care ii intalniti sunt din cercul social mic.

Tu nu reușesc să observați cel mai bun mod de a întâlni femei este de a merge de fapt , în lume și le apropie.

Fiecare cerc social va avea un număr foarte limitat de perspective potențiale. Vrei numărul tău de pui lovit să fie un pic peste doi?

„Având în joc este despre

înțelegerea societății.“

7. Ești disperat pentru atenție de sex feminin.

Foarte rar șansa de a fi în prezența unei femei. Când faci, faci cel mai prost s ** t posibil.

Te apleci în când vorbești cu ea, textul / suna - o de 10 ori mai des decât ea, te sperii atunci când ea nu face imediat textul / te suna inapoi , va cere permisiunea, va arăta aceste semne de neediness , o pierzi...

8. Nu puteți conecta cu femeile.

Deși ai o vârstă decentă, ați reușit să realizeze cel mai bun mod de a se conecta cu femei este punct de vedere emotional.

În loc de a împărtăși o poveste interesantă și de a vorbi despre modul în care aceasta a făcut să te simți, încercați să utilizați rațiunea și logica, în timp ce explică modul în care țara a intrat în sau ieșirea din recesiune.

Te simți frustrat că nu pot înțelege femeile sau că ei pur și simplu nu te.

9. Nu știi cum să obțineți o fată interesat de tine.

Pentru că nu înțeleg femeile, vi se pare incredibil de greu să-i interesat de tine.

Nu știi cum să le facă pe care doriți, iar acest lucru devine din ce în ce mai greu pe măsură ce timpul progresează. Acest lucru este, probabil, pentru că...

10. Nu ești interesant.

Dacă tot ce faci este mergi la locul de muncă / școală, vin acasă și de somn, atunci este, probabil, evident că tot ce vorbim despre este singurul lucru pe care îl faci (munca / scoala).

Ai reușit să realizeze oameni interesanți fac lucruri interesante, având astfel o mulțime de interesant ** t pentru a vorbi despre.

Nu există scuze reale pentru a nu fi interesant, sau cel puțin par a fi.

11. Nu înțeleg umorul.

Crezi că dropping glume aleatoare în situații nepotrivite la întâmplare este modul de a face oamenii să râdă.

Tu chiar importanța interpretați greșit de a face un râs fată , la fel ca în „ De ce ar trebui să aibă nici o distracție , atunci când ea e cu mine?“

Nu înțelegi că umorul bun este spontană și situațională. Este greu de pregătit vreodată acasă, și ți-e dor, de asemenea, faptul că râsul face întotdeauna o fată simt bine.

12. Iei fetele la cină.

Încă nu ați dat seama că datele nu sunt niciodată cina cu un pas mai aproape de a obține ceea ce vrei.

În afară de faptul acest „scenariu de dating“ creează o mulțime de presiune inutile pe ambele părți, de asemenea, vă oprește de la a face unele mișcări reale, cum ar fi atingerea atunci când ea este pe de cealaltă parte a mesei.

Din păcate, ai reușit din nou să realizeze importanța de alcool.

În loc de a ajuta această stângăcie socială cu ceva care slabeste inhibițiilor unei persoane, v-ați decis pentru a contracara efectele bautura prin aruncarea de mâncare peste el.

Nu crezi că ar fi mai bine să ia fetele afară pentru băuturi?

13. Ești ieftin.

Nu luați fetele la cină, nu pentru că ați înțeles că luați fetele la cina scade șansele de a obține fizice și de notare, dar pentru că ești un ticălos ieftin!

Sunt de acord că nu este o idee bună pentru a cumpăra băuturi fete, dar numai atunci când nerușinare îl solicită. În orice alt scenariu, ai venit doar off ca ieftine.

14. Nu aveți joc.

Nu înțeleg de ce exemplele de mai sus te-ai oprit la întâlnire și cu reușita femei frumoase.

Având în joc nu este doar despre înțelegerea femeilor. Este vorba despre înțelegerea societatea în care locuiți și montarea bine în aceste norme sociale.

Trebuie să te adapteze la ceea ce societatea dorește (moda, muzica, interese, tehnologie), altfel esti doar o să fie tipul ciudat, care nu se încadrează în.

Nu spun să devină dl Normal, pentru că este întotdeauna mult mai bine de a avea unele interese deosebite și unice.

Cu toate acestea, nu are nici un prieten, care nu are nici interese comune cu oamenii, nu asculta oamenii muzica asculta doar spune toată lumea, de sex masculin și feminin, care nu se potrivesc cu societatea normală.

Gandeste-te: Dacă nu ai nimic pentru a vorbi despre pentru că nimic nu te interesează, ești condamnat la o viață de singurătate.

În cele din urmă, să nu fie în Justin Beiber nu înseamnă că nu se potrivesc. Sunt la fel de mulți oameni care simt la fel.

Cu toate acestea, fiind în și numai în Spit (unele ciudat, urlând trupa rock rau din anii '80 care au avut doar un singur album) este.

Băieți, te vezi făcând aceste greșeli? Cum ai de gând să utilizați aceste sfaturi pentru a începe de fapt, reușita cu femeile?

Acesta este genul de lucruri am discuta pe blog - ul meu și în cartea electronică liberă am da afară. Dacă doriți să crească succesul cu femei, vizitați http://ThePlayerGuide.com - un loc unde întâlnire mentalitatea este aruncat pe fereastră în favoarea unor metode mai directe și mai fructuoase de întâlnire și femei seducătoare.

Sursa foto: singleswarehouse.co.uk.