15 aplicații de sex cel mai bun (2020) - hookups, stații de o noapte și sex ocazional

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

BeNaughty nu percepe taxe pentru înregistrare, încărcări de fotografii, căutare, recomandări meci, și anumite tipuri de comunicare, astfel încât să nu se va rupe banca în timp ce încerca să găsească acel perfectă stand-o noapte, în trei sau alte întâlnire sexuală.

Cele mai bune aplicații Sex „liber“ (# 10-15)

Destul de mult tot ceea ce este mai bine atunci când este gratuit, iar dacă sunteți de acord sau sunt pe un buget, avem aplicațiile de sex cele mai potrivite pentru stilul tău de viață. Tu nu va fi de rupere banca pe oricare dintre ele - singurul lucru care ar putea ajunge la rupere este spate de la prea mult sex, Colin de la „Love Actually“, ar spune.

load...

10. Blendr

Prin utilizarea GPS pentru a crea meciuri, Blendr a câștigat o bază de utilizatori de 200 de milioane de membri din întreaga lume și de diferite vârste, sexe, orientări sexuale, rase, religii, culturi și medii. Această aplicație Hookup gratuit este vorba de a face sparge gheața cât mai natural posibil. Deci , o parte din faza de introducere include aprecieri virtuale (apăsați pictograma inimii), likes super - virtuale (apăsați pictograma inimă care bate), și cadouri virtuale precum și care arată de câte ori tu și cineva au intersectat.

11. Whiplr

Cunoscut sub numele de „prima și cea mai mare comunitate mobilă pentru adepții perversiuni,“ Whiplr este o comunitate activă de submissives, doms și alți parteneri de joacă precum și excitat sexual de oameni, în general. Utilizatorii Android și iPhone pot descărca aplicația gratuit, și ar trebui să ia doar un minut sau două pentru a crea un profil.

load...

De la concursuri de fotografii online la un calendar de evenimente și chat privat, caracteristicile de pe Whiplr face mai ușor pentru a întâlni bărbați și femei excitat.

Lista de caracteristici Whiplr oferă este impresionantă: chat video, apeluri telefonice sigure, mesaje în timp real, de grup și sesiuni de chat privat, albume foto privat, note privat, concursuri foto on-line, un calendar de evenimente, și spărgătoare de gheață animate.

12. Jos

Pentru cei care sunt în jos pentru a obține în jos, vă recomandăm cu tărie în jos (fostul Bang With Friends). Aplicația nu a putut fi mai simplu: 1) Alatura - te prin Facebook gratuit. 2) alege în mod anonim , persoanele pe care le plac. 3) Primiți o notificare atunci când sentimentul este reciproc. Notă: Doar pentru că Down a vă înscrieți prin Facebook nu inseamna prietenii tăi vor ști că ești pe app. În plus, acesta nu va posta în numele dumneavoastră.

load...

13. Pure

Pure se concentrează pe anonimat și spontaneitate, fără îndoială , două dintre cele mai importante lucruri pentru a căuta într - o aplicație de sex. Femeile trebuie niciodată să furnizeze datele lor de card de credit pentru a utiliza pur, iar procesul este foarte simplu și rapid.

Lucrurile se întâmplă rapid pe Pure, cu rezultate de căutare și mesaje dispar după o oră, astfel încât sunteți încurajat să obțineți off-line cat mai repede posibil.

După ce adăugați fotografia, aceasta va apărea în hrana pentru animale aplicației pentru a trimite oameni în zona dumneavoastră timp de o oră, iar apoi acesta va fi șters. Veți fi, de asemenea, prezentat fotografii ale persoanelor care doresc să se întâlnească în zona dumneavoastră. Când vezi pe cineva ești atras, lovit Da. În cazul în care acestea sunt atrase de tine, de asemenea, o fereastră de chat va apărea. Ai o oră, pentru a vorbi și de a aranja o întâlnire înainte de a corespondenței dispare. Pure este totul despre tine fiind pro-activ!

14. Joc murdar adevăr sau provocare

Disponibil gratuit , prin intermediul App Store, murdar joc de adevăr sau provocare pretinde a avea cea mai mare colecție de întrebări adevăr murdare și îndrăznește - cu altele noi care să arate în sus de fiecare dată când joci. Puteți căuta pe categorii, inclusiv sexul, preludiu, clasic, spărgător de gheață, romantic, și flirt, precum și pentru a alege nivelul de intensitate. Cupluri și grupuri se vor bucura de această aplicație de sex unic.

15. Pernă

Pernă misiune este de a ajuta cuplurile «reaprindă dorința în relația ta intimă» , iar aplicația realizează că, oferind un membru de legătură și fără exerciții care au fost dovedite de a lucra. Aplicația este susținută de experți , cum ar fi Esther Perel, cel mai bine vandut autor si psihoterapeut, Rhiannon Kemp-Davies, profesor de sex, si Melissa Risso, căsătorie terapeut.

Cuplurile se pot dezvolta mai aproape împreună, atât sexual și mental, trecând prin lipirea exerciții de pernă oferă.

Cuplurile de orice etapă poate folosi pernă pentru a afla mai multe despre afișarea apreciere, având timp de calitate-distragere a atenției libere, comunicarea eficientă, care exprimă creativitatea și atenuarea stresului.

O relație nu este obiectivul Toata lumea - Acolo Sex Apps veni la îndemână!

Samantha Jones nu este doar unul dintre cele mai bune personaje de pe „Sex and the City“. Ea este, de asemenea, una dintre cele mai bune personaje de televiziune din toate timpurile. Samantha exprima sexualitatea ei, fără griji despre ceea ce credea alții înainte de acest tip de atitudine a fost larg acceptată. Dacă doriți să se concentreze pe a avea o viata sexuala mare, și nu pe găsirea unei relații, în acest moment (sau poate niciodată), cele 15 aplicații de sex tocmai v-am luat prin ai luat spate.