15 cântece de nunta cele mai bune - featuring bandmaker trupa

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: O mulțime de elemente de du - te într - o nunta, inclusiv flori, alimente, băuturi, și - face sau rupe - l factor - muzica. Aceasta este o mulțime de locuri pentru ca lucrurile să meargă doar dreptul... Sau pentru ei să meargă oribil greșit. Cea mai bună soluție este de a consulta un profesionist, și, pentru muzica de nunta, ceea ce înseamnă că Matchmaker Band. Banda de 10-piesa a fost la ea din 2008 și joacă 100 de evenimente pe an. Unul dintre co-fondatorii si vocalisti Petitor trupei, Jerry Wise, ne -a dat sugestii pentru 15 de melodii de nunta mare - și un sfat privind asigurându - vă că muzica nu accident petrecerea.

Cu toții am fost acolo: nunta oribil, cu bara de numerar și bufet rău, care amintește de ultima reuniune de liceu. În ciuda tuturor că, deși, lucru face într - adevăr doriți pentru o grevă de meteoriți brusc pentru a pune în seara zilei de mizerie? Muzica. Asta îngrozitor - și mă refer groaznic - muzica. Deci , teribil, de fapt, că nici măcar domnișoarele de onoare pilit sunt dispuși să ia pe ringul de dans.

load...

Dacă acest lucru sună ca scenariu de coșmar, există încă speranță: angaja un profesionist, cum ar fi Matchmaker Band. Formată de Jerry înțelept și bun prieten al său, Amos Traystman, Petitor Band a fost de luare de muzică în Austin, Texas - capitala muzică live din lume - din 2008. Specializată în Motown, suflet, și funk, trupa a crescut la un plin 10 bucati - inclusiv tobe, chitara, chei, trompeta, saxofon, bas, și patru vocalisti.

Matchmaker Band oferă, de asemenea servicii complete DJ - chiar și atunci când se rupe banda, va fi muzică mare pentru a menține petrecerea. Echipa trupei completă tech, care a creat toate echipamentele de sunet și iluminat înainte de timp, se va asigura totul decurge fără probleme. „Scopul nostru“, a explicat Megan Wise, soția lui Jerry și unul dintre vocalisti de sex feminin, „este să vă asigurați că aveți cea mai bună noapte din viața ta.“

load...

Matchmaker Band este o trupa plin de 10 piese specializata in Motown, suflet, și funk.

Unul dintre lucrurile care stabilește trupa în afară este capacitatea lor de a menține o relație strânsă, de familie, cum ar fi. „Mă simt formația noastră este un pic unic în care - o mulțime de trupe par să facă munca pentru că este locul de muncă; Noi toți iubim cu adevărat unii pe alții, face dragoste muzica impreuna“, a declarat solistul Jerry.

Această dragoste pare să strălucească prin intermediul clienților lor; Matchmaker Band joacă 100 de zile pe an, la nunti din intreaga tara. Cu toate că expertiza în a ajuta pentru a crea nunta perfecta, am avut Jerry ne dea 15 sugestii pentru cântece de nunta Surefire-a lovit.

Top 15 Sugestii Nunta Song Matchmaker trupei

În timp ce fiecare listă de redare de nunta va fi unic pentru cuplu, există elemente comune cele mai multe dintre ele. Cu asta în minte, ne-am rupt listele în jos, în trei categorii principale: primele dansuri, hit-uri ringul de dans, și cereri de top DJ.

load...

Cântece romantice pentru primul dans (# 1-5)

Potrivit lui Jerry, cele mai multe cupluri au deja „cântecul lor“, dar aici sunt câteva sugestii dacă aveți nevoie de inspirație.

1. „Toate Me“ - John Legend

Un cântec dulce rezumată prin linia sa „toate mă iubește pe toți“, acest hit 2013 a fost dedicat de Legenda soției sale.

2. „Thinking Out Loud“ - Ed Sheeran

Un cântec melodic despre care se încadrează în dragoste și având o suportă a lungul veacurilor. Sheeran 2014 a lovit Marea Britanie a ramas pe Top 40 pentru un an întreg.

3. „Stand By Me“ - Ben E. Regele

Zvoneste să fi fost inspirat de un cântec de Evanghelie din titlu asemănător, această baladă versatil a fost acoperit de zeci de artiști, deoarece a fost inițial înregistrată în 1974.

4. „Nu se poate îndrgosti“ - Elvis Presley

Un alt cântec pe scară largă acoperit, acest clasic Elvis a debutat inițial în 1962, topping topurile britanice.

5. „I Will“ - Alison Krauss (versuri de Paul McCartney)

Un Beatles lovit inițial lansat în 1968, acest capac a fost înregistrată în 1995. Versiunea Krauss a piesei a fost joc pentru Jerry si Megan primul dans de la nunta lor.

Cântece pentru a umple Dance Floor (# 6-10)

În timp ce ceremonia este special și toate, cele mai multe dintre noi vin la nunta pentru trei lucruri: produse alimentare, băuturi - și dans. Aceste cinci piese sunt sigur că pentru a obține invitatii dumneavoastra canelare.

6. „nu se poate opri Feeling“ - Justin Timberlake

Acest cântec a fost lansat la începutul acestui an și a lovit popularitate instantanee, chiar dacă filmul pentru care piesa a fost scrisă, „Troli,“ nu este setat pentru a elibera până la toamnă.

7. „Uptown Funk“ - Mark Ronson (oferind Bruno Mars)

Acest cântec, lansat în 2014, a fost un favorit nunta de atunci. Muzica are un pic de „80s simt reintoarcere, dar ritmul este mare pentru aproape orice fel de dans.

8. „(Your Love Keeps de ridicare Me) mare și mai mare“ - Jackie Wilson

Acest cântec 1967 R & B clasic este practic garantat pentru a aduce oaspeții de toate vârstele pe ringul de dans.

9. „Semnat, sigilat, Remis eu sunt a ta“ - Stevie Wonder

Un cântec atemporal R & B, Stevie creditează mama lui cu coining titlul și refrenul acestei 1970 a lovit.

10. „Septembrie“ - Pământ, vânt și foc

Un alt clasic, această 1978 unică a fost balansoar ringurile de dans timp de peste 30 de ani.

Melodii cea mai solicitată pentru DJ (# 11-15)

Să recunoaștem - nu orice melodie funcționează cu adevărat atunci când sunt redate în direct; unele melodii nevoie doar de un DJ. Aici sunt melodiile pentru a solicita la o nuntă.

11. „pendularea“ - VIC

Desi nu este un succes Billboard complet, acest unic rap a fost obtinerea de oameni pe ringul de dans din 2008.

12. „Shake It Off“ - Taylor Swift

Acest cântec Recentă a debutat la partea de sus a listei Billboard Hot 100 și a rupt recorduri de vânzări digitale pentru anul 2014.

13. „Cupidon Shuffle“ - Cupidon

Lansat în 2007, acest cântec R & B apărut pentru prima dată în joc video de muzică on - line „Dance! Online „. Ea a inspirat inca de propria linie de dans.

14. „Casa mea“ - Flo Rida

Inițial prezentând numerele slabe pe listele Billboard, acest singur rap câștigat popularitate după ce au fost efectuate la televizor noaptea târziu.

15. „Parte din SUA“ - Miley Cyrus

Eliberarea 2009 a devenit rapid unul dintre cele mai mari succese Miley, cu piesa optimist generând o mulțime de răspunsuri pozitive de la critici și fani deopotrivă.

Sfaturi generale pentru a alege muzica potrivita

Cel mai important element pentru evitarea dezastru muzica? Nu uita publicul! Exista o multime de momente și locuri rock la solo-uri de chitară preferate - nunta ta nu poate fi cel mai bun loc.

Trupa cunoaște cele mai bune metode pentru a obține toate de invitatii pe ringul de dans - și păstrați-le acolo!

„Am o mulțime de mirese si miri care au melodiile lor preferate, ceea ce le place“, Jerry a spus, „dar trebuie să se traduce bine pe ringul de dans.“ Doar pentru ca nu inima Taylor Swift, nu înseamnă dvs. Oaspeții nu pot boogie la ultima ei single.

„Chiar dacă nu poate fi mireasa sau melodia preferată a mirelui - în cazul în care acesta devine toți prietenii lor pe ringul de dans, este în regulă“, explică Jerry.

Este, de asemenea, motivul pentru care o mulțime de melodii propuse suna familiar. Potrivit lui Jerry, nu ar trebui să utilizați nunta ta ca un timp pentru a introduce muzica noua oaspetilor. „De obicei, vrei să stai departe de melodii obscure“, a spus el. „Când încercați să educe gusturile muzicale ale invitaților - bine, care de obicei esueaza.“

De la DJ Orchestra: Mergând mai departe de Band

Deși este probabil imposibil să vă rugăm fiecare Guest nunta, cu muzica potrivită (și poate un bar deschis) nunta dvs. Este sigur pentru a fi o explozie. Dacă preferi să - l lase până la profesioniști, numesc Matchmaker Band; dar face acest lucru în timp ce puteți. Banda este de scufundare în domeniul de lux și extinderea ariei sale, astfel încât programul lor va fi de umplere mai repede decât oricând.

„Tocmai am adăugat o opțiune de orchestră: o bandă de 16 piese, cu o secțiune de coarde și percuție secțiuni corn și extins“, a spus Jerry. „De asemenea, suntem în mișcare spre a deveni o trupa de nunta destinație“ Membrii trupei nu sunt străini de a călători: le-au jucat evenimente de la New York la Seattle. Ei ar place să meargă internaționale, de asemenea.

În cazul în care banda este rezervat în momentul evenimentului, nu vă faceți griji - ei au o soluție la care, de asemenea. Doi dintre membrii fondatori, Amos si Jerry, au început să o companie de divertisment numita Moontower Entertainment. Cu ani de experiență eveniment și o listă de bandă de peste 100 de puternic echipei, sunt sigur de a fi în măsură pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

Sfaturi de închidere Jerry? „Aș dori să încurajeze cuplurile să nu se stabilească“, a spus el. Potrivit lui Jerry, nu ar trebui să se căsătorească doar pentru că se pare ca asta e ceea ce ar trebui să faci, sau esti mai entuziasmat despre aruncarea o nunta distractiv decât partea reală căsătorie. „Am așteptat până când am fost de 31 înainte de m-am întâlnit soția mea - a meritat așteptarea.“