15 cei mai buni sexperți din 2020

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Ai o multime de sentimente sexuale, dar ce despre cunoaștere sexuală? Probabil că nu aproape la fel de mult.

Deci, în cazul în care nu veți găsi răspunsuri la toate întrebările dvs.? Dintr-un sexpert renumit, desigur!

Există o mulțime de acolo, dar aceste 15 site-uri matrimoniale și bloguri într-adevăr wow atunci când este vorba de cunoștințe, experiență și relatability. Vă puteți baza cu siguranta pe sexpertise lor, să-ți spun ce trebuie să știi.

load...

Dr. Ruth Westheimer

CEL MAI BUN

Dr. Ruth Westheimer este un terapeut psihosexuale care a fost unul dintre promotorii inițiali ai candid vorbind despre sex. Ea a făcut acest lucru prin radio cu programul ei „sexual Vorbind.“ Ceea ce a început ca un spectacol de 15 de minute a escaladat în televiziune, cărți, ziare, jocuri si multe altele. Domnind Președinte al Consiliului privind Sexualitatea si Aging , chat - urile ei Frank răspunde la întrebările intime ești prea jenat să întreb.

Social influenta: 483,110+ adepți Twitter; 55+ Facebook îi place

Twitter mâner: @AskDrRuth

load...

Adresa URL: drruth.com

Emily Morse

CEL MAI BUN

Gazdă de top descărcat de sex și relații sfaturi podcast „Sex cu Emily,“ Dr. Emily Morse stie ce vorbeste despre. Educația în sexualitatea și psihologia solidifice de fundal și experiența ei în campaniile politice înseamnă că într-adevăr înțelege modul în care oamenii căpușe. Ea a ajutat milioane de indivizi si cupluri atinge viata sexuala si relatiile care le-au dorit întotdeauna.

Social influenta: 164,860+ Facebook îi place; 96,730+ adepți Twitter

Twitter mâner: @SEXWITHEMILY

Adresa URL: sexwithemily.com

Tristan Taormino

CEL MAI BUN

Ca autor, instructor, vorbitor principal si director al propria companie de producție de film pentru adulți, Smart Ass Productions , expertiza sexuală Tristan Taormino a fost prezentat în întreaga lume. Misiunea ei este de a promova căutarea plăcerii pentru toate genurile si orientarile sexuale , prin crearea unui mediu de judecată gratuit de pe site - ul ei, puckerup.com. După ce a fost prezentat în mai multe publicații than200 și mai than50 emisiuni de radio, ea este cu siguranță du-te-la sursa de cunoștințe cu privire la toate lucrurile erotice, senzuale si pline de agrement.

load...

Social influenta: 38,820+ adepți Twitter; 8,555+ Facebook îi place

Twitter mâner: @tristantaormino

Adresa URL: puckerup.com

Rachel Kramer Bussel

CEL MAI BUN

Atelierele lui Rachel oferind citire și scriere erotic au răspândit pe tot globul. Ca autor, editor și blogger, herwork a fost observat la mai mult de 100 de antologii, dintre care șase au condus la Rachel a primit de aur independenți Editura Premii pentru Erotica și sexualitate / Relații. Includerea ei de anecdote personale, în scris, îi dă cu adevărat cititorilor lingura interior pe orice, de la orgasme la încercările și necazurile monogamiei și mai mult.

Social influenta: 21,360+ adepți Twitter; 1,235+ Facebook îi place

Twitter mâner: @raquelita

Adresa URL: rachelkramerbussel.com

AV flox

CEL MAI BUN

AV flox este un blogger și toate în jurul valorii de avocat sex, dar în primul rând ea însăși etichetează un aventurier. Prin scrierile ei, ea ne permite să călătorească cu ea prin explorare sexuală foarte transparentă. Blogul ei, slantist.com, are discuții de relații, dorinta de sex si toate genurile si pentru un public adult. Bold, vocea ei autoproclamat feministă nu lasă nici un subiect neatins, inclusiv sănătatea sexuală, violul și sexul comercial industry.The înclinării este sexul, iar ea nu se teme să vorbească despre toate aspectele legate de ea.

Social influenta: 17,715+ adepți Twitter; 685+ Facebook îi place

Twitter mâner: @avflox

Adresa URL: slantist.com

Dr. Gloria Brame

CEL MAI BUN

Dr. Brame foloseste doctoratul în sexualitatea umană să conducă adulților față de vieți sexuale fericiti si mai sanatosi. Ea bashes rușine sexuală, în special în ceea ce privește BDSM și fetișuri, și este un expert în Wellness sexuale, tehnici, variații și crizele identitare. Numerouspublications, includingShape MagazineandThe Washington Post , au citat expertiza ei pe sexologiei, și ea a apărut pe mai multe interviuri de televiziune majore cu rețele precum asABCandFox News. Cunoscut pentru lucrările inovatoare ale literaturii pe care ea a scris, Brame este un căutat după vorbitor principal la conferințe sexological și lector frecvent la universități importante.

Social influenta: 12,955+ adepți Twitter; 7,305+ Facebook îi place

Twitter mâner: @DrGloriaBrame

Adresa URL: gloriabrame.com

Jaclyn Friedman

CEL MAI BUN

Jaclyn este un popular vorbitor, scriitor și activist all- in jurul promovarea conștientizării sexuale sănătoase. Ea este fondatorul și ofWomen director executiv, Action & the Mediaand este foarte căutat să apară atconferences și evenimentele din campus, precum și în diverse mass - media. Experiența ei personală cu agresiune sexuală a condus la o implicare puternică cu IMPACT de formare de siguranță, iar campania ei #FBrape la fel de influent- a susținut împotriva discursului de ură pe bază de gen și violență.

Social influenta: 9,385+ adepți Twitter; 15+ Facebook îi place

Twitter mâner: @jaclynf

Adresa URL: jaclynfriedman.com

Dan și Jennifer Baritchi

CEL MAI BUN

Dan și Jennifer Baritchi telespectatori provocare și cititorii pentru a le cere nimic și tot ce ține de poftă și de romantism, fără teama de rușine sau părtinire. Misiunea lor este de a ghida persoane fizice si cupluri la o relație mai sănătoasă și sexuală lifestyle.Ask Dan & Jennifer este aclamat ca „# 1 Dragoste & Sex Resource astăzi,“ și, în plus față de a fi raved despre în diferite mass-media, cuplul are authoredseveral a lovit publicații sexologie.

Social influenta: 8,890+ Facebook îi place; 8,135+ adepți Twitter

Twitter mâner: @DanAndJennifer

Adresa URL: askdanandjennifer.com

Ian Kerner

CEL MAI BUN

Ian Kerner este un psihoterapeut certificat recunoscut la nivel național de Asociația Americană de Sexualitatea cadre didactice, consilieri si terapeuti.În plus față de cursuri pe intimitate și relații, și care apare ca un vorbitor invitat la universități din liga Ivy, el lucrează în particular cu indivizi și cupluri în ceea ce privește sexualitatea și relațiile. Cel mai bine cunoscut pentru cartea sa „Ea vine în primul rând,“ el este un New York Times, cel mai bine vandut autor și bine-cunoscut cronicar forCNN.

Social influenta: 7,470+ adepți Twitter; 470+ Facebook îi place

Twitter mâner: @goodinbed

Adresa URL: iankerner.com

Jamye Waxman

CEL MAI BUN

Căutat-după vorbitor pe sexualitate si autor premiat sunt doar începutul prerogativelor Jamye ca un expert în Erotica, plăcerea, sănătatea sexuală și multe altele. Ea a regizat si produs mai multe filme pentru adulți și apare în mod frecvent în numeroase publicații on-line și tipărite, includingCosmopolitan, YourTangoandForbes.As un fost președinte ofFeminists libera exprimareși educator de sex rolul actual forLoversher ca un consilier de sex nu cunoaște limite.

Social influenta: 7,355+ adepți Twitter;1,360+ Facebook îi place

Twitter mâner: @jamye

Adresa URL: jamyewaxman.com

Tracey Cox

CEL MAI BUN

Cu o educationin atât domeniile de psihologie si jurnalism, Tracey a jucat în mass-media de televiziune, radio și presa scrisă. Ea a împărtășit cunoștințele despre sex și relații în mai multe cărți, multe dintre care au fost cele mai bune internaționale de top, cu milioane de exemplare vândute. Mai mult de 20 de ani de experiență în consiliere sexuală face Tracey expert pentru consiliere cu privire la explorarea sexuală, limbajul corpului și iubire.

Social influenta: 6,230+ adepți Twitter; 2,135+ Facebook îi place

Twitter mâner: @TraceyCox

Adresa URL: traceycox.com

Dr. Trina Read

CEL MAI BUN

Dr. Trina a obținut calitatea de membru totheAmerican Asociația de sex Educatori consilieri si terapeuti, precum asthe Societatea pentru studiul științific al sexualității, și a primit doctoratul în sexualitatea umană de la școală de sex premier din lume. Ea este un antrenor de sex, purtătoarea de cuvânt și vorbitor, care a primit comentarii pentru raved aparițiile sale de pe tot globul și prin diferite canale media. Site-urile ei dispun de expertiseon toate aspectele legate de condiții de siguranță, distracție și experiențe sexuale semnificative.

Social influenta: 4,860+ adepți Twitter; 1,905+ Facebook îi place

Twitter mâner: @DrTrinaRead

URL: trinaread.com, vivaxo.com

Emma Taylor și Lorelei Sharkey

CEL MAI BUN

Resident advisorson dragoste, sex si statutul de star, Em și Lo se imaginează experții de pe explorarea scenei convenționale dormitor. Ei au co-autorul mai multor cărți despre pofta si dragoste, inclusiv „150 de nuanțe de joc: Ghidul începătorului pentru Kink,“ și să găzduiască o serie de televiziune din Marea Britanie numit „SEX:. Cum de a face totul“Cu nu doar de zi cu zi, dar dublu de zi cu zi, actualizări pe blog-ul lor, EmandLO.com este sigur de a vă hrăni cu înțelegere, informații și un pic de intrigi pentru a lua înapoi la dormitor cu tine.

Social influenta: 2,765+ adepți Twitter; 1,325+ Facebook îi place

Twitter mâner: @emandlo

Adresa URL: EMandLO.com

Maxxters

CEL MAI BUN

Mistress Maxxters, cu ajutorul a mai mult de 30 de colaboratori, un consiliu editorial și o echipă de management, createdThe sexperți Loungepentru a oferi acces la cea mai bună educație și opiniile cele mai variate pe sexualitatea umană un blog poate oferi. Multe dintre mărturiile scriitorilor sharepersonal, și sexologi rezident site oferă o gamă largă de informații cu privire la sex și sănătatea sexuală. Acest blog este un du-te la sfaturi cu privire la orice curiozitate, s-ar putea avea, inclusiv, dar fără a se limita la: intalniri, boli si miscari indraznete pentru dormitor.

Social influenta: 50+ Facebook îi place; 10+ adepți Twitter

Twitter mâner: @sexpertslounge

Adresa URL: sexpertslounge.com

Sandra Daugherty

CEL MAI BUN

Ei bine-cunoscut pentru podcast ei, Sex Nerd Sandra, Sandra Daugherty este un susținător fervent al libertății sexuale. Ea se angajează să educația ei, inclusiv experiența în antropologie culturală și jurnalism de difuzare, precum și finalizarea programului cuprinzător de formare educator sex de San Francisco Sex Informații . Sandra spune tot, cu un episod acut de comedie și perspicace, pentru a crea un spațiu sigur pentru persoane fizice pentru a identifica și de a satisface nevoile lor sexuale individualizate.

Social influenta: 32,355+ adepți Twitter; 9,130+ Facebook îi place

Twitter mâner: @SexNerdSandra

Adresa URL: sexnerdsandra.com

Sursa foto: wikimedia.org